Communie: 5 leuke cadeautjes als aandenken voor peter en meter

Communie cadeautjes voor peter en meter

Het communiefeest draait natuurlijk om de communicant, maar het is zeker ook belangrijk om de peter en meter eens in de bloemetjes te zetten.

Een origineel communiecadeau voor peter en meter is de manier om een speciale dag goed af te sluiten. we hebben vijf cadeautjes voor meter en peter voor je op een rij gezet.

Geschenken communie voor meter en peter

1. Uniek fotoboek als herinnering

Een van de leukste geschenkjes voor peter en meter is een fotoboek vol herinneringen.

Hierin kan je de leukste foto’s plaatsen aan de voorbereiding van het feest en eventueel het feest zelf.   Of je nou kiest voor een klein formaat voor op tafel of voor een groter formaat voor in de kast: een persoonlijk fotoboek is altijd een heel goed idee! Verzamel de mooiste foto’s van de communie en bundel ze in een fotoboek naar keuze.

Wil je eens een kijkje achter de schermen nemen hoe wij jouw fotoboek maken?
Bekijk dan zeker ook even onze blogpost: “Zo maken wij jouw fotoboek

Liggend fotoboek smartphoto

2. Etiketten voor flessen wijn

Een fles wijn is altijd een goed cadeau om iemand speciaal te bedanken. De weg naar het hart gaat immers altijd via de maag, toch?

Toch wil het oog ook vaak wat: wat is er leuker dan een heerlijke fles wijn gepersonaliseerd met leuke etiketten? Denk hierbij aan een goede wijn met een eigen foto naar keuze en een bedankwoord. Wedden dat dit een van de meest perfecte cadeautjes voor peter en meter is?


Foto: smartphoto

3. Koekjestrommel

Zeg nu zelf, wie is er nu niet dol op koekjes? Misschien is een gepersonaliseerde koekjestrommel wel een verrassend leuk idee om als aandenken te geven aan meter en peter. Ze zijn er in verschillende maten en vormen!

Je kan deze koekjesdoos trouwens voor verschillende dingen gebruiken. Je kan er bijvoorbeeld ook leuke briefjes, andere kleine aandenkens of zelfs foto’s insteken. Ideaal cadeautje dus!


Foto: smartphoto

4. Sleutelhanger met foto

Is jouw peter of meter een beetje chaotisch en raakt hij of zij altijd de sleutels kwijt? Wellicht is dat niet meer het geval met deze mooie sleutelhanger met je eigen foto’s.

Met dit communiecadeau voor meter en peter denken ze steeds aan deze bijzondere dag terug wanneer ze onderweg zijn. Een beter cadeau kun je je bijna niet voorstellen toch?


Foto: smartphoto

5. Fotocanvas

Vind je een standaard foto een beetje saai en wil je als geschenk voor meter en peter liever unieke gepersonaliseerde wanddecoratie? Misschien is een Fotocanvas of Fotocanvas deluxe dan een verrassend leuk idee.

Kies een mooie foto uit van de dag van de communicant of van het communiefeest en laat deze afdrukken op canvas. Kies je voor een liggend portret of ga je liever voor een spontane staande foto? De keuze is aan jou!


Foto: smartphoto

Heb je in het lijstje gevonden wat je zocht? Super! Ben je meer op zoek naar kleinere cadeautjes die je ook kan geven aan alle gasten? Dan helpt onze blogpost “Originele communie bedankjes” je zeker een stuk verder!

Heb je nog leuke ideetjes als geschenk bij het communiefeest?
Laat het ons zeker weten in de commentaren of via onze Facebook of Twitterpagina!

Lees ook:

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *