Tafelversiering voor jouw babyborrel? Dat vind je hier!

Op zoek naar originele tafelversiering voor je babyborrel? Ontdek dan hier de creatiefste ideeën voor een prachtig versierde tafel op jouw babyborrel.

tafelversiering-babyborrel_blog

 

Van leuke servetten tot fleurige bloemetjes en kleurrijke vlaggetjes met foto om de babytafel te versieren. Laat  je inspireren:

 

Tafelversiering babyborrel – Stap #1. Ontpop je tot vouwkunstenaar

Op een babyborrel wordt wel wat gesmuld. Enkele servetten op je tafel zullen dus wel geapprecieerd worden door je gasten. Of ze nu gebruikt worden om mondjes af te vegen, als slabbetje of als dweil om de omgevallen glazen limonade te deppen, het maakt niet uit.

Servetten zijn heel duidelijk een niet te missen item op elke babyborreltafel! Vouw ze voor de gelegenheid eens om tot schattige miniluiers. Dat zorgt pas echt voor een wauw-gevoel op je tafel!

 

tafelversiering-babyborrel-stap-1-ontpop-je-tot-vouwkunstenaar

Foto via Pinterest

Tafelversiering babyborrel – Stap #2. Allen naar het buffet!

Anno 2016 doet een babyborrel ons meteen denken aan rijkelijk gevulde buffettafels met smakelijke hapjes en heerlijke dessertjes. De buffettafel is -naast de pasgeboren spruit- dan ook dé blikvanger van het feest. Kortom: jouw buffettafel moet stralen en vooral opvallen!

tafelversiering-babyborrel-stap-2-allen-naar-het-buffet

Foto via Das Hof Grace

Tafelversiering babyborrel – Stap #3. Wat schaft de pot?

Nog op zoek naar een andere stijlvolle manier om het menu aan je gasten te verklappen? Presenteer je menukaart in een hip fotokadertje en zet die op de buffettafel.

tafelversiering-babyborrel-stap-3-wat-schaft-de-pot__menukaarten

Tafelversiering babyborrel – Stap #4. Taartenstandaard

Bij een buffettafel is het ideaal om alle hapjes op verschillende niveaus te presenteren. Enkele taartenstandaards zijn perfect hiervoor.

tafelversiering-babyborrel-stap-4-taartenstandaard_a

Waarom een dure cupcakestandaard kopen als je er eigenlijk gewoon heel makkelijk zelf eentje kan maken met kartonnen bordjes en bekers? Wat je hiervoor nodig hebt? Twee kartonnen bordjes, drie kartonnen bekertjes, een rolletje gedraaide koord, een rolletje gouden washi tape en een rolletje muntkleurige washi.

tafelversiering-babyborrel-stap-4-taartenstandaard_b

Of wat dacht je van deze zelfgemaakte dessertstandaard? De benodigdheden? Enkele lege conservenblikken, aluminiumfolie en twee borden. Oh ja: en nog wat lekkere koekjes ook natuurlijk!

tafelversiering-babyborrel-stap-4-taartenstandaard_c

Tafelversiering babyborrel – Stap #5. Naamkaartjes

Wil je jezelf toch wat afwas besparen na de babyborrel? Werk dan met naamkaartjes! Die geven bovendien ook een extra touch aan je glazen!

tafelversiering-babyborrel-stap-5-bordjes-en-bekertjes_b

Foto via Pinterest

Voor de kids op jouw babyborrel is dit naamkaartje wel een leuk idee. Een kleurrijk rietje en een stukje washi tape en je bent klaar!

tafelversiering-babyborrel-stap-5-bordjes-en-bekertjes_c

Foto via Kara’s Party Ideas

Tafelversiering babyborrel – Stap #6. Centerpieces

Een mooi versierde tafel vraagt om een centerpiece dat een groot deel van de aandacht naar zich toe trekt. Een vaas met bloemen op je tafel scoort natuurlijk altijd, maar er zijn ook heel wat leuke alternatieven om je feesttafel op te fleuren. Heb je thuis nog een kleurrijk, leeg drankflesje liggen? Vul het flesje dan met bloemetjes in dezelfde kleur!

tafelversiering-babyborrel-stap-6-centerpieces_a

Foto via Wunderschoen

Op zoek naar een minder voor de hand liggend, maar erg creatief idee voor jouw centerpiece? Vul een jar met water en plaats er een badeendje in. Hiermee win je gegarandeerd de prijs voor origineelste tafelversiering op jouw babyborrel!

tafelversiering-babyborrel-stap-6-centerpieces_b

Foto via Flickr

Tafelversiering babyborrel – Stap #7. vlaggetjes

En de feestvlaggetjes? Haal die ook maar van de muur af en hang ze aan de voorkant van je buffettafel. Die mag namelijk wel wat extra in de kijker worden gezet!

tafelversiering-babyborrel-stap-7-tassels-_-vlaggetjes_vlaggenlijn

Tafelversiering babyborrel – Stap #8. Flesetiketten

Enkele wijnflessen met een gepersonaliseerd etiket op maken van je feesttafel niet alleen iets feestelijks, maar ook iets heel persoonlijks. Het leuke is dat je helemaal zelf kunt kiezen welke boodschap je op de flessen wil meegeven. Een feestelijke quote, een leuke foto van je kleintje of een bedankingstekstje? Mogelijkheden te over!

tafelversiering-babyborrel-stap-8-flesetiketten

Tafelversiering babyborrel – Stap #9. Van A tot Z

Niet leuker dan een feestje waarvan het volledige plaatje klopt! Organiseer je een babyborrel met gummibeertjes als rode draad doorheen het feestje? Neem het dan meteen heel serieus en strooi rijkelijk met de gummibeertjes in het rond!

tafelversiering-babyborrel-stap-9-van-a-tot-z

Tafelversiering babyborrel – Stap #10. Plaats voor de pakjes

Wat echt essentieel is op jouw babyborrel? Een aparte tafel om alle pakjes te verzamelen! Zo heb je voldoende plaats om alle grote pakjes te stapelen. Voor de kleine pakjes kun je enkele rieten mandjes op de pakjestafel voorzien.

tafelversiering-babyborrel-stap-10-plaats-voor-de-pakjes

Tafelversiering babyborrel – Stap #11. De kers op jouw feesttaart

Je bent bijna klaar met de tafelversiering voor jouw babyborrel! Dan is het nu tijd voor de kers op de taart: decoratiestickers! Kleef ze op enkele rietjes, op de geschenkjes voor de gasten of maak er een leuke cocktailprikker van! Het is duidelijk: decostickers maken de tafelversiering voor jouw babyborrel helemaal áf!

tafelversiering-babyborrel-stap-11-de-kers-op-jouw-feesttaart_a

En? Klaar om de tafel op jouw babyborrel te versieren? Of heb je zelf nog een leuk idee voor de tafelversiering op jouw babyborrel? Laat het ons gerust weten via de commentaren, Facebook of Twitter met de hashtag #mysmartphoto. We zijn benieuwd!


Ontdek nu het nieuwe geboorte assortiment op smartphoto.be/geboorte

De mooiste geboortekaartjes, doopsuiker en baby geschenken

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

1 comment

  • Nog een tip
    Bewaar schalen van okkernoten kleur ze blauw of roze naargelang meisje of jongen en vul ze op met kleine chocolaatjes.
    Afwerken met roos of blauw lintje en de naam van de baby

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *