Ontmoet de huisdieren van onze collega’s

Cuteness alert!

Niet alleen jullie, maar ook onze eigen smartphoto collega’s zijn echte dierenliefhebbers! Velen onder ons hebben thuis ook een schattige viervoeter rondlopen. We stellen onze beste vriendjes graag aan jullie voor! 💙

Maar wat vinden zij nu van onze nieuwe huisdierencollectie? Zij verklappen jullie hieronder wat hun favoriete product is!

Opgelet: Wij zijn niet verantwoordelijk voor een gesmolten hartje en/of een brandend verlangen naar een huisdier 😀

Ontmoet de huisdieren van onze collega's

Ragdollicious cookies

“Hallo! Ik ben Qaïs, de pluizige Ragdoll van Kenny. Mijn baasje is Support & Technical Tester bij smartphoto en gaf me deze voorraadpotten met mijn naam cadeau. Of ik ze leuk vind? Uiteraard, ze zijn de bron van alle koekjes!” 🍪

Ontmoet de huisdieren van onze collega's: voorraadpotten

A fur-ever hero

“Mijn naam is Odilon, Lonneke voor de vriendjes. Ik ben het hartediefje van Nancy, brigadier van de prints en posters. Mijn sjaaltje is meer een cape omdat ik nog wat moet groeien maar ik ben er superblij mee!” 🦸‍♂️

Ontmoet de huisdieren van onze collega's: sjaaltje

No paparazzi, prrrease

“Miauw! Wij zijn Lola en Bridget, echte modellen in de showbizz kattenwereld! Vraag het maar aan onze mama Sarah, Online Marketing Cöordinator, die ons voor de smartphoto lens zette. Trots staan wij sinds kort te prrrronken op de website bij de placemats en kussens.” 📸


Pawsome Paco

“Maggy, Internal Audit & Consolidation Manager bij smartphoto, verwent me heel graag met gepersonaliseerde geschenkjes. Sinds ik dit fluwelen hondenmatje kreeg, doe ik niets liever dan luieren. Vriendelijke pootjes, Paco.” 🐕


A-mew-zing models

“Ons favorietje? Dat is zeker de voerbak! Dat was een van de eerste smartphoto huisdierproducten dat ons baasje Phaedra, IT Project Manager & Functioneel Analyst, en haar collega’s lanceerden. Toch, Nacho?”. “Let’s be honest, Raja, stiekem zijn we gewoon super fier dat wij op die pagina staan te schitteren!” 😻


‘Bone’ Appetit

“Ik ben Leonie, de Leonberger van Lieve, operatrice in de afdeling “fotogeschenken”. Ik ben helemaal gek van de koekjestrommel, die zit vol lekkers voor mij. Helaas ben ik wat te groot voor het dierenbed, maar mijn nieuwe voerbak is al onderweg! Mijn naamplaatje draag ik altijd tijdens de wandeling, mocht ik eens verdwalen dan hoop ik nog veilig thuis te komen.” 🦴


Colleague Coco

“Tijdens het thuiswerken ben ik Caroline’s vaste collega. Sinds ze mijn plekje op haar bureau met een kattenmat geüpgraded heeft, ben ik er niet meer weg te krijgen. Smartphoto, zoeken jullie naast mijn baasje nog een extra grafische vormgever? Ik ben kandidaat!” Likjes van Coco. 💻

Ontmoet de huisdieren van onze collega's: kattenmat

I wants pupcakes

“Als Toy Mini Australian Shepherd ben ik niet alleen heel schattig, maar ook erg speels. Dit is dan ook mijn lievelingsvoerbak, want hij blijft mooi op zijn plaats staan wanneer ik als een gek mijn korrels verslind! Oh ja, en volgens mijn papa Mathieu, Webshop Manager bij smartphoto, is hij ook gemakkelijk te wassen. Dat is zijn taakje! Woef, kan jij mijn naam raden?” 🐶

Ontmoet de huisdieren van onze collega's: voerbak

A fwuffy puppy

“Hajjo ajjemaaj! Ik ben de allerkleinste van de smartphoto huisdierenfamilie en heet ‘Ulivia Bowey of Great Pleasure’. Bowey voor de vjiendjes. Mijn papa Steven Peck, die Product Development Responsible bij smartphoto is, adopteerde me 3 weekjes geleden uit dit warme nestje. De hele familie was meteen helemaal verliefd op me. Begrijp jij waarom? Gelukkig bestelden ze alvast een deurmatje voor me, zodat ik na een plasje of grote behoefte buiten, meteen mijn pootjes kan afkuisen wanneer ik weer naar binnen trippel.” 🥰

Ontmoet de huisdieren van onze collega's

The king of the world

“Pssst… Ik heet Cha Le Roi. Een gepaste naam, want mijn baasje, Ann Verschuere, medewerker van de klantendienst, beschrijft me graag als ‘the king of the world’! Mijn favoriete smartphoto product? Dat is gemakkelijk. Fotoprints! Ik vind het altijd leuk om foto’s uit te delen aan vrienden en familie. Back to basics dus…” 👑

Ontmoet de huisdieren van onze collega's

Take me out pawease!

“Ben ik de laatste? Oeps, ik was nog even een frisse neus gaan halen. Maar ik wou heel graag ook een plaatsje in deze blog, dus trippelde ik snel hierheen! Mijn naam is Oscar. Ik ben een Engelse Cocker Spaniël en intussen al 6 jaar Lisa’s oogappel. Lisa is HR officer bij smartphoto. Voor mijn verjaardag deed ze me een leiband cadeau, gepersonaliseerd met mijn naam! Woeftastisch, toch? Dit vind ik één van de leukste smartphoto producten. Er is keuze uit super veel toffe designs om een unieke leiband te maken. Wanneer mijn baasje mijn leiband bovenhaalt, begin ik dolenthousiast te kwispelen, want wandelen is mijn favoriete bezigheid!” 🐕

Ontmoet de huisdieren van onze collega's: leiband

Wil jij jouw viervoeter ook eens in de watten leggen? Neem een kijkje naar onze nieuwe huisdierencollectie en overspoel jouw huisdier met de liefde die hij verdient! ❤

Welke viervoeter is jouw favoriet? Hoe verras jij jouw huisdier? Heb jij al een huisdiercadeau laten personaliseren? Laat het ons weten weten via de commentaren of via Facebook, InstagramTikTok of Pinterest met de hashtag #mysmartphoto!

Jolien, 26 jaar, synchroonzwemster en chocolatelover met een grote passie voor talen en culturen. Als online marketeer bij smartphoto help ik jou met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.