Kinderanimatie verjaardagsfeest: maskers DIY voor kinderen

Kinderanimatie verjaardagsfeest – Mega toffe kindermaskers!

Ga je binnenkort een verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter organiseren? Gebruik dan leuke maskers voor de kinderen om er een spetterend feest van te maken!

Het is altijd heel ‘moedig’ van ouders om een heel dozijn kinderen te verwelkomen in hun huis om de verjaardag van het feestvarken te vieren. Om te voorkomen dat dit heugelijke evenement echter verandert in één grote chaos, zorg je maar best voor een uitstekende organisatie met wat entertainende kinderanimatie!

Het is altijd een goed idee om verschillende activiteiten te plannen om de kinderen te entertainen. Knutsel je graag? Dan moet je absoluut de kinderen een eigen masker laten maken!

Kinderanimatie verjaardagsfeest - Kindermaskers om zelf te maken

Kinderanimatie – Laat de kinderen zelf de maskertjes maken!

Iedereen die een beetje overweg kan met kinderen, weet dat ze het superleuk vinden om zichzelf te verkleden of te vermommen. Een beetje lipstift hier, een brandweerpak daar, een politiehelm…

Je zit niet te wachten op allerlei geknoei met make-up? Enkele leuke kindermaskers is alles wat je nodig hebt! Verder niks? Voordat de kinderen met de maskers gaan spelen, laat je ze deze eerst zelf in elkaar knutselen. Uiteraard doe je dit alleen met kinderen die veilig een schaar kunnen hanteren…

Kinderanimatie verjaardagsfeest - Diy masker voor kinderen

Download en print de kindermaskers

Maar concreet, hoe laat je de kinderen zo’n masker fabriceren? Wij maken het zeer eenvoudig voor je! Ons geweldige team heeft verschillende maskers ontworpen die alleen nog maar afgedrukt hoeven te worden. Je kunt ze hier direct downloaden en dat is alles. Er zijn 10 verschillende sjablonen en er zit voor alle leeftijden wel iets leuks tussen. Uiteraard ook een verjaardagskroontje voor het feestvarken!

Kinderanimatie verjaardagsfeest - Verjaardagskroon diy

Plezier verzekerd!

Mijn advies? Print gewoon diverse modellen en laat de kinderen zelf kiezen. Ze zullen toch allemaal iets anders willen.

Als je de maskers hebt uitgeprint, heb je verder alleen nog een schaar en lijm nodig, en voila, je maskers zijn klaar! Nu kunnen de kinderen zich helemaal uitleven en elk in hun eigen rolletje kruipen. Pas dus op voor die kleine monstertjes! 😅

Wist je dat?

Wist je dat smartphoto een heleboel coole artikelen aanbiedt voor elk verjaardagsfeest? Je vindt er ondermeer heel wat leuke feestdecoratie, bedankjes voor de gasten, originele verjaardagsuitnodigingen en een uitgebreide checklist voor het organiseren van een onvergetelijk verjaardagsfeest!


Psst! Zoek je nog meer kinderanimatie voor het verjaardagsfeest van je zoon of dochter? Ontdek ons leuk en nieuw spel voor elk kinderfeest!

Veel plezier!

Verjaardagsspel voor kinderen

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *