Kaartje voor Moederdag – Maak het persoonlijk

Kaart voor moederdag

Ga jij ook een lieve boodschap schrijven voor Moederdag om je mama te tonen hoeveel ze voor je betekent? Zoek een prachtige kaart uit, voeg er een foto van jullie tweetjes aan toe en laat instant een glimlach op haar gezicht verschijnen.

Geen standaard kaartje uit de supermarkt dit jaar, want je mama verdient echt wel wat meer moeite! Wat denk je er van om een persoonlijk kaartje af te geven dat je kan personaliseren met een paar foto’s van de kinderen of kleinkinderen? Je kan er bovendien ook een leuke quote aan toevoegen die helemaal bij jouw mama past.😊

Je vindt bij ons een ruime keuze aan kaartjes in alle formaten, voor elk wat wils dus!

Fotokaart voor Moederdag

Moederdagkaart met foto

Personaliseer heel eenvoudig deze Fotokaart voor Moederdag. Je kan kiezen uit heel wat leuke & nieuwe designs. Wat denk je van bloemen, marmer of liever hartjes? Je kan bovendien hetzelfde design gebruiken voor een mooi fotogeschenk, om je cadeau compleet te maken.

cadeau ideetjes voor Moederdag

Gevouwen kaart voor Moederdag

Moederdagkaart gevouwen

Jouw mama vindt het ongetwijfeld leuk om met haar kaartjes te pronken op een van de meubels in de woonkamer? Kies dan voor een gevouwen fotokaart! Aan de voorkant kun je kiezen voor een of meerdere foto’s en aan de binnenkant van de kaart schrijf je een heleboel lieve woordjes. Laat haar zeker weten hoe veel je van haar houdt of schrijf een origineel gedichtje. Wedden dat ze ontroerd zal zijn?

Kaartjes met speciale vorm voor Moederdag

Wil je jouw moeder verrassen met een kaartje waar iets meer leven in zit? Dan zijn onze kaartjes met speciale vorm hier perfect voor! Met keuze uit drie verschillende designs vind je zeker een kaartje dat bij jouw moeder past. Zo hebben onze grafische ontwerpers kaartjes ontworpen in de vorm van een vleugel, accolade en een wolkje.

Woorden die blijven hangen

cadeau idee voor Moederdag

Als je mama wil aansporen om je fotokaart op de koelkast te hangen, schenk er haar dan deze speciale Moederdag magneten bij! Fan van onze quotes? Dan kan je er gewoon je eigen foto’ aan toevoegen en hup, je magneten zijn klaar! Zin om zelf quotes te verzinnen? Laat het schrijftalent in jezelf dan los!

Een moederdagkaart voor de laatkomers

Om een mooie gepersonaliseerde kaart te kunnen geven, moet je wel op tijd beginnen. Ben je jammer genoeg toch echt te laat hiervoor, dan kun je altijd nog gebruik maken van ons gratis sjabloon, dat je gewoon thuis kan afprinten!

Wil je er toch nog iets persoonlijks aan toevoegen? Download dan ook onze lijst met complimentjes en geef degene die jij toepasselijk vindt af op Moederdag, samen met je kaartje. Want welke mama verdient er nu geen complimentjes op een speciale dag als Moederdag?

DIY cadeau voor Moederdag

Wil je nog meer inspiratie en cadeau ideeën voor Moederdag? Ontdek al onze cadeau-ideetjes voor mama om haar op Moederdag nog eens extra in de bloemetjes te zetten!

cadeautjes voor Moederdag

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *