Baby loading… 4 tips om je zwangerschapsfoto’s te bewaren

Heb je net een zwangerschapsfotoshoot geboekt of heb je zelf al prachtige zwangerschapsfoto’s gemaakt? Het is een periode in je leven waar je voor altijd bijzondere herinneringen aan zal koesteren. We geven je 4 ideetjes om deze magische momenten op de mooiste manier te vereeuwigen.

4 tips om je mooiste zwangerschapsfoto’s te bewaren

1. Van zwangerschapsfoto tot waar kunstwerk – Fotocanvas

Zelfs voordat je je zwangerschapsfotoshoot boekt, kan het goed zijn om al eens na te denken wat je met de foto’s wil doen. Een absoluut topidee is om met je zwangerschapsfoto’s aan de slag te gaan om er een prachtige canvas van te maken.

Onze fotocanvassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen, met of zonder kader. De foto wordt gedrukt op een canvasdoek dat een warme uitstraling aan je interieur bezorgt. Vind je het moeilijk de beste foto te kiezen? Je kan meerdere foto’s selecteren en een collage op canvas maken of meerdere exemplaren bestellen die samen een mooie canvasgalerij vormen.

Tip: houd er rekening mee dat er voor een mooie afdruk van je foto een hoge resolutie vereist is.

4 tips om je zwangerschapsfoto's te bewaren

2. Van week tot week – Prints in a box

Een leuke manier om je hele zwangerschap in beeld te brengen is door de evolutie van week tot week te fotograferen. Maak iedere week 1 foto en laat ze printen in een “Prints in a box“. Het leukste resultaat krijg je wanneer je de foto’s steeds op dezelfde plaats en met dezelfde kledij neemt. De foto’s worden als retro foto’s afgedrukt en je kan zelf een tekstje schrijven en eventueel een achtergrond toevoegen. De ideale manier om je zwangerschapsfoto’s later opnieuw te bekijken!

4 tips om je zwangerschapsfoto's te bewaren

3. Je zwangerschapsalbum

Zwanger zijn is een fantastische ervaring. Bewaar al je foto’s in een fotoboek met harde kaft om deze mooie momenten te kunnen delen met je dierbaren. Hier kun je ook je noteren hoe je jouw zwangerschap beleefde en hoe jullie zich voorbereiden als toekomstige ouders.

Verdienen zeker een plaatsje in je zwangerschapsboek: je ingescande zwangerschapsecho’s, foto’s van de zwangerschapsfotoshoot, babyaankopen, … Kies een mooie foto uit om op de cover te plaatsen en bestellen maar!

zwangerschap fotoboek

4. De mooiste foto’s in een stijlvolle fotohouder

De ooievaar komt bijna langs en nu heb je vast en zeker al een paar mooie zwangerschapsfoto’s op je smartphone of laptop staan! Een prachtige manier om deze foto’s te tonen is aan de hand van een stijlvolle designhouder. Het bevat 13 verschillende fotokaarten, zodat je de volgorde van je foto’s zo vaak als je wil kan wijzigen. Wanneer je het tijd vindt om de foto’s te vervangen met bijvoorbeeld de eerste babyfoto’s kan je nieuwe foto’s bestellen.

zwangerschap foto's bewaren

We hopen dat je iets aan de tips hebt! Deel gerust ook jouw beste tip met ons!

Wat doe of deed jij met jouw zwangerschapsfoto’s? Deel je mooiste creaties via FacebookInstagramPinterest, TikTok met #mysmartphoto! We zijn alvast heel benieuwd ♥

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *