Cadeaugids voor het perfecte Vaderdagcadeau

Het perfecte Vaderdagcadeau

Dit jaar vieren we Vaderdag op zondag 10 juni. Voor deze gelegenheid hebben we een uitgebreide lijst samengesteld met originele Vaderdagcadeaus. In deze lijst hebben we een onderverdeling gemaakt van verschillende categorieën. Zo kan je het vaderdagcadeau kiezen dat het beste bij jouw vader past. De ideale gelegenheid dus om jouw vader te laten zien dat je hem door en door kent!

Bij elk product binnen de verschillende categorieën vind je ook terug in welke prijsklasse de producten zich bevinden en hoeveel designs er beschikbaar zijn. Onderstaande legende helpt je hier meer duidelijkheid in te krijgen

Vaderdag

Accessoires

Houdt jouw vader wel wat van fancy accessoires? Dan kunnen onderstaande producten wel een leuk Vaderdagcadeau zijn. De manchetknopen zorgen er niet alleen voor dat de mouwen van zijn hemd op de juiste plaats blijven zitten, bovendien arriveert hij ook nog eens in stijl op zijn werk. Roken is ongezond! Laat daarom een inspirerende quote of foto van jezelf op deze leuke aansteker plaatsen. Je vader zal zo misschien twee keer nadenken bij elke sigaret dat hij opsteekt. Verliest jouw vader vaak zijn sleutels? Doe hem dan deze originele sleutelhanger cadeau. Een Vaderdagcadeau gekregen van jou, daar zal hij toch beter op moeten passen zeker? 🙂

Vaderdag

Whiskyliefhebber

Elke man houdt van tijd tot tijd wel eens van een goed glas whisky. Wat is er bovendien nog beter dan je favoriete drank te drinken uit een gepersonaliseerd glas? Bij zo een glas hoort op zijn beurt dan weer een gepersonaliseerde karaf waaruit de Whisky kan geschonken worden. De onderzetter is een leuke aanvulling op dit pakket, die ten allen tijde jouw tafel beschermt tegen vlekken.

Vaderdag cadeau

Wijnliefhebber

Natuurlijk hebben we niet alleen voor whiskyliefhebbers een leuk Vaderdagcadeau. Ook aan diegenen bij wie een wijntje wel eens in de smaak kan vallen hebben we gedacht.  Verras je vader bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde cadeaudoos of etiket voor wijn. Achteraf kan de wijn ingeschonken worden in 2 prachtig gegraveerde wijnglazen. Niet alleen kan zo zijn vrouwtje met hem meegenieten van de heerlijke wijn, bovendien zal hij bij elk glas dat hij drinkt herinnert worden aan wie hem dit originele cadeau heeft gegeven.

Vaderdag

Koffieliefhebber

Voor ieder wat wils, daar denken we bij smartphoto veel aan! Daarom hebben we zelfs voor de fervente koffiedrinker enkele leuke Vaderdagcadeaus op een rijtje gezet. Wie weet kan een Espresso set of Magische mok hem wel bekoren! Is je Vader veel op de baan? Dan loont het hem een gepersonaliseerde thermosbeker cadeau te doen. Als je er een foto van jezelf op plaatst, ben jij altijd met hem onderweg.

Vaderdag

Espresso set – € 18,95
Magische mok – € 14,95
Thermosbeker – € 19,95

De fotograaf

Is je vader fotograaf of houdt hij ook gewoon van mooie wanddecoratie? Maak hem dan blij met een mooie panorama fotokader gemaakt van hout en niet reflecterend acrylglas. Anderzijds geeft hetmeerluik canvas een artistieke feeling aan je muur door éénzelfde foto op te splitsen in meerdere delen. Zelfs voor buiten hebben we bij smartphoto de perfecte oplossing: een tuinposter! Helemaal bestemd tegen weer en wind! Perfect voor in een buitenbar.

Vaderdagcadeau

Hard werkende papa

Voor harde werkers hebben we enkele leuke businessaccessoires zoals deze leuke visitekaartjeshouder. Zo wordt jouw vader bij elk visitekaartje dat hij uitdeelt herinnerd aan wat voor een geweldige familie hij heeft. De gepersonaliseerde presentatiemap is het ideale Vaderdagcadeau wanneer jouw vader veel presentaties moet voorbereiden voor meetings. De notitieblok kan dan weer helpen voor zijn brainstormsessies of om wat to-do taakjes op te schrijven.

Vaderdagcadeau

De culinaire papa

Als je papa goed kan koken kan het hem wel eens plezier doen hem te belonen met wat leuke kookspulletjes. Doe je hem een originele keukenschort met een leuke boodschap cadeau, moet hij nooit meer stressen voor zijn goede kleren vuil te maken. Een snijplank met foto er op zal er voor zorgen dat hij al zijn eten met liefde voor heel het gezin klaarmaakt. In het receptenboekje kunnen al zijn culinaire hoogstandjes dan weer opgeslagen worden voor later opnieuw klaar te maken.

Geek

Zit jouw vader geregeld achter zijn computer, tablet of smartphone? Dan kunnen volgende producten echt wel een geschikt Vaderdagcadeau zijn. Doe hem de ergonomische muismat cadeau zodat hij polsblessures van al dat klikwerk vermeidt. De smartphone case is dan weer ideaal als hij zijn smartphone niet kapot wil. Ook de iPad Smart Cover zorgt er voor dat zijn iPad ten allen tijde krasvrij blijft.

Vaderdagcadeau

Een gepast Vaderdagcadeau

Ziezo, we hopen dat je nu een stapje dichter bent bij het kiezen van een gepast Vaderdagcadeau. Maar denk er aan, wat je ook kiest, het is het gebaar dat telt.

Fijne Vaderdag!

Kjell is 21 jaar en volgt als laatstejaarsstudent een opleiding bedrijfsmanagement, marketing aan de UCLL. Werkende als stagiaire bij smartphoto helpt hij graag mee aan het schrijven van blogs en houdt hij de sociale media up-to-date. Hij is een echte all-rounder waarvan je fotografie tips, cadeau tips maar ook gewoon leuke weetjes kan verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *