Fotoalbum Collection 52 – Een fotoboekje maken in 2 minuten

Eenvoudig en snel een knap fotoalbum ontwerpen

Een reisje beleefd, citytrip gemaakt of groot feest achter de rug?
Niets zo leuk als je jouw belangrijke momenten opnieuw en opnieuw kunt beleven door er een blijvende herinnering van te maken. Een fotoboek is hiervoor een geweldige optie, al is dit voor sommigen een best tijdrovend werkje.

Een leuk alternatief?
De Collection 52 of Collection 100 van smartphoto! Respectievelijk jouw 52 of 100 beste foto’s gebundeld in een knap fotoalbum. Het beste deel? Je hebt je eigen album al klaar in enkele minuten tijd!

 

Fotoalbum collection 52

52 (of 100) sprekende foto’s

De naam verklapt het, de Collection 52 en de Collection 100 zijn fotoalbums die 52 of 100 van jouw beste foto’s samenbrengen in een handig fotoboek van pocketformaat.

Iedere foto wordt in het groot gedrukt op een volledige bladzijde, zodat elk beeld een hoofdrol speelt in jouw eigen fotoverhaal, zonder afleiding. De foto wordt, naast een zelfgekozen titel, ook nog eens in het klein afgedrukt op de zachte fotokaft.

Collection 100 fotoboekje zelf maken

Ideaal voor reizen, portfolio, vakanties,…

Welke van jouw foto’s verdienen een plaatsje in een unieke verzameling?

Denk in een bepaald concept of thema om je foto’s samen in een fotoboek te verzamelen. Heb je een mooie reis gemaakt of heb je een hele verzameling foto’s van al jouw culinaire creaties? Laat vooral je gedachten en ideeën de vrije loop, één goede foto kan reeds inspirerend werken als uitgangspunt voor een origineel, bekoorlijk  of hartverwarmend themaboek.

Herinneringsboek zelf maken

Een aantal ideetjes verzamelingen die je kan maken met een Collection fotoalbum:

  • Al jouw culinaire creaties (taartjes, gebak,…)
  • Citytrip of reisverhaal
  • Familie-uitstapje
  • You & I (Ideaal als cadeau voor je geliefde!)
  • Instagram foto’s (Plaats ze in een Collection 52 Vierkant)
  • Levensjaar x van kind of kleinkind
  • Jaaroverzicht van jezelf, vrienden of familie (selfies inbegrepen)

Of wat dacht je van een collectie foto’s van je favoriete huisdier? Het album zal je nog heel veel plezier bezorgen en wanneer er bezoek komt zorgt het vast en zeker snel voor de juiste sfeer!

fotoalbum zelf maken

Maak je eigen fotoalbum in 2 minuten!

Kies je favoriete Collection fotoalbum, selecteer je 52 of 100 beste foto’s en zet ze in de gewenste volgorde. Dit is alles wat je moet doen om een klein maar knap ogend fotoboekje te maken. Controleer nog even het voorbeeld en doe eventueel nog wat kleine aanpassingen vooraleer je je boekje bestelt.

Eens je je bestelling klaar hebt, starten de mensen in de productie meteen met het printen en en wordt jouw bestelling met de grootste zorg afgewerkt. 🙂

fotoboeken productie smartphoto

productie en verzending fotoboek

 

Enkele dagen later wordt je herinneringsboek reeds bij je thuis geleverd en kan je jouw mooiste momenten opnieuw en opnieuw beleven! (of delen met familie en vrienden) 🙂

En jij, welke gebeurtenissen in jouw leven wil jij graag vastleggen in een Collection fotoalbum?

Heb je zelf nog ideetjes voor een leuk fotoalbum of een vraag over onze Collection albums?
Laat gerust van je horen via onze Facebookpagina, Twitter, Instagram of Pinterest!

fotoalbum maken

 

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *