5 nieuwe producten om juf of meester te bedanken

Sluit het schooljaar af in stijl met een superleuk én origineel bedankje voor de juf of meester van je kindjes. Want zij verdienen een welgemeende dankjewel voor alweer een onvergetelijk schooljaar!

Natuurlijke materialen, leuke en handige accessoires en een heleboel gepersonaliseerde cadeautjes waar je creatief mee aan de slag kan: we hebben heel wat leuke nieuwigheden! Het einde van het schooljaar is de perfecte gelegenheid om de leerkracht te bedanken en hem/haar een deugddoende vakantie te wensen.

1. Ronde onderzetters (set van 6)

Geef toe, wie wil er nu niet zo’n leuke onderzetters op zijn salontafel? De ronde vorm geeft een extra leuke toets aan je foto’s en de printkwaliteit op het natuurlijke materiaal is super.

Je kan er trouwens niet alleen foto’s, maar ook leuke quotes aan toevoegen die 100% passen bij jouw leerkracht. Een combinatie van foto’s en quotes zorgt voor het mooiste resultaat!

cadeautje voor juf of meester

2. Leren kaarthouder

Toen deze leren kaarthouder werd uitgebracht, waren we meteen verkocht! Mooi, handig, kwaliteitsvol én gepersonaliseerd op de voorzijde: wat wil een mens nog meer?

Laat er de naam van de juf of meester op graveren, of plaats er een lieve boodschap op zoals: “Best teacher in the world” of “Superjuf / Topmeester”. Wedden dat hij of zij een gat in de lucht springt met zo’n een origineel geschenk?

cadeautje voor juf of meester

3. Maak je eigen design met tekst

Laat de creatieveling in jezelf los met deze nieuwe designs, waarvoor je niet eens foto’s nodig hebt. Je kan kiezen of je één, twee of drie tekstzones neemt, met meer dan 100 verschillende achtergrond mogelijkheden.

Ontdek deze nieuwe optie:

Je vindt alle designs met tekst terug op deze pagina. Bij producten uit waar een “magisch penseeltje” onderstaat, zoals in de afbeelding hieronder, kan je allerlei achtergronden toevoegen.  

Ga verder tot in onze creator, waar je in het linker menu kan klikken op “achtergrond”. Daar zie je alle mogelijke kleuren die je aan je achtergrond kan toevoegen. Bovenaan kan je doorklikken op de tab “bibliotheek” en daar opnieuw “achtergrond”. Daar zijn de mooiste schatten verborgen!  

Dit design met enkel tekst en verschillende achtergronden is beschikbaar op heel wat producten: mok, bloempot, smartphone cases, draagtas, kussens, bladwijzer, etiket voor fles, sneeuwbol, drinkfles, reisbeker en zoveel meer.

Een leuke quote en mooie achtergrond zorgen voor het mooiste resultaat, zoals deze mok met “Superjuf”:

cadeau voor juf of meester

4. Gepersonaliseerde bierglazen

Na een druk schooljaar vol activiteiten, toetsen, uitstappen en proefwerken verdienen de leerkrachten een welverdiende vakantie. En hoe kan die beter ingezet worden dan met een heerlijk aperitief? Met onze gloednieuwe bier- of cocktailglazen met deze quote op scoor je gegarandeerd: “I can make beer disappear. What’s your superpower?”. Je kan er natuurlijk ook een naam, datum of andere leuke herinnering op plaatsen.

cadeau voor juf of meester

Ontdek hier al onze verschillende designs. Deze bierglazen worden per set van 2 verkocht, want een aperitiefje neem je nooit alleen, toch?

5. Leren sleutelhanger

Sleutels van het klaslokaal, van de auto, van het fietslokaal, van de locker… Een leerkracht heeft altijd een heleboel sleutels die hij/zij moet meesleuren! Een mooie én handige leren sleutelhanger is dus een cadeautje dat altijd van pas komt. Zet er de naam van de leerkracht op, of ga voor een coole boodschap zoals “Supermeester” of “Topjuf”!

cadeau voor juf of meester

Je kan ook altijd kiezen voor een sleutelhanger met foto op hout, plastiek of aluminium. Ontdek al onze accessoires en sleutelhangers hier.

En, welk cadeautje bevalt je het meest? Wat zou perféct passen bij de juf of meester van jouw kindjes?

Deel je ideetjes of creaties met ons via Facebook, Instagram & Pinterest met #mysmartphoto!

cadeau voor juf of meester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *