Cadeau babyborrel: verwen je gasten met iets origineels!

We tonen je graag enkele alternatieven op traditionele doopsuikertjes. Ontdek nu hoe jij jouw gasten na de babyborrel kunt verwennen met een origineel cadeau.

Cadeau_babyborrel_blog

Babyborrel gepland? Dan is het leuk als je een leuk cadeautje aan je gasten kunt meegeven na het feest. Wil je deze keer graag een nieuw en origineel cadeautje voor de gasten op jouw babyborrel? Ontdek hier dan snel onze verschillende ideeën voor een origineel aandenken!

 

1.Een minichampagneflesje

Bij een heugelijke gebeurtenis past een heugelijk drankje. Dus waarom zou je dan ook maar één grote fles champagne openen als je alle gasten ook een gepersonaliseerd champagneflesje mee kunt geven?

Hoe je zo’n minichampagneflesje kunt personaliseren? Met een sticker natuurlijk! Ga je voor een rechthoekig flesetiket of zorg je liever voor een subtiele finishing touch met een ronde sticker? De keuze is aan jou. Zet er een leuke boodschap op en maak het geheel af met een mooie achtergrond. Hiermee kunnen je gasten thuis gezellig nog een keer toasten op de mooie gebeurtenis.

cadeau babyborrel #1.Een minichampagneflesje

Foto via Etsy

2.Zeepjes voor een echte babyshower

Ben je geen babyborrelfan, maar kan een babyshower je wel bekoren? Dan zijn deze zeepjes met een persoonlijke boodschap op een echte aanrader. Je kunt ze inpakken in wat simpel pakpapier zodat de gasten niet meteen kunnen zien wat erin zit. Maak er vervolgens een wikkel omheen met daarop je eigen persoonlijke boodschap.

cadeau babyborrel #3. Zeepjes voor een echte babyshower

 Foto via Etsy

3.About to pop

Blikjes frisdrank zijn niet alleen erg lekker, je kan er ook leuke geschenkjes van maken. Je kunt ze gemakkelijk kopen en met wat mooie versiering maak je er in 1-2-3 een origineel babyborrelcadeautje van.

Neem een kraftpapieren geschenkzakje, stop er een blikje frisdrank in en maak het geheel vast met een stukje touw.  Plak vervolgens op elk zakje een leuke sticker met een zelfgekozen tekstje en geef deze mee aan je gasten. Dan hebben ze niet alleen een mooi aandenken, maar ook nog eens een lekker drankje om thuis op te drinken.

cadeau babyborrel #4. About to Pop

Foto via Evermine

4.Bedankt om binnen te springen!

Popcorn, wie houdt er niet van? Het is een cadeautje om van te springen! Voor dit idee heb je kleine glazen potjes nodig, wat papier, touw en een hoop maïs. Verdeel de maïs over de potjes en sluit ze aan de bovenkant af met een stukje papier. Bind het stukje papier vervolgens vast met wat touw en zet er een kleine boodschap op. Bedank je gasten met deze leuke verrassing en nodig ze tegelijkertijd uit voor een heerlijke bak popcorn bij een volgend bezoekje.

cadeau babyborrel #5. Bedankt om binnen te springen.

Foto via brit.co

5.Niets zo zoet als baby’s en honing

Wat is er zoeter dan een baby? Misschien is het enige dat in de buurt komt wel lekkere honing. Geef je gasten een bijzonder babyborrelcadeau mee naar huis met een aantal kleine honingstokjes die aan elkaar gebonden zijn. Hier kun je vervolgens een mooie en leuke boodschap aan toevoegen. Met een mooi lintje eromheen zullen de gasten het cadeautje op jouw babyborrel niet gauw vergeten. Het is een heerlijk zoete afsluiting van een zoete bijeenkomst.

cadeau babyborrel #6. Niets zo zoet als baby's en honing

Foto via Etsy

6.Voor de zoetebekken

Een lekker muntje of snoepje? Daar zeggen wij alvast geen neen tegen! Geef je gasten elk een doosje vol zoetigheden mee en zie ze genieten. Het snoepdoosje kun je natuurlijk versieren zoals je zelf wil! Je zou bijvoorbeeld een kleine foto van je kleintje erop kunnen kleven of een bedankingstekstje voor je gasten neerpennen.

cadeau babyborrel #7. Voor de zoetebekken

Foto via smartphoto

Zoals je ziet zijn er een heleboel ideeën voor een origineel cadeautje op jouw babyborrel. Je hoeft het helemaal niet traditioneel te houden. Integendeel! Laat je creativiteit de vrije loop en geef echt iets bijzonders mee aan je gasten.

Heb jij nog ideetjes voor een origineel cadeau op jouw babyborrel? Laat het ons dan gerust weten in de commentaren of via Facebook of Twitter met de hashtag #mysmartphoto. We zijn benieuwd!


Ontdek nu het nieuwe geboorte assortiment op smartphoto.be/geboorte

De mooiste geboortekaartjes, doopsuiker en baby geschenken

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *