Organiseer zorgeloos een verjaardagsfeest van A tot Z! [Download Checklist]

Verjaardagsfeest organiseren van A tot Z

Verjaardagsfeestje organiseren? Klinkt super tof, maar in de praktijk is dit toch iets minder evident en brengt het vaak de nodige stress met zich mee. Maar wat als je nu een lijst had die je hierbij helpt? Een verjaardagsfeest checklist met alle belangrijke elementen die je stap voor stap volgt om een geweldig feest voor jezelf of je kind te organiseren?

Goed nieuws! Bij smartphoto staken we alle koppen samen om tot de meest volledige en handige verjaardagsfeest checklist te komen!

checklist verjaardag feest

Of je nu een feest organiseert voor jezelf of één van je kinderen, de voorbereiding vraagt heel wat werk. De hapjes, drankjes, animatie, de uitnodigingen natuurlijk en nog zo veel meer…

Geen zorgen, wij helpen je supergraag! Onze verjaardagsfeest checklist bevat alle elementen waar je moet aan denken om je gasten en de jarige zelf een geweldig feest of kinderfeestje te bezorgen.

Het enige wat jij nu moet doen is de feest checklist downloaden en afdrukken. Vervolgens volg je stap voor stap de lijst en organiseer je zorgeloos een fantastisch verjaardagsfeest voor je kind of voor jezelf!

Van de voorbereidingen voor het feest tot de ontvangst en het bedanken van je gasten, we begeleiden je stap voor stap door deze checklist. Daarenboven geven we jou zelfs een reeks kleine maar handige tips om bepaalde taken bij de voorbereiding nog vlotter te laten verlopen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze selectie kaartjes met designs voor originele uitnodigingen. Stuk voor stuk met de grootste aandacht en zorg ontworpen door onze designers, die steeds op de hoogte zijn van de laatste trends in het feestlandschap!

Ontdek hier alvast alle smartphoto designs voor jouw feestuitnodigingen.

Download hier de ultieme checklist voor de organisatie van elk verjaardagsfeest!

Vink één voor één ieder uitgevoerde taak af tot iedereen een fantastisch feest achter de rug heeft… 🙂


Verjaardagsfeest organiseren? Zorg voor animatie!

Psst! Organiseer je een kinderfeestje of verjaardagsfeest voor jouw kindje?

Ontdek dan ons supertof kinderfeest spelconcept om iedereen op het feest een geweldige namiddag te bezorgen! Wedden dat iedereen het fantastisch zal vinden? 🙂

Organiseer je daarentegen een feest voor een volwassen persoon of jezelf? Dan is vast en zeker volgend moordspel een echte aanrader! Ideaal om groepjesvorming tegen te gaan en alle gasten heel wat extra plezier en animatie te bezorgen!

moordspel verjaardag volwassenen

Immers, ook volwassenen zijn toch gewoon grote kinderen, niet? 😉

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *