Vriend of familielid bijna afgestudeerd? Onze 5 coolste cadeautips voor studenten!

GRADUATED! 🥳 Of het nu met grote onderscheiding of op voldoende wijze is, het heeft onze studenten ongetwijfeld bloed, zweet en tranen gekost om éindelijk hun diploma te bemachtigen. Een klein geschenkje voor al die uren achter de boeken; dat hebben ze nu wel verdiend, hé!

Studeert jouw vriend of familielid dit jaar af? Ben jij echt súper trots? Dan hebben wij hier 5 tips voor “Geslaagd” cadeaus om hem/haar te verrassen!

Cadeautips voor afgestudeerde studenten

1. Grappige T-shirt voor de lolbroek

Voor de grapjassen onder de studenten is een T-shirt met grappige quote een echte aanrader! Daarmee smelten de frustraties van die elléndige examens onmiddellijk als sneeuw voor de zon en tover je een glimlach op zijn/haar gezicht. Wacht maar tot je hem/haar hier trots mee ziet paraderen!

Tip: “I graduated! Still stupid” kan natuurlijk ook 😄

Grappige T-shirt als afstudeercadeau voor studenten

2. “I did it, I graduated” draagtas voor de bezige bij

Woehoe! De examens achter de rug, diploma op zak en een lange vakantie in het vooruitzicht! Ongetwijfeld hebben de studenten al een drukke planning om de komende maanden door te brengen (hoe was/ben je zelf?). Of het nu een dagje naar de zee is of een terrasje in Gent, een draagtas komt echt altijd van pas! Gemakkelijk én hip! Fantastisch toch?

Tip: Plaats onder je quote een leuk afstudeericoontje!

Handige draagtas als afstudeercadeau voor studenten

3. Originele fotoagenda voor de planner

Met een drukke vakantieplanning en een eerste job in het verschiet, mag onze net afgestudeerde natuurlijk geen enkele afspraak vergeten, hé? Een originele fotoagenda maakt plannen voor hem/haar echt zó leuk. Niet alleen voor planners, maar ook voor warhoofden is dit een godsgeschenk!

Tip: Voeg een inspirerende quote toe!

Agenda voor afgestudeerde studenten

4. Toffe mok voor de koffieverslaafde

Studeren aan de universiteit of hogeschool heeft voor vele studenten een onvermijdelijke koffieverslaving tot gevolg. Laten we die koffie met deze toffe mok net dat tikkeltje smakelijker maken. Dat is pas een geslaagd cadeau! (pun intended 😄)

Tip: Voeg een lief tekstje of leuk afstudeerhoedje toe!

Toffe mok als afstudeercadeau voor studenten

5. Ergonomische muismat voor de beginnende werker

Misschien is jouw afstuderende broer, dochter, vriend… wel zó ijverig dat hij/zij binnenkort al aan het werk gaat. Dan ben jij ongetwijfeld dubbel zo trots! Toon jouw fierheid en pimp zijn/haar bureau met een gewone of ergonomische muismat. Van een spetterende carrièrestart gesproken!

Tip: Neem een kijkje naar onze andere bureau accessoires als je nog op zoek bent naar een extraatje!

Ergonomische muismat voor de werkers

Nog inspiratie nodig? Benieuwd naar onze andere leuke “geslaagd” cadeaus voor studenten? Neem een kijkje op onze website. Heb jij zelf nog een leuk idee of heb je een origineel cadeau voor een student gemaakt? Laat het ons weten weten via de commentaren of via FacebookInstagram of Pinterest met de hashtag #mysmartphoto.

Jolien, 24 jaar, synchroonzwemster en chocolatelover met een grote passie voor talen en culturen. Als online marketeer bij smartphoto help ik jou met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *