5 maal creatief met onze koekjestrommel!

koekjestrommel origineel

Een koekjestrommel kan je natuurlijk gebruiken om lekkere, zoete koekjes en gebakjes langer vers te houden. Het is een prachtige manier om een zelfgemaakte lekkernij cadeau te doen. Maar wist je dat je met de koekjestrommel nog heel wat andere originele geschenken kan samenstellen?

Personaliseer de koekjesdoos met een mooie foto of een toffe afbeelding. Voeg nog extra stickers voor bedankjes of cadeaukaartjes toe om het geschenkje af te werken als een echte professional. 

De koekjesdoos is ook een leuk geschenk als er aan jou geen banketbakker verloren is gegaan…

1. Het perfecte kerstcadeau al gevonden, maar het mag nog net iets meer zijn!

originele koekjesdoos

Verstop je kerstgeschenk in deze geschenkdoos en maak van de verpakking zelf ook een cadeau. Zo’n geschenk uitpakken garandeert dubbel plezier! Kies tussen een rechthoekige of een ronde doos, selecteer een opmaak uit onze uitgebreide lijst van designs, voeg foto’s of een collage van foto’s toe en je bent klaar.

2. Liefste meter, 2018 was magisch!

leuke koekjestrommel

Schenk een jaaroverzicht aan meter, peter of je grootouders. Verzamel een aantal mooie foto’s van het afgelopen jaar, print deze als retro of vierkant en selecteer de mooiste foto’s om de verzameldoos te personaliseren. Voeg tenslotte nog wat touw en kleine wasknijpers toe. Zo kan de gelukkige aan de slag om een wasdraad aan herinneringen te maken.

3. Deze geschenkdoos verklapt al zijn geheimen

Gebruik een foto of afbeelding op het deksel van de doos waaraan je de inhoud herkent. Zo hoef je nooit meer alle dozen te openen om te vinden wat je zoekt. Wij zetten een aantal ideeën op een rijtje:

Eerste hulp voor de onhandige harry van de familie

eerste hulp

Stel een EHBO pakket samen voor de onhandige nonkel van de familie. Neem een foto van de uitgestalde inhoud en gebruik deze foto op het deksel van de geschenkdoos. Zo heb je ineens een handige checklist om na gebruik van de EHBO-doos weer aan te vullen.

Zij houdt van thee in de ochtend

theezakjes koekjesdoos

Vul de doos met verschillende theesoorten en zoek een leuke foto rond het thema thee of gebruik een foto van de uitgestrekte theevelden in Thailand. Dit idee werkt natuurlijk ook voor andere lekkernijen.

Creatieve mensen hebben geen rommel, maar hebben overal ideeën liggen

Voor een fervente fan van haken, naaien, breien of een andere hobby, maak je een opbergdoos voor al het nodige materiaal. Gebruik een afbeelding met het materiaal dat erin zit of zoek een mooie illustratie van deze hobby.

4. Een doe-het-zelf pakket maak je zo

Verras beginnende tuiniers of keukenprinsessen in de familie met een doe-het-zelf-pakket.

Lekkerbekken pakket

koekjesdoos ingrediënten

Zoek een heerlijk recept en verzamel alle ingrediënten in kleine zakjes of doosjes. Deze verpak je in de doos die je personaliseert met een leuke foto van het resultaat. Dat wordt likkebaarden aan de kerstboom!

Je kan ook ineens een set uitnodigingen aan je doe-het-zelf pakket toevoegen zodat je het resultaat eens mag gaan proeven.

Groene vingers pakket

koekjestrommel zaai en oogstkalender

Maak een assortiment van zaden voor de groentetuin en voorzie een kalender waarin je aangeeft welke zaden op welk moment gezaaid en geoogst moeten worden. Dit geschenk is een handige planner voor de tuinier.

5. Doe je partner of kinderen een ervaring cadeau

Tickets voor een weekendje weg met je partner of een bezoekje aan Disneyworld met de kinderen schenk je op een creatieve manier in een gepersonaliseerde herinneringendoos.

Zoek een mooie foto van jullie bestemming en voeg een reisgids, landkaart en/of vertaalwoordenboekje toe. Nadien gebruiken jullie de doos om de herinneringen van de reis in te bewaren. Bundel je mooiste foto’s in een pocketbook en voeg daar de verzamelde ticketjes, schelpjes, kaartjes en dergelijke aan toe. Zo krijg je een prachtig aandenken waar jullie vaak met plezier naar zullen teruggrijpen!

koekjestrommel cadeau

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *