Checklist voor Kerstmis: de feesten voorbereiden zonder stressmis

Een sprankelende en stressvrije Kerstmis!

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent nadenken over cadeautjes, kerstdiners, decoratie … Wij helpen je graag bij het organiseren van een stressvrije kerst met deze Kerstmis checklist!

kerst voorbereiden checklist

Elk jaar is het hetzelfde liedje, op 15 december slaat de paniek toe! Je hebt nog geen cadeautjes en je weet ook niet wie precies er met kerst bij jou komt eten. Daarom hebben wij bij smartphoto de hoofden bij elkaar gestoken en een leuke kerst checklist opgesteld met alles waar je in voorbereiding naar Kerstmis moet aan denken!

Dé kerst checklist

In de Kerstmis checklist vind je alle dingen die gedaan moeten worden in aanloop naar Kerstmis: cadeaulijsten opstellen, winkelen, decoratie zoeken … Met deze lijst ga je stressvrij de feestdagen tegemoet. Zodra je iets van de lijst afgewerkt hebt, kun je dat aanvinken. Om uitstellen tot het laatste nippertje te voorkomen hebben we op de lijst een periode aangegeven waarin elke taak moeten worden uitgevoerd.

Kerstmis checklist

De voorbereidingen naar kerst verschillen natuurlijk van persoon tot persoon, daarom hebben we aan de lijst handige pictogrammen toegevoegd, waarmee je zelf de voor jou interessante zaken kan aanduiden. De Kerstmis checklist is opgesplitst in 4 types kerst voorbereidingen:

– Cadeaus
– Feest
– Decoratie
– Kerstsfeer

Dankzij deze checklist voor Kerstmis wordt het organiseren van een sprankelende Kerstmis dit jaar kinderspel! Begin direct en download hier onze Kerstmis checklist!

Heb je zelf nog ideetjes om de kerst voorbereidingen vlotter te laten verlopen? Deel ze zeker met ons in de commentaren of via onze sociale media via hashtag #mysmartphoto.

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *