10 verrassende valentijnscadeaus voor haar!

Valentijnscadeau voor haar

Je vrouw of vriendin vraagt er waarschijnlijk niet om, maar ongetwijfeld zou ze het gewéldig vinden als ze deze valentijn zou worden verrast met een zelfgemaakt of gepersonaliseerd valentijnscadeau voor haar, wedden dat je heel goede punten zal scoren? 😉 En het goede nieuws is: een dergelijk cadeau hoeft helemaal niet veel tijd of moeite te kosten!

Valentijnscadeau voor haar

 Wij hebben de leukste tips voor je op een rijtje gezet. Verras je geliefde en maak deze Valentijnsdag extra speciaal!

1. Valentijnsontbijt

Natuurlijk ligt het voor de hand op Valentijnsdag je geliefde een beschuitje met jam en een glaasje jus d’orange op bed te brengen. Lief, maar niet heel erg romantisch, al die kruimels in bed. Daarom pakken we het dit jaar anders aan.

Maak een pad met papiertjes of fotoprints naar een romantisch ontbijt! Zaak is natuurlijk wel de wekker te zetten, zodat jij eerder dan je partner wakker bent. Zet dan alles beneden klaar en leg als laatste de fotoprints vanaf de slaapkamer richting ontbijttafel klaar. Zeker als je de prints maakt met foto’s van jullie samen of lieve woordjes, zal je geliefde niet kunnen wachten om aan het ontbijt te beginnen!

valentijnscadeau voor haar - ontbijtFoto via Ourbestbites

2. Hartvormig hangertje

Elke vrouw houdt van sieraden en het zijn dan eigenlijk ook altijd geschikte cadeaus. Een bijzonder sieraad geef je als je kiest voor een hartvormig hangertje met een foto van jullie samen.
Je hebt hierbij de keuze uit een vergulde of een zilveren (anti-allergisch) hanger en de hanger wordt compleet met juwelendoos geleverd. Een perfect Valentijnscadeau voor haar!

3. Valentijnsboom

Kleine gebaren maken het grootste verschil, en dat geldt zeker ook voor Valentijnsdag! Met een Valentijnsboom maak je eenvoudig en voor heel weinig geld een prachtig cadeau waarmee je laat zien hoeveel je om je partner en jullie gezin geeft. De basis bestaat uit een mooie bloempot, een paar mooie takken en wat oase om de takken in te steken. Versier de boom met foto’s van jullie, jullie kinderen, huisdieren, andere geliefde familieleden of vrienden…share the love!

valentijnscadeau voor haar - valentijnsboomFoto via tatertotsandjello 

4. De klassieker!

’s Ochtends samen wakker worden wordt een stuk romantischer als jullie koffie of thee uit jullie eigen gepersonaliseerde mok drinken!
De mokken personaliseer je door er jullie eigen foto’s aan toe te voegen. Geen betere manier om te laten zien dat jullie bij elkaar horen!

valentijnscadeau voor haar- duo mokken
5. Cute as a button

Buttons als een Valentijnscadeau voor haar? Natuurlijk! Buttons zijn hip en happening. Leuk om op een stoer jasje of op een tas te dragen. Maak zelf een pakketje met eigen ontworpen buttons, eventueel met foto’s.

button - valentijn voor haar                                                     Foto via: Thirtyhandmadedays

6. Hartvormig kussen

Romantische momentjes samen op de bank worden nog leuker met een gepersonaliseerd hartvormig kussen! Laat jullie mooiste foto samen erop afdrukken en fleur er de bank of een fauteuil in de woonkamer mee op.

Valentijnscadeau voor haar - Kussen met foto

7. Zelfgemaakt liefdesboekje

Op zoek naar hét perfecte Valentijnscadeau? Zoek niet langer! Dit gepersonaliseerde Valentijnsboekje zal dienst doen als het perfecte geschenk voor die ene persoon waar je zo veel van houdt! Bovendien kan je dit boekje helemaal zelf maken! Het is gevuld met kleine blaadjes die elk een nieuwe waardebon vormen voor een leuke of romantische activiteitn samen. De verkozen kan de coupons van zijn of haar keuze gebruiken wanneer hij of zij zelf wil. Met dit boek beleef je absoluut fantastische tijden samen! Enkele voorbeelden uit het boekje zijn een romantische massage-avond of een heerlijk ontbijt op bed. Het voordeel van dit gepersonaliseerde valentijnscadeau? Origineel, zeer goedkoop en je scoort vast en zeker punten bij je geliefde! Download alle beelden om eenvoudig zelf dit liefdesboek te maken.

Liefdesboekje zelf maken

 Het DIY liefdesboekje

8. 52 waarom ik van je hou – Kaartspel

Natuurlijk, je houdt van haar! Maar misschien mag dat weleens wat vaker gezegd worden? Een leuk DIY idee: neem een kaartspel (van foto’s) en maak er een boekje van door alle kaarten te bundelen. Je kan het boekje personaliseren door op elke kaart een reden waarom je iemand graag ziet te plaatsen. Dit kan natuurlijk een gezamenlijke herinnering zijn, een beschrijving van de eerste keer dat je haar zag, maar ook een songtekst van een bijzonder nummer, een speciale foto…

De mogelijkheden zijn eindeloos en dit is met recht een origineel valentijnscadeau voor haar wat gegarandeerd bijzonder gewaardeerd zal worden!

52 redenen - valentijnscadeau voor haar                                                         Foto via Lilbit
9. smartphone case

Een van de dingen die je geliefde het meeste ziet dagelijks is waarschijnlijk haar smartphone. Geef je haar voor Valentijn een gepersonaliseerde smartphone case, dan weet je zeker dat die heel goed van pas zal komen. En plaats je er foto’s van jullie samen op, dan zal ze jou ook niet snel vergeten!

valentijnscadeau smartphone case met foto

10. Gepersonaliseerd valentijnscadeau – Tip! Een doos vol geheimen…

Maak een geheime box voor uw liefje vol leuks. Dit kan een theedoos, naaibox, doos vol chocolade, make-up doosje of een doosje zijn om al je favoriete foto’s in te bewaren. Het idee is simpel, kies de rechthoekige of ronde doos en de foto of foto’s die je op de doos wil zetten. Gepersonaliseerd op maat van jouw geliefde, het ideale Valentijnscadeau voor haar!

Valentijnscadeaus voor haar met foto


valentijnscadeau koekjesdoos met foto

Extra!  Gepersonaliseerd juwelenkistje

Iedere vrouw heeft genoeg juwelen om er een kistje mee te vullen. Maar er kan altijd nog wat bij! Kies een mooi sieraad voor haar uit en geef er een gepersonaliseerd juwelenkistje bij, dan is deze Valentijnsdag bij voorbaat al geslaagd.

valentijnscadeau voor haar - juwelenkistje

Maak er iets bijzonders van!

Of je nu kiest voor het juwelenkistje of voor een Valentijnsboom, het belangrijkste bij een Valentijnscadeau voor haar is dat je er aandacht aan besteed en dat het net even anders dan anders is! En met deze ideeën komt dat helemaal goed. Fijne Valentijn!

originele cadeaus voor valentijn smartphoto

Lees ook:

Kristof, 32 jaar. Doet vanalles met tekstjes en beeldjes. Houdt van fietsen, lopen, tennis en genieten van de natuur. Blogposts achter de schermen van smartphoto maar ook over welke fantastische dingen je kan doen met je eigen foto's en teksten!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *