Ontmoet de huisdieren van onze collega’s

Cuteness alert!

Niet alleen jullie, maar ook onze eigen smartphoto collega’s zijn echte dierenliefhebbers! Velen onder ons hebben thuis ook een schattige viervoeter rondlopen. We stellen onze beste vriendjes graag aan jullie voor! 💙

Maar wat vinden zij nu van onze nieuwe huisdierencollectie? Zij verklappen jullie hieronder wat hun favoriete product is!

Opgelet: Wij zijn niet verantwoordelijk voor een gesmolten hartje en/of een brandend verlangen naar een huisdier 😀

Ontmoet de huisdieren van onze collega's

Ragdollicious cookies

“Hallo! Ik ben Qaïs, de pluizige Ragdoll van Kenny. Mijn baasje is Support & Technical Tester bij smartphoto en gaf me deze voorraadpotten met mijn naam cadeau. Of ik ze leuk vind? Uiteraard, ze zijn de bron van alle koekjes!” 🍪

Ontmoet de huisdieren van onze collega's: voorraadpotten

A fur-ever hero

“Mijn naam is Odilon, Lonneke voor de vriendjes. Ik ben het hartediefje van Nancy, brigadier van de prints en posters. Mijn sjaaltje is meer een cape omdat ik nog wat moet groeien maar ik ben er superblij mee!” 🦸‍♂️

Ontmoet de huisdieren van onze collega's: sjaaltje

No paparazzi, prrrease

“Miauw! Wij zijn Lola en Bridget, echte modellen in de showbizz kattenwereld! Vraag het maar aan onze mama Sarah, Online Marketing Cöordinator, die ons voor de smartphoto lens zette. Trots staan wij sinds kort te prrrronken op de website bij de placemats en kussens.” 📸


Pawsome Paco

“Maggy, Internal Audit & Consolidation Manager bij smartphoto, verwent me heel graag met gepersonaliseerde geschenkjes. Sinds ik dit fluwelen hondenmatje kreeg, doe ik niets liever dan luieren. Vriendelijke pootjes, Paco.” 🐕


A-mew-zing models

“Ons favorietje? Dat is zeker de voerbak! Dat was een van de eerste smartphoto huisdierproducten dat ons baasje Phaedra, IT Project Manager & Functioneel Analyst, en haar collega’s lanceerden. Toch, Nacho?”. “Let’s be honest, Raja, stiekem zijn we gewoon super fier dat wij op die pagina staan te schitteren!” 😻


‘Bone’ Appetit

“Ik ben Leonie, de Leonberger van Lieve, operatrice in de afdeling “fotogeschenken”. Ik ben helemaal gek van de koekjestrommel, die zit vol lekkers voor mij. Helaas ben ik wat te groot voor het dierenbed, maar mijn nieuwe voerbak is al onderweg! Mijn naamplaatje draag ik altijd tijdens de wandeling, mocht ik eens verdwalen dan hoop ik nog veilig thuis te komen.” 🦴


I’m a Warrior

“Mijn naam is Ellie en ik heb het geluk gehad een ernstige ziekte te overleven. Mijn mama, Jolien van de marketingafdeling, heeft tijdens mijn behandeling een lange periode van twijfel en angst doorstaan. Maar uiteindelijk ben ik hier, in topvorm, en ik ben dol op de producten van smartphoto! Ik ben ook verzot op de mooie kartonnen dozen waarin alle pakjes toekomen. Bovendien heb ik ook mijn eigen matje om een dutje op te doen.”


One dog to rule them all!

“Ik heet Bilbo. Ik zit vol energie en mijn mama Jolien is grafisch ontwerpster bij smartphoto. Hoe ik mezelf zou omschrijven? Als een hond met de gratie van een leeuw, maar de energie van een kerncentrale! Mijn favoriete accessoire? Mijn hondenmat. Zo kan ik na mijn wandelingen, mijn training en mijn paar uurtjes spelen een welverdiend dutje doen.” 🙂


Een fantastisch trio

“Helemaal rechts sta ik, Miké. Ik hou van spelen en in bomen klimmen. Mijn tante Yuki, op de middelste foto, waakt over haar landgoed vanuit haar uitkijktoren. Bijna niets ontsnapt aan haar waakzaamheid. En mijn oom Fuku, links, is een echte paljas. Hij slaapt in onwaarschijnlijke posities en neemt veel ruimte in, ten koste van de andere bewoners in het huis. Maar één ding hebben we allemaal gemeen: we houden van onze papa, Thomas van de marketingafdeling. Hij geeft ons eten wanneer we erom vragen en verwent ons enorm. Om hem te bedanken, hebben we besloten om hem een coole thermosfles met onze foto erop cadeau te geven, net als een hoesje voor zijn smartphone. Bij elke slok en elke sms zal hij aan ons denken. Hij mag dan ook niet vergeten om onze brokjes aan te vullen, hé!”


I wants pupcakes

“Als Toy Mini Australian Shepherd ben ik niet alleen heel schattig, maar ook erg speels. Dit is dan ook mijn lievelingsvoerbak, want hij blijft mooi op zijn plaats staan wanneer ik als een gek mijn korrels verslind! Oh ja, en volgens mijn papa Mathieu, Webshop Manager bij smartphoto, is hij ook gemakkelijk te wassen. Dat is zijn taakje! Woef, kan jij mijn naam raden?” 🐶

Ontmoet de huisdieren van onze collega's: voerbak

A fwuffy puppy

“Hajjo ajjemaaj! Ik ben de allerkleinste van de smartphoto huisdierenfamilie en heet ‘Ulivia Bowey of Great Pleasure’. Bowey voor de vjiendjes. Mijn papa Steven Peck, die Product Development Responsible bij smartphoto is, adopteerde me 3 weekjes geleden uit dit warme nestje. De hele familie was meteen helemaal verliefd op me. Begrijp jij waarom? Gelukkig bestelden ze alvast een deurmatje voor me, zodat ik na een plasje of grote behoefte buiten, meteen mijn pootjes kan afkuisen wanneer ik weer naar binnen trippel.” 🥰

Ontmoet de huisdieren van onze collega's

The king of the world

“Pssst… Ik heet Cha Le Roi. Een gepaste naam, want mijn baasje, Ann Verschuere, medewerker van de klantendienst, beschrijft me graag als ‘the king of the world’! Mijn favoriete smartphoto product? Dat is gemakkelijk. Fotoprints! Ik vind het altijd leuk om foto’s uit te delen aan vrienden en familie. Back to basics dus…” 👑

Ontmoet de huisdieren van onze collega's

Take me out pawease!

“Ben ik de laatste? Oeps, ik was nog even een frisse neus gaan halen. Maar ik wou heel graag ook een plaatsje in deze blog, dus trippelde ik snel hierheen! Mijn naam is Oscar. Ik ben een Engelse Cocker Spaniël en intussen al 6 jaar Lisa’s oogappel. Lisa is HR officer bij smartphoto. Voor mijn verjaardag deed ze me een leiband cadeau, gepersonaliseerd met mijn naam! Woeftastisch, toch? Dit vind ik één van de leukste smartphoto producten. Er is keuze uit super veel toffe designs om een unieke leiband te maken. Wanneer mijn baasje mijn leiband bovenhaalt, begin ik dolenthousiast te kwispelen, want wandelen is mijn favoriete bezigheid!” 🐕

Ontmoet de huisdieren van onze collega's: leiband

Wil jij jouw viervoeter ook eens in de watten leggen? Neem een kijkje naar onze nieuwe huisdierencollectie en overspoel jouw huisdier met de liefde die hij verdient! ❤

Welke viervoeter is jouw favoriet? Hoe verras jij jouw huisdier? Heb jij al een huisdiercadeau laten personaliseren? Laat het ons weten weten via de commentaren of via Facebook, InstagramTikTok of Pinterest met de hashtag #mysmartphoto!

Hoi! Ik ben Jolien, 27 jaar, synchroonzwemster en chocoladeliefhebber met een grote passie voor talen en culturen, en dan in het specifiek voor het Spaans. Als CRM Manager bij smartphoto help ik jou graag met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *