Maak zelf prachtige bedankkaartjes voor de geboorte van je kindje

Je hebt vast en zeker enorm genoten van de komst van jullie kleine wondertje. De baby en jij zullen wel verwend zijn met veel bezoek en overladen door cadeaus. Het wordt nu tijd om na te denken over de bedankkaartjes!

Zo maak je de mooiste bedankkaartjes voor geboorte

Bedankkaartjes geboorte maken

Om de lijn van traditionele kaartjes wat los te laten, zijn we bij smartphoto op zoek gegaan naar originele bedankkaartjes.

We helpen je graag om de mooiste bedankkaartjes te maken aan de hand van onderstaande 4 tips. Wanneer je deze 4 stappen volgt, merk je hoe eenvoudig het gaat en hoeveel tijd er vrij blijft om vooral te genieten van jullie kleine schat!

Lees ook onze blogpost: Zelf je unieke geboortekaartjes ontwerpen

1. De keuze van de foto’s

Een ding is zeker : je baby is nog maar een paar dagen of weken op de wereld en er zijn al ontelbaar veel foto’s gemaakt. Er zijn steeds weer van die momenten waarop je helemaal vertederd bent en je snel je camera of mobiel pakt om weer een plaatje te schieten. Bekijk ze eens kritisch en ontdek welke foto leuk is voor op het bedankkaartje.

Je kunt kiezen voor een grotere foto, maar een aantal kleintjes is ook mooi. Selecteer je lievelingsfoto’s en iedereen zal vertederd raken door jouw oogappel. 🙂

bedankkaartjes geboorte

2. Bekijk wie je een kaartje gaat sturen

Als je weet welke foto of welke foto’s je neemt voor op het kaartje wordt het tijd om te bedenken wie je een bedankje wilt toesturen. Zorg ervoor dat je niemand vergeet, dat zou echt vervelend zijn. Laat eventueel iemand anders de lijst nog even controleren. Om tijd te besparen is het best handig om achter elke naam alvast het adres te noteren.

Vind je het lastig om te bepalen wie je wel of niet een bedankje stuurt? Doe dan gewoon alle mensen die je een geboortekaartje hebt gestuurd en iedereen die jullie heeft gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon of dochter. Dan zit je altijd goed.

3. Kies een mooi model voor het kaartje

Misschien wel het moeilijkste onderdeel : welk model en welk ontwerp kies je? smartphoto biedt je allerlei mogelijkheden.

Bedankkaartjes geboorte designs

Kijk bijvoorbeeld eens bij onze kaartjes met hartjes als achtergrond, heel schattig! Ook wat kleur betreft is er heel veel mogelijk. Houd je van een strak en sober bedankkaartje? Kies voor een kaartje met 1 mooie foto met het woordje ‘Bedankt’ en de naam van je kindje. Eenvoudig maar zeer geschikt als bedankkaartje. Doe wat bij jou past. Ga je voor vierkant of rechthoekig? Klein of groot? 

Heb je een model gekozen? Selecteer dan de foto’s. smartphoto maakt het je heel gemakkelijk en levert je er ook nog eens mooie witte enveloppen bij.

4. Doopsuiker

Ben je nog op zoek naar een leuke doopsuiker om de bezoekers te bedanken? Neem dan zeker een kijkje in het assortiment geboorte bedankjes. Heel populair zijn natuurlijk snoepzakjes en snoepdoosjes waar je dan de naam en eventueel reeds een eerste foto van het kindje kan op plaatsen. Ook de theelichtjes en gepersonaliseerde stickers om op allerlei leuke bedankjes te plakken zijn absolute toppers.

Ontdek hier alle doopsuiker geschenkjes

bedankjes doopsuiker

We hopen dat het je met deze tips gaat lukken om geweldige bedankkaartjes geboorte te maken. Zorg voor leuke kaartjes en giften voor je bezoek, zodat ze zich jullie kleintje altijd blijven herinneren. 


Nog op zoek naar kaartjes of accessoires voor de geboorte van je nieuwe spruit?
Ontdek nu meer dan 100 unieke kaartjes, doopsuikers en geboorte cadeaus op
www.smartphoto.be/geboorte

De mooiste geboortekaartjes, doopsuiker en baby geschenken

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *