Communiefeest: 7 leuke cadeautjes als aandenken voor peter en meter

Communie cadeautjes voor peter en meter

Het communiefeest draait natuurlijk om de communicant, maar het is zeker ook belangrijk om de peter en meter eens in de bloemetjes te zetten. Want zij zijn ongetwijfeld de meest trotse gasten van het feest!

Een origineel communiecadeau voor peter en meter is dé manier om deze speciale dag mooi af te sluiten. We hebben speciaal voor jou 7 cadeautjes voor meter en peter op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

communie aandenken

1. Uniek fotoboek als herinnering

Een van de leukste geschenkjes voor peter en meter is een mooi fotoboek vol herinneringen. Want pronken met hun petekindje of metekindje, dat doen ze graag! 😉

Hierin kan je de leukste foto’s plaatsen aan de voorbereiding van het feest en natuurlijk die van op het feest zelf. Of je nou kiest voor een klein formaat voor op tafel of voor een groter formaat voor in de kast: met een persoonlijk fotoboek maak je hen sowieso blij! Verzamel je mooiste foto’s en bundel ze in een fotoboek naar keuze. Je kan het bovendien in een mooie presentatiedoos verpakken om het als een écht cadeautje te kunnen afgeven!

Wil je eens een kijkje nemen achter de schermen en zien hoe wij jouw fotoboek maken?
–> Bekijk dan zeker ook even onze blogpost: “Zo maken wij jouw fotoboek

communiefeest cadeautjes voor peter en meter

2. Etiketten voor flessen wijn

Een fles wijn is altijd een goed cadeau om iemand speciaal te bedanken. De weg naar het hart gaat immers altijd via de maag, toch?

Toch wil het oog ook vaak wat: wat is er leuker dan een heerlijke fles wijn gepersonaliseerd met leuke etiketten waarmee je kan toosten op het feestvarken? Kies een goede wijn uit en personaliseer de fles met een eigen foto naar keuze en een bedankwoordje. Wedden dat dit een van de meest perfecte cadeautjes voor peter en meter is?

communiefeest cadeautjes voor peter en meter

3. Koekjestrommel

Zeg nu zelf, wie is er nu niet dol op koekjes? Misschien is een gepersonaliseerde koekjestrommel wel een verrassend leuk idee om als aandenken te geven aan meter en peter. Ze zijn er in verschillende maten en vormen!

Je kan deze koekjesdoos trouwens voor verschillende dingen gebruiken. Je kan er bijvoorbeeld ook leuke briefjes, andere kleine aandenkens of zelfs foto’s insteken. Ideaal cadeautje dus!

communie aandenken

4. Sleutelhanger met foto

Is jouw peter of meter een beetje chaotisch en raakt hij of zij altijd de sleutels kwijt? Wellicht is dat niet meer het geval met deze mooie sleutelhanger met je eigen foto’s.

Met dit communiecadeau voor meter en peter denken ze steeds aan deze bijzondere dag terug wanneer ze onderweg zijn. Een beter cadeau kun je je bijna niet voorstellen toch?

communiefeest cadeautje peter en meter

5. Mooie wanddecoratie

Vind je een standaard foto een beetje saai en wil je als geschenk voor meter en peter liever unieke gepersonaliseerde wanddecoratie? Misschien is een fotocanvas of een hippe foto op hout wel een verrassend leuk idee.

Kies een mooie foto uit van de dag van de communicant of van het communiefeest en laat deze afdrukken op één van onze dragers. Kies je voor een liggend portret of ga je liever voor een spontane staande foto? De keuze is aan jou!communiefeest cadeautjes voor meter en peter

6. Gepersonaliseerde bloempot

Een leuk cadeautje waarmee je echt iedereen blij kan maken? Dat is een plantje of bloemetje om elke ruimte op te fleuren, nietwaar? Nóg leuker als je dit plantje in een gepersonaliseerde bloempot steekt. Ongetwijfeld het meest origineel cadeautje voor je meter en peter dat je kan bedenken!

communie aandenken

7. Foto op acryl

Wil je peter en meter graag een aandenken van je communiefeest geven die ze op hun kast kunnen zetten, zodat ze de herinnering aan je feest nooit meer vergeten? Dan is een foto op acrylglas het perfecte cadeau. Niet te groot en ziet er heel mooi uit in elk interieur!

communiefeest cadeautje voor meter en peter

 

Heb je in het lijstje gevonden wat je zocht? Super!
Ben je meer op zoek naar een kleinere attentie die je ook kan geven aan alle gasten? Dan helpt onze blogpost “Originele communie bedankjes” je zeker een stuk verder!

Heb je nog leuke ideetjes als geschenk bij het communiefeest?
Laat het ons zeker weten in de commentaren of via onze Facebook , Instagram of Pinterest pagina met #mysmartphoto!

communiefeest accessoires

Lees ook:

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *