Dit was 2019: ontdek alle nieuwtjes van het voorbije jaar

Ben je al een tijdje smartphoto klant? Dan weet je intussen dat we heel veel belang hechten aan de feedback van onze klanten en graag naar jullie luisteren. Elke maand lanceren we daarom een heleboel nieuwe producten, services en designs op onze website om jullie smartphoto ervaring alleen maar nóg beter te maken!

2020 staat nog in zijn kinderschoenen, maar toch geven we je graag een overzicht van de 9 belangrijkste nieuwigheden voor onze smartphoto klanten in 2019!

Photo via Julie Tupas (Unsplash)

Deze nieuwigheden en veranderingen ontstaan meestal door te luisteren naar onze liefste klanten! Heb je zelf suggesties voor ons voor nieuwe producten, services of projecten voor 2020? Deel ze met ons in de reacties of neem contact op met onze klantendienst! We zijn heel benieuwd. 🙂

1. Limited editions

Een sneeuwbol met glitterhartjes voor Valentijn, een glittermok om de partymodus van de feestdagen verder te zetten… Het voorbije jaar lanceerden we enkele “limited edition” producten die erg in de smaak vielen. Graag meer van dat in 2020? 😉

2. Geboortekaartjes en -doopsuiker

In 2019 werd er bij ons een baby geboren… figuurlijk dan. 👶 We lanceerden een gloednieuw assortiment geboortekaartjes en doopsuiker! Ons designteam maakte meer dan 300 designs voor de mooiste geboortekaartjes, die we dit jaar ook op onze doopsuikers zullen uitrollen. Een project van bloed, zweet en tranen, maar we zijn geweldig fier op het resultaat! Jullie ook? 😊

3. Een heleboel nieuwe designs

Ook ons designteam zat in 2019 niet stil… ze maakten maar liefst 363 gloednieuwe designs voor onze producten! Zowel voor communie, Moederdag, Vaderdag, Back to School en Kerstmis lanceerden ze heel wat nieuws zodat jullie de mooiste cadeautjes konden maken.

4. Kalenders: voeg je eigen evenementen toe

Sinds kort kan je je eigen activiteiten toevoegen aan je kalender zoals verjaardagen of belangrijke evenementen. Ons systeem slaat deze altijd op, zodat ze ook het volgende jaar (of maand 😉) automatisch op je kalender staan! Handig, toch?

Hoe begin ik eraan ?

  • Log in op je smartphoto account of maak er eentje aan
  • Kies een design uit voor je kalender waar er witruimte voorzien is voor evenementen. Ga door tot in de creator en klik rechts beneden op de knop “Evenementen”.
  • Afhankelijk van het model dat je uitkoos, kan je elke dag één of meerdere evenementen toevoegen.
  • Je kan ervoor kiezen om bepaalde evenementen te tonen of te verbergen. Handig wanneer je iemand een kalender cadeau geeft en bepaalde evenementen voor de persoon in kwestie niet van toepassing zijn.
  • Je kan altijd eenvoudig je startmaand aanpassen, om je kalender helemaal naar je eigen wens te maken !

5. Hashtag #mysmartphoto: 1 winnaar per maand op sociale media

Jullie hebben in 2019 massaal foto’s gedeeld met #mysmartphoto op Instagram. Op de overzichtspagina kan je alle creaties zien van onze liefste klanten overal ter wereld!

Elke maand kiezen we één winnaar uit die een cadeaubon ontvangt twv. €50. En geloof ons, het is moeilijk kiezen tussen al die mooie creaties! Ook in 2020 maak je maandelijks kans op deze leuke prijs 🎉.

Zin om je te laten inspireren door onze klanten? Check dan zeker ook deze blog vol creaties van onze klanten.

6. Geef je mening via Trustpilot

Sinds 2019 kan je ook een review schrijven of ons beoordelen via Trustpilot. De reacties worden steeds gecontroleerd en bij een vraag of probleem neemt onze klantendienst contact met je op. Onze gemiddelde score is 4.6/5, en daar zijn we fier op!

Als je een dringende vraag hebt of een probleem met je levering, bereik je onze klantendienst nog altijd het snelst via mail of telefoon.

7. Nieuwe symbolen om aan je producten toe te voegen

Ook onze symboolbibliotheek werd geupdate, met maar liefst 1522 gloednieuwe illustraties! Er zijn heel wat klanten die hiernaar vroegen, en het resultaat mag er zijn. Er zijn zelfs leuke Photobooth accessoires om je familiefoto’s in je fotoboek te pimpen. 😂

Om de symbolen te ontdekken, kan je bv. een fotoboek maken en in onze online creator in de linkerkolop op “symbolen” klikken.

8. Meer dan 50 nieuwe producten

Van een smartphone hoesje voor de nieuwste iPhone, tot een fotoposter met magnetische hanger en een gepersonaliseerde tapasplank: elke maand lanceerden we een heleboel nieuwe producten! We vinden het belangrijk dat onze trouwe klanten voor elke gelegenheid iets nieuws kunnen schenken aan hun geliefden, of zichzelf kunnen verwennen met de leukste gepersonaliseerde producten. Je vindt al onze nieuwigheden hier terug, houd deze pagina ook in 2020 in de gaten! 😉

Jouw mening telt!

Telkens wanneer we een nieuw product lanceren, volgen we de reacties van onze klanten op de voet: alle opmerkingen, vragen of problemen die jullie ons melden ivm. de verpakking, het gebruik en de designs van het product, worden doorgegeven aan onze productontwikkelaars. Zo proberen we elk product voortdurend te verbeteren om onze klanten nóg gelukkiger te maken!

9. Meer designs met tekst

Er werden ook heel wat nieuwe designs toegevoegd die je kan personaliseren met je eigen tekst en quotes, met of zonder foto’s bij. Je vindt onze “text only” designs hier terug.

Wat kan je zelf aanpassen?

  • de grootte & plaats van je tekst en het lettertype
  • de kleur van je tekst
  • de achtergrond van je design: één kleur of een leuk motiefje. Dit laatste vind je terug in de linkerkolom in onze creator, bij “achtergrond”.


Wat vind jij van onze nieuwigheden van het voorbije jaar? 🤗

Heb jij in 2019 een product besteld bij smartphoto en wil je het graag delen met ons? Deel dan jouw creatie op je openbare Instagram profiel met #mysmartphoto en maak elke maand kans op een cadeaubon twv. €50!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *