Verjaardagsspel voor volwassenen: speel het moordspel!

De perfecte verjaardagsfeest animatie: het moordspel!

Mag je binnenkort een extra kaarsje uitblazen? Jouw verjaardag is de ideale gelegenheid om al je vrienden en familie door middel van een leuk feest een supergezellige avond te bezorgen. Naast lekkere hapjes en drankjes zal wat extra animatie ervoor zorgen dat het feest pas echt onvergetelijk wordt. We bedachten een origineel verjaardagsspel waarmee jouw feest nog zoveel leuker wordt!

verjaardag-feest-spel-volwassenen

Het moordspel / The killing game

Voor alle duidelijkheid, wanneer je het moordenaarsspel gaat spelen, komen er natuurlijk geen echte wapens aan te pas. Het idee is heel simpel: iedere persoon krijgt een klein papiertje met daarop de naam van één van de andere aanwezigen. Daarbij is er dan de uitdaging om die andere persoon te ‘doden’. Aan het einde van de avond is de persoon die nog in leven is de ultieme winnaar!

Hoe werkt het?

Het verjaardagsspel gaat als volgt. We illustreren met een voorbeeld:

animatie verjaardagsfeest
Voorbeeld : Doel: Elke

Actie: hij/zij serveert jou een drankje

Je moet op het feest dus contact maken met deze genodigde (Elke) en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zij je een drankje aanbiedt. Je mag als speler zelf bepalen hoe je dit tot een goed einde brengt. Gebruik je creativiteit!

Is dit gelukt, dan wordt Elke uit het spel verwijderd, je hebt haar gedood. Je vertelt haar dit slechte nieuws waarna zij je aan jou laat zien wie zij zelf moest doden. Haar actie wordt nu jouw nieuwe doel. Het spel gaat net zolang door totdat er nog maar een levende persoon is overgebleven.

Dan is het aan jou, als feestvarken, om een originele/grappige prijs voor de winnaar te bepalen!

Organisatie van het verjaardagsspel

verjaardagsspel volwassenen

We maken de organisatie van het verjaardagsfeest spel voor volwassenen iets makkelijker voor je. Je kunt het spel gewoon downloaden en daarna voeg je de namen van je gasten toe op de stippellijnen. Snijd dan de kaarten uit. Je hoeft verder helemaal geen moeite te doen, dit spel is zo te gebruiken. Kant en klaar dus!

Laatste tip

ideetjes verjaardagsfeest animatie

Denk goed wanneer je de namen opschrijft. Zorg ervoor dat er geen personen zijn die elkaar moeten vermoorden. Dat zou jammer zijn, want dan mislukt eigenlijk het spel.
We illustreren met een voorbeeld: Als Elke Julie moet doden en Julie Elke, dan komt een van deze personen uiteindelijk uit op een dood spoor. Zijn of haar nieuwe doel betreft namelijk zijn of haar eigen persoon.

Simpele tip om dit te voorkomen: schrijf de namen op van alle personen die moeten worden ‘gedood’ in een zogenaamde ketting. Iedere persoon doodt de volgende, dus de persoon die na hem komt. Dit zorgt ervoor dat het laatste duel pas aan het einde van het spel komt.

Tom – Elke – Julie – Kristof – Evelien – Katrien – Jef – Saar

Ben je er klaar voor?
Download nu snel het moordenaarsspel voor de ideale animatie op je verjaardagsfeest. Je kunt het spel spelen met maximaal 20 personen.

Laat het feest beginnen!

Heb je zelf nog ideetjes voor leuke verjaardagsspelletjes en -activiteiten! Deel je foto’s en ideetjes met ons via FacebookTwitterInstagram, of Pinterest !

Lees ook:

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

1 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *