Een origineel kussen in 1-2-3

1 origineel kussen, 2 verschillende stijlen

Ja hoor, bij smartphoto hebben we weer iets nieuws. In plaats van je kussen op 1 zijde te bedrukken, kan je nu ook beide zijden van een mooie print voorzien. Zo kan je kiezen voor 2 verschillende stijlen aan elke zijde van het kussen. Je hoeft enkel nog je kussen om te draaien en simpelweg krijgt jouw interieur een aangepaste look! Maak en varieer je kussen met eigen foto’s en tekst, en/of kies uit de beschikbare kleuren en patronen.

Kies bijvoorbeeld voor een leuke zomerse foto aan de ene kant, maar geef het kussen aan de ommezijde een winterse toets. Geniet het hele jaar door van je mooiste herinneringen, terwijl het kussen ook nog eens een mooie extra meegeeft aan je interieur 🙂

Origineel kussen met verschillende bedrukkingen per zijde

3 verschillende formaten

Kies uit 3 verschillende formaten voor je origineel recto-verso geprint kussen:

 • Kussen rechthoekig met formaat 50 × 30,
 • Kussen vierkant met formaat 40 × 40
 • Kussen vierkant XL met formaat 70 × 70

Ontwerpen in 3 simpele stappen

 1. Kies het formaat van je kussen.
 2. Kies je model (design): ontdek alle voorgestelde stijlen met foto, tekst en patronen
 3. Personaliseer foto’s en tekst apart voor de voor- en achterzijde (door te klikken op de aangeduide iconen in de afbeelding hieronder)

Ondek hier alle dubbelzijdig geprinte kussens.

3 Personalisatie opties

1. Foto’s

Een grote variatie aan kant-en-klare designs laten jou toe een prachtig origineel kussen te maken met je eigen foto’s. Sommige designs bestaan uit een collage voor meerdere foto’s, andere hebben een design met slechts één foto. Nog andere combineren foto en tekst. In de editor kan je de ommezijde personaliseren door het design te herhalen of bijvoorbeeld een bijpassen kleur of patroon te kiezen.

2. De achtergrond

Bovenop de voorgestelde kant-en-klare designs, heb je ook de mogelijkheid om zowel aan de voorzijde als de ommezijde van je kussen een achtergrond toe te voegen. Een standaard achtergrond wordt reeds automatisch voorgesteld, afhankelijk van het gekozen design. Je kan dit aanpassen naar keuze door in het navigatiemenu te klikken op Achtergrond > Bibliotheek > Passend bij dit design. 

 • Kleurrijke achtergrond

Kies bijvoorbeeld een mooi effen kleur voor de achterzijde, die mooi samengaat met de aanwezige kleuren op de voorzijde. Bij sommige designs kan je ook de achtergrondkleur achter de foto’s en tekst wijzigen. Wil je de kleur aanpassen, klik op het navigatiemenu eenvoudig op ‘Achtergrond’ en vervolgens op ‘Kleur’.

 • Patronen en texturen

Kies een patroon (sterren, hartjes, lijnen…) of een textuur (kiezels, hout …) op de achterkant van je kussen voor een heel mooi en zacht ontwerp.  Test zeker even uit in de editor wat het best samengaan met jouw ontwerp en jouw interieur, via Achtergrond > Bibliotheek.

3. Tekst

Net als de foto’s, kan je ook eenvoudig je eigen tekst of favoriete quote aan je kussen toevoegen. Kies een leuk lettertype, kleur, orientatie, … Of kies eenvoudig voor de standaard voorgestelde stijl. Zo ben je zeker dat je kussen er mooi en harmonieus uitziet!

Alle personaliseerbare smartphoto kussens

Het personaliseerbare kussen met foto’s en tekst is sinds lang een absolute favoriet van onze smartphoto klanten. Hieronder vind je alle mogelijke personaliseerbare kussens: dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukt, rechthoekig of hartvormig.

 • Het volledig bedrukt kussen is beschikbaar in 3 formaten (50 × 30, 40 × 40, ou 70 × 70), en kan worden gepersonaliseerd aan beide zijden.
 • Het klassieke kussen meet 40cm op 40cm en is enkel personaliseerbaar op de voorkant.
 • Het hartvormige kussen, is 39,5cm hoog en 45cm breed, en is enkel personalisbeerbaar op de voorkant. 😉

Vragen, suggesties of creatieve ideetjes?

Laat ze meteen na als reactie op dit bericht of tag ons met jouw foto of idee op instagramfacebooktwitter of Pinterest.

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

1 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *