Kaartje voor Moederdag – Maak het persoonlijk

Kaart voor moederdag

Ga je een hele lieve brief aan je mama schrijven voor Moederdag? Zoek een prachtige kaart voor haar die meteen een glimlach op haar gezicht laat verschijnen.

Koop je dit jaar op het allerlaatste moment een kaart uit de supermarkt? Nee toch? Je moeder verdient echt beter. Wat denk je er van om bijvoorbeeld de kaart te personaliseren met een paar foto’s van de kinderen of kleinkinderen?
Heb je een hele rits van foto’s die leuk zijn op een kaart voor Moederdag? Gebruik ze dan gewoon allemaal. Er zijn genoeg leuke manieren te bedenken, zodat je al die geweldige foto’s kunt gebruiken.
Je wil maar één foto gebruiken voor op de Moederdag kaart? Zoek eenvoudig een leuk design, zodat de foto helemaal tot zijn recht komt.

Fotokaart voor Moederdag

Moederdagkaart met foto

Personaliseer heel eenvoudig deze Fotokaart. Je kan kiezen uit heel wat designs. Wat denk je van bloemen, marmer of harten? Creëer een unieke kaart voor je moeder die dat vast en zeker verdient! Het is ook mogelijk om een Moederdaggeschenk te geven in dezelfde stijl als de gepersonaliseerde foto. Ontdek hier al onze designs, speciaal ontworpen voor Moederdag.

Psst! Als je het leuk vindt dat mams de kaart op de koelkast hangt, gebruik dan deze speciale magneten.

Gevouwen kaart voor Moederdag

Moederdagkaart gevouwen

Jouw moeder vindt het helemaal leuk om de kaarten op een van de meubels in de woonkamer neer te zetten? Kies dan zeker voor een gevouwen kaart! Aan de voorkant kun je kiezen voor een of meerdere foto’s en aan de binnenkant van de kaart schrijf je een heleboel lieve woordjes. Laat haar zeker weten hoe veel je van haar houdt!

Kaartjes met speciale vorm voor Moederdag

Wil je jouw moeder verrassen met een kaartje waar iets meer leven in zit? Dan passen onze kaartjes met speciale vorm zeker tussen de mogelijkheden! Met keuze uit drie verschillende designs vind je zeker een kaartje dat bij jouw moeder past. Zo hebben onze grafische ontwerpers kaartjes ontworpen in de vorm van een vleugel, accolade en een wolkje.

Een moederdagkaart voor de laatkomers

kaartje voor Moederdag

Om een mooie gepersonaliseerde kaart te kunnen geven, moet je wel op tijd beginnen. Ben je jammer genoeg toch echt te laat hiervoor, dan kun je altijd nog gebruik maken van een gratis sjabloon. Je kunt dat gewoon gratis printen. Het werkt echt heel eenvoudig. Je kunt aan de witte cirkel afmeten hoe groot je je eigen foto moet knippen en daarna plak je hem erop. Je kunt het sjabloon hieronder direct opslaan en daarna afdrukken.

Je wilt nog meer inspiratie en cadeau ideeën voor Moederdag? Ontdek al onze cadeau-ideetjes voor mama. Of download ons gratis magazine boordevol ideetjes en tips om van Moederdag een geweldige dag te maken!

personaliseerbare kaart voor Moederdag

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *