Kinderanimatie verjaardagsfeest: maskers diy voor kinderen

Kinderanimatie verjaardagsfeest –  Mega toffe kindermaskers!

Ga je binnenkort een verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter organiseren? Gebruik dan amusante maskers voor de kinderen om er een spetterend feest van te maken!

Het is altijd heel nobel van ouders dat ze een heel dozijn kinderen verwelkomen in hun huis om hun eigen kind te verwennen. Om te voorkomen dat dit heugelijke evenement echter verandert in een nachtmerrie, zorg je maar best voor een uitstekende organisatie met wat entertainende kinderanimatie. Plan allerlei activiteiten om de kinderen bezig te houden. Het is bijvoorbeeld ontzettend leuk om alle kinderen een eigen masker te laten maken!

Kinderanimatie verjaardagsfeest - Kindermaskers om zelf te maken

Kinderanimatie – Laat de kinderen zelf de maskertjes maken!

Iedereen die een beetje overweg kan met kinderen,, weet dat ze het superleuk vinden om zichzelf te verkleden of te vermommen. Een beetje lipstift hier, een brandweerpak daar, een politiehelm en vul zelf maar verder aan.

Je zit niet te wachten op allerlei geknoei met make-up? Enkele leuke kindermaskers is alles wat je nodig hebt! Verder niks? Voordat de kinderen met de maskers gaan spelen, laat je ze deze eerst zelf in elkaar knutselen. Uiteraard doe je dit alleen met kinderen die veilig een schaar kunnen hanteren….

Kinderanimatie verjaardagsfeest - Diy masker voor kinderen

Download en print de kindermaskers

Maar concreet, hoe laat je de kinderen zo’n masker fabriceren? Wij maken het zeer eenvoudig voor je! Wij weten als de beste dat het organiseren van je werk, je huishouden, het sporten de sociale contacten en wat al nog meer ontzettend veel van je vragen. Het organiseren van een kinderfeestje kan net de druppel zijn die je emmer laat overlopen. Geen paniek, alles wordt door ons voorbereid!! Ons geweldige team heeft verschillende maskers ontworpen die alleen nog maar afgedrukt hoeven te worden. Je kunt ze hier direct downloaden en dat is alles. Er zijn 10 verschillende sjablonen en er zit voor alle leeftijden wel iets leuks tussen. Zelfs een verjaardagshoedje is een optie.

Kinderanimatie verjaardagsfeest - Verjaardagskroon diy

Plezier verzekerd!

Mijn advies? Print gewoon diverse modellen en laat de kinderen zelf kiezen. Op die manier zijn ze het meest gemotiveerd. De kans is trouwens zeer groot dat ze niet allemaal dezelfde willen…

Als je de maskers hebt uitgeprint, heb je verder alleen nog scharen en lijm nodig. Wat zeg je daarvan? Makkelijker kan het toch niet? Een simpele activiteit waarvan de kinderen ongetwijfeld zullen genieten. En ook na het knutselen zullen ze waarschijnlijk nog een poos plezier hebben.

Wist je dat?

Wist je dat smartphoto een heleboel coole artikelen aanbiedt voor elk verjaardagsfeest? Je vindt er ondermeer heel wat leuke feestdecoratie, bedankjes voor de gasten, originele verjaardagsuitnodigingen en een uitgebreide checklist voor het organiseren van een onvergetelijk verjaardagsfeest!


Psst! Zoek je nog een ander vorm van kinderanimatie voor het verjaardagsfeest van je zoon of dochter? Ontdek ons leuk en nieuw spel voor elk kinderfeest!

Veel plezier!

Verjaardagsspel voor kinderen

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *