In enkele klikken een unieke geboorteaankondiging

Nu jullie kindje bijna wordt geboren, hebben jullie vast en zeker al heel wat voorbereidingen getroffen. De kleertjes liggen klaar in de kast. Het wiegje wacht en de baby mag bijna komen. Een leuk maar zeer belangrijk werkje is uiteraard ook het kiezen of ontwerpen van een unieke geboorteaankondiging. Met een paar slimme tips wordt dit zeer makkelijk en vooral bijzonder leuk om zelf te maken.

Nieuw bij smartphoto! Geboortekaartjes met exclusieve designs

Geboortekaartjes smartphoto

Vanaf juni 2019 is het bij smartphoto ook mogelijk om geboorteaankondigingen zonder foto te bestellen. Meer dan 200 exclusieve designs werden hiervoor ontwikkeld door onze ontwerpers.

Originele geboorteaankondigingen in slechts enkele klikken!

Binnenkort komt de ooievaar langs met de kleine nieuwe spruit en je vrienden en kennissen moeten dat natuurlijk weten! Gebruik smartphoto voor een origineel geboortebericht! In 3 snelle en simpele stappen ontwerp je een knappe aankondiging zonder hiervoor je huis te hoeven verlaten. Zo wordt het echt een leuk taakje, en zo hoort het ook, toch?

1. Kies je design of kies voor een eigen ontwerpDesigns geboortekaartjes

Neem een kijkje in het aanbod. Er zijn designs beschikbaar voor vierkante, liggende en staande kaartjes in zowel een enkele als een gevouwen vorm. Hou je van een speels kaartje en vind je dieren en figuurtjes leuk? Of hou je meer van een sober design? Of geef je liefst je creativiteit alle ruimte en laad je liever je eigen ontworpen kaartje op? Er is letterlijk voor iedereen wat wils.

Neem een kijkje tussen de designs van smartphoto en ontdek alle beschikbare mogelijkheden voor een spetterende aankondiging van jullie kindje. Zelf unieke geboorteaankondigingen ontwerpen is een geweldig leuk werkje en ideaal om ondertussen al even vooruit te dromen. 🙂

2. Niet vergeten : een lijst van zaken die je wilt vermelden op het kaartje

Uiteraard worden de naam, de geboortedatum en het geboortegewicht van de baby vermeld. Maak van te voren even een lijstje van alles wat je op het kaartje wilt vermelden, zodat je zeker niets vergeet. Wanneer je kiest voor een wat groter kaartje, kun je ook een leuk citaat op het kaartje zetten. Dit maakt een berichtje vaak echt persoonlijk. Ook leuk voor later voor jullie kindje om dit terug te zien! 🙂

Heb je je kaartje gekozen en wacht je enkel nog op de geboorte om de laatste gegevens te kunnen invullen? Vergeet zeker niet alvast je kaartje op te slaan in je account, zo kan je de volgende keer heel eenvoudig je kaartje helemaal afwerken.

geboortekaartje voorkant geboortekaartje achterkant

3. Bestel een testkaartje

Neem zeker de kans om vooraf een testkaartje te bestellen, zo zie je exact hoe je kaartje er zal uitzien. Zo krijg je ook de kans om de verschillende papiersoorten te voelen te bekijken, zodat je zeker de juiste keuze maakt.

testkaartje-proefpakket

4. Bestellen maar! En denk alvast na over je bedankkaartjes 🙂

Als het goed is, heb je de voorlopige versie van je aankondiginge opgeslaan in je account en hoef je na de geboorte enkel nog de laatste gegevens aan het kaartje toe te voegen. Ons team gaat dan meteen aan de slag zodat je kaartjes – indien besteld voor 13 u – reeds de volgende werkdag kunnen worden geleverd.

Tip!
Na de geboorte van je kindje heb je het echt druk genoeg. Denk nu alvast ook na over de bedankkaartjes. Zelf unieke geboorte aankondigingen ontwerpen is leuk, maar originele bedankkaartjes misschien nog leuker omdat je de eerste foto of foto’s van je kleine wondertje kan toevoegen om een fantastisch kaartje te maken. Om helemaal origineel te zijn, kun je ook nog even inspiratie opdoen bij de kleine attenties. Altijd leuk om de gasten nog iets extra’s te geven.

Bedankkaartjes geboorte

Als je alle uitnodigingen en kaartjes besteld hebt, kun je heerlijk onbezorgd gaan genieten van jullie eerste wonderlijke momenten samen. Gefeliciteerd!

We zijn heel benieuwd hoe jouw geboorteaankondigingen er gaan uitzien. Deel ze met ons in de reacties of deel je mooiste creaties via FacebookInstagram en Pinterest met #mysmartphoto! We zijn alvast heel benieuwd ♥

geboortekaartjes ontwerpen smartphoto

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *