5 niet te missen cadeaus om je huisdier te vertroetelen

Accessoires voor huisdier

Accessoires voor huisdier

Op 4 oktober is het Werelddierendag!

Oorspronkelijk is Werelddierendag in het leven geroepen om de aandacht te vestigen op bedreigde diersoorten. Maar stilaan is deze dag uitgegroeid tot een moment om stil te staan bij alle dieren op aarde en de manier waarop wij ermee omgaan.
Dit is dus de perfecte gelegenheid om een lijstje te maken met 5 accessoires voor hond of kat. Op die manier kan je je huisdier binnenkort eens extra verwennen en bedanken voor alle leuke en warme momenten die jullie al gedeeld hebben!

Laten we starten!

1. Een gepersonaliseerd naamplaatje

naamplaatje hond kat

Dit rond of botvormig naamplaatje in aluminium kan je helemaal personaliseren. Plaats er een foto op  van je huisdier samen met zijn naam en een telefoonnummer. De kleuren en het lettertypen kies je helemaal zelf!
We sommen even alle voordelen van een gepersonaliseerd naamplaatje op:
. Je huisdier is snel en makkelijk herkenbaar (bv. bij het wandelen met andere honden zonder leiband).
. Het is een erg stijlvol accessoire dat je huisdier direct een bijzondere look geeft.
. Indien je huisdier toch het hazenpad verkiest is de kans dat iemand hem of haar snel en veilig terugvindt natuurlijk veel groter!

2. Een gepersonaliseerde voerbak

Accessoires pour chien ou chat

De juiste voeding is van essentieel belang voor de gezondheid van je huisdier. Je hebt ongetwijfeld al een hoekje waar steeds eten en drinken klaar staat. Een gepersonaliseerde voerbak in witte keramiek is een klein detail dat hun favoriete plekje nog specialer maakt. Een ideaal accessoire als je je huisdier eens extra in de figuurlijke watten wil leggen.
Maak je keuze uit verschillende designs; de foto  en teksten kan je ook helemaal aanpassen zoals jij het wil. Zo maak je in geen tijd een uniek exemplaar waar jouw huisdier keer op keer met veel plezier uit zal eten!


3. Een handgemaakte krabpaal

Accessoires pour chien ou chat 2Bron : Tatianasdelights

Of je bent een ongelooflijke fan van een krabpaal voor je kat, of je moet er helemaal niet van weten. Onze opinie is niet zo belangrijk, maar het valt niet te ontkennen dat een heus krabmeubel plaats inneemt en niet altijd een esthetisch voorwerp is. Maar een echte kattenliefhebber trekt zich daar niet van aan, en zou er zelfs in een appartement plaats voor vinden   ;-).
Wij vonden deze handige how-to om zelf met weinig plaats een erg leuke variant te maken. Met enkele goedkope wandplanken en wat overschot van vast tapijt maak je in geen tijd een plekje waar je kat met veel plezier zal vertoeven (en ondertussen haar nagels kan scherpen).
Je vindt de volledige handleiding hier.


4. Een gepersonaliseerd kussen

Accessoires pour chien ou chat 3Bron : Go Make Me

Kinderen zijn ongetwijfeld de grootste fans van je huisdier, of het nu over een kat, konijn, hond of iets anders gaat. Met een gepersonaliseerd kussen van je huisdier maak je in één klap je kinderen blij en zet je hun favoriete huisdier nog eens extra in de spotlights!
Waag je aan dit leuke knutselproject en maak een schattig kussen in de vorm van je huisdier.
Wat heb je daar precies voor nodig?

  • Een foto van je huisdier in hoge resolutie
  • Een printer
  • Transferpapier (te koop in knutselwinkels)
  • Een strijkijzer
  • Een schaar
  • Wat stof
  • Een naaiset

 Alle details kan je hier terugvinden!
5. Een naamplaat met foto voor op de deur

naamplaat met foto

Deze naamplaat is een leuk accessoire dat je op 2 manieren kan gebruiken

  • Je gebruikt het boven het hok of de slaapplaats van je huisdier om zijn plekje nog beter zichtbaar te maken of af te bakenen.
  • Je kan het ook gebruiken aan de ingang van het huis of de tuin om aan anderen duidelijk te maken dat er steed iemand waakt. 😉


Voila, Met één van bovenstaande ideeën kan je al met een gerust hart toeleven naar Werelddierendag.

Heb jij misschien zelf nog een leuk idee of heb je een heel bijzonder huisdier? Aarzel dan niet om het ons te laten weten via Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest met de hashtag #mysmartphoto.

 

Accessoires voor huisdier

 

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *