Muurstickers in de babykamer? 6 toffe voorbeelden!

Muurstickers babykamer

Binnenkort een kindje op komst? Of wil je gewoon de kinder- of babykamer eens herinrichten?
Originele muurstickers kunnen alvast voor een verrassend leuk resultaat zorgen!
We keken even rond op het web en geven jou alvast inspiratie met de allerleukste stickers voor aan de muur! Muurstickers in de babykamer? Ja! Doen!

muurstickers babykamer
Als er een kindje op komst is, is het brainstormen voor de babykamer een leuke bezigheid voor de aanstaande ouders. Ook als je gewoon de kinderkamer eens wil herinrichten kan dit een leuke maar niet altijd even gemakkelijke bezigheid zijn.

Vaak kies je voor een bepaalde hoofdkleur en meestal ook wel voor een thema. Een hele goede optie is dan om te kiezen voor muurstickers. Deze zijn er in ontzettend veel soorten, stijlen, maten en kleuren, zodat er altijd wel wat leuks is dat helemaal perfect past in jullie babykamer.

We geven je graag enkele super toffe voorbeelden hoe je met muurstickers de babykamer kan omtoveren tot een fantastisch leuke plaats! Je wil jouw kind toch ook de mooiste kamer geven die je maar kan bedenken?

1.Gepersonaliseerde muursticker met tekst of voornaam

Hoe gaaf is het om de voornaam van je kindje te gebruiken bij de muurstickers. Jullie hebben vast en zeker een supermooie naam uitgekozen en dan is het toch fantastisch als je deze steeds leest wanneer je de babykamer binnenkomt?

Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals:

  • Schattige voetjes met daaronder de naam. Heel erg leuk voor zowel jongens als meisjes, omdat je zelf de kleur kunt bepalen.
  • Voor jongetjes kun je kiezen voor een muursticker met een vliegtuig als afbeelding. Dat zal de kleine helemaal stoer vinden zodra hij iets groter is.
  • Wil je een muursticker met voornaam voor een meisje, dan zou je ook een afbeelding van een kleine fee kunnen nemen. Deze muursticker met tekst is echt superleuk voor een kleine dame.

muursticker babykamerFoto: univ-stickers

2.De klassieke pluchen beertjes

Kiezen jullie graag iets heel liefs als het gaat om muurstickers voor de babykamer, neem dan bijvoorbeeld deze schattige beertjes. Dit past echt perfect bij een kamer voor een klein kindje. Voordat je kindje in slaap valt, kijken jullie samen naar de beer en je zingt een lief slaapliedje voor je schat. Op deze muurstickers zie je een beer die op een maan zit en je kunt er ook wat sterretjes bij nemen als je dat leuk vindt.

stickers kinderkamer

Foto: stickers-folies

3.Meetlat stickers

Een hele leuke optie is ook een muursticker die tegelijk een meetlat is. Je kunt deze stickers kiezen bij de babykamer, maar dit is natuurlijk ook heel geschikt voor een kamer voor iets grotere kinderen.Omdat er ontzettend veel kleuren, afbeeldingen en formaten beschikbaar zijn, is er altijd wel iets dat leuk past in de kamer van jouw zoon of dochter.

Peuters en kleuters vinden het echt ontzettend tof om regelmatig te kijken hoe groot ze al zijn. De afbeeldingen zijn heel divers, je kunt bijvoorbeeld een muursticker kiezen met een boom als meetlat. Of misschien gaan jullie wel voor de giraffe of een ander dier?

meetlat sticker

Foto: ambiance-stickers

4.Opvoedende muursticker

Is je kind al wat groter, dan is het ook heel gaaf om een of meerdere muurstickers te nemen waarvan je kind iets kan leren. Zo zijn er muurstickers met de tafelsommen of andere rekensommetjes. Wat een rekenwonder zal jouw kind dan worden!

Een andere muursticker waar kinderen voorlopig niet op uitgekeken raken is een sticker met daarop de wereldkaart. In elk werelddeel en in ieder land is wel weer iets anders moois te zien. Echt een aanwinst voor een kinderkamer.

muurstickers-kinderkamer

Foto: Tenstickers

5.Fun

Houden jullie het graag luchtig en vrolijk, kijk dan eens bij dit soort muurstickers. Je kunt hierbij werkelijk alle kanten op en je kunt het net zo gek, grappig en leuk maken als je zelf wilt. Misschien is jullie kleine helemaal weg van dino’s, dan neem je toch zo’n sticker. Dat is echt een voordeel van een groot assortiment, er is vast en zeker iets dat perfect aansluit bij jullie wensen.

leuke muurstickersFoto: Machambramoi

Eenvoudig, mooi én makkelijk terug verwijderbaar

Bij muurstickers heb je ook nog eens het voordeel dat je na een tijdje heel gemakkelijk de sticker weer kunt verwijderen en de kamer een nieuwe look kunt geven. Ga lekker samen brainstormen en kies uit een muursticker babykamer met tekst, afbeelding of foto en geef jouw kind een geheel eigen kamer door middel van muurstickers kinderkamer of een muursticker babykamer.

Ook al helemaal warm geworden door het zien van onze favorietjes? Maak snel een keuze en geef je kindje een geweldige slaapkamer!

Wil je nog ideeën voor in de kinderkamer? Lees dan zeker ook nog onze blogpost met:
 Leuke en orginele ideeën voor in de kinderkamer.

Welke ideeëen ga jij gebruiken? Laat het ons weten in de commentaren of laat een berichtje achter via Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest .

Veel plezier!

maak eigen stickersLees ook:

  1. Wanddecoratie kinderkamer: 4 leuke en originele ideeën
  2. Hoe de juiste keuze maken voor je interieur
  3. 11 ideeën voor orginele muurdecoratie

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *