Kies een passend design voor jouw persoonlijke fotokalender!

Het bijhouden van verjaardagen of andere activiteiten is zo veel leuker met een toffe, originele kalender. We inspireren je graag voor het kiezen van het juiste design voor je fotokalender, die je bovendien helemaal naar eigen wens kan personaliseren.

fotokalender ideeën

Hieronder vind je tien verschillende ideeën om prachtige verjaardags-, bureau- of wandkalenders te maken die aansluiten op jouw interieur en wensen. Je kunt ze ophangen in de keuken, aan de wand in de gang of boven het toilet.
Ontdek de vele mogelijkheden.

1. Zeg het met kleuren!

Hou je van kleur voor je kalender? Maak dan een prachtige kleurrijke fotokalender!  Zo kun je het hele jaar door genieten van een schitterend kleurenpalet.

Dit komt omdat elke maand de kleur van de kalender automatisch verandert. Op die manier is geen enkele maand hetzelfde! Vergeet ook niet om je foto’s steeds aan te passen naargelang de kleur.

wandkalender

Wandkalender

2. Rustgevend wit

Met een wit fotokalender design kun je rust en stijl combineren. Maak bijvoorbeeld een prachtige wandkalender met mooie foto’s van het gezin of leuke portretfoto’s die perfect in een rustig interieur passen. Op deze manier breng je overzicht en persoonlijkheid samen.

wandkalender wit

Wandkalender

wandkalender deluxe wit

Wandkalender deluxe

3. Stijlvol zwart

Ben je op zoek naar een stijlvolle jaarplanner? Ga dan voor een mooi zwart design. De kleuren op de foto’s zullen er juist extra door uitspringen en zorgen voor een geweldig effect. Gebruik bijvoorbeeld zeer kleurrijke foto’s van een feestje of op reis voor je stijlvolle zwarte kalender mee op te vrolijken.jaarplanner design

Jaarplanner

 

Verjaardagskalender zwart

Verjaardagskalender

4. Prachtige grijze tinten

Grijs past goed als neutrale kleur bij veel verschillende soorten foto’s. Hebben jullie bijvoorbeeld nog mooie bruidsfoto’s liggen? Gebruik ze dan zeker in een grijs getint fotokalender design. Je kan natuurlijk ook een originele verjaardagskalender maken met prachtige kleurrijke foto’s. Probeer zelf verschillende foto’s uit en zie hoe ze tot leven komen!

keukenkalender stijlvol grijs

Keukenkalender

5. Heb je ruimte nodig?

Zeker wanneer je een verjaardagskalender maakt, wil je genoeg ruimte hebben om de naam van de jarige en het geboortejaar erop te kunnen schrijven. Maar ook familieplanners hebben genoeg ruimte nodig voor alle afspraken te noteren. Kies in dit geval voor een gemakkelijk design waarbij je deze ruimte goed kunt benutten. Met een leuke foto erboven krijg je een prachtige kalender waarmee je tegelijkertijd efficiënt te werk kan gaan. Wil je nog meer tips over hoe je je verjaardagskalender kan samenstellen? Lees dan snel even dit artikel zodat je geen enkele verjaardag meer vergeet met je eigen verjaardagskalender!

verjaardagskalender met notities

Verjaardagskalender

keukenkalender notities

Keukenkalender

6. Bloemen zijn heerlijk sfeervol

Als je van bloemen houdt, dan moet je dit design echt eens uitproberen! Er zijn veel verschillende designs met bloemen die wij, bij smartphoto, aanbieden. Je kan namelijk kiezen uit sierlijke bloemetjes die over de kalender heen vloeien, maar er zijn ook kleurrijke bloemen die je foto’s helemaal tot zijn recht laten komen. Kies zelf een design dat volledig bij je past!

wandkalender met bloemetjes

Wandkalender

verjaardagskalender design bloemen

Verjaardagskalender

7. Streepjes in alle kleuren

Streepjes zijn een leuke manier om een fotokalender design te versieren. Een prachtige foto van je kinderen kan bijvoorbeeld speels in beeld worden gebracht met kleurrijke streepjes op de achtergrond. Elke maand verandert de achtergrondkleur automatisch zodat je een echte unieke kalender kan creëren!

8. Vrolijk de kalender op met bolletjes

Ben je op zoek naar iets vrolijks en speels? Gebruik dan bolletjes! Er zijn weinig vormen die zo feestelijk zijn als leuke bolletjes in allerlei kleuren. Je kunt in één klap het toilet of de woonkamer opvrolijken door er een gezellige wandkalender met vrolijke bolletjes op te hangen. Zeker in combinatie met kinderen krijg je een prachtige kalender! 

wandkalender bolletjes

Wandkalender

9. Laat je creativiteit de vrije loop met vierkanten

Met vierkanten kun je allerlei kanten op. Stel bijvoorbeeld een jaarplanner samen die bestaat uit kunstzinnig geplaatste foto’s en vierkanten waarin de maanden staan.

Dit fotokalender design is ook geschikt voor Instagram foto’s. Naast de jaarplanner zijn er ook leuke verjaardags- of keukenkalenders waarbij je je mooiste Instagram foto’s kan gebruiken. Ben je op zoek naar meer Instagram ideeën? Lees dan zeker dit artikel in verband met originele kalenders of agenda’s die je kan maken met je eigen Instagram foto’s

Jaarplanner design kalender

Jaarplanner

10. Leuke tekeningetjes voor leuke kalenders

Ben je op zoek naar iets speels? Maak dan een kalender die voorzien is van leuke tekeningetjes en geef je persoonlijke kalender iets extra. Zo zijn er verschillende designs met bijvoorbeeld een vogeltje of een paraplu op de achtergrond. Hang de kalender vervolgens op boven je bureau of in de gang en fleur je interieur op. De mogelijkheden zijn eindeloos!

bureaukalender designs

Bureaukalender

 

Kalenders zijn er in allerlei vormen en maten. Hang ze op een plaats waar je veel komt, zoals bijvoorbeeld op het toilet, in de gang of in de slaapkamer. Gebruik de mooiste kleuren of ga voor stijlvol zwart of rustgevend wit en maak een kalender die perfect past binnen je interieur! Vergeet er zeker ook niet alle verjaardagen, afspraken of andere belangrijke informatie op te zetten!

Met welk fotokalender design ga jij aan de slag?

Laat het ons weten weten via de commentaren of via Facebook, TwitterInstagram of Pinterest met de hashtag #mysmartphoto.

fotokalender-design-CTA

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *