Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Ontdek onze 30 tips voor het hele gezin!

Origineel kerstcadeau

Kerstmis is een feest van samenzijn en gezelligheid. In veel families en vriendenkringen worden dan ook cadeaus gegeven tijdens kerstmis:
hét moment om te laten zien dat je om elkaar geeft en daadwerkelijk aandacht aan elkaar besteed hebt, door het geven van een origineel kerstcadeau.

origineel kerstcadeauMaar ja, dat originele cadeau, hoe vind je dat?
Wij helpen je op weg met de meest leuke en gepersonaliseerde cadeaus voor de feestdagen!

Origineel kerstcadeau voor hem

1. Cadeaudoos voor wijn
2. Muismat
3. Manchetknopen
4. Ipad Sleeve
5. Gekleurde mok

 Het valt niet altijd mee een origineel kerstcadeau voor een man te bedenken. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden bij smartphoto. Wat te denken van een gepersonaliseerde geschenkverpakking voor zijn favoriete fles wijn? Een muismat of Ipad hoes, ideaal voor de man van deze digitale tijd én bijna altijd in het zicht, dus extra leuk met een eigen foto erop! En voor de man die alles al heeft…gepersonaliseerde manchetknopen of een gekleurde mok kunnen altijd.

 

Origineel kerstcadeau voor haar

6. Grote portemonnee
7. Hartvormige hanger
8. Fotoagenda deluxe
9. Draagtas
10. Magneten

Voor vrouwen is een cadeau met een persoonlijke foto erop eigenlijk altijd een succes. Wie wil er nu niet fotoagenda of draagtas met de foto van haar geliefde, kinderen of favoriete huisdier? Echt iets om elke dag van te genieten. Voor de modebewuste vrouw is een gepersonaliseerde grote portemonnee of een hartvormige hanger een prachtig geschenk. Tenslotte zijn magneten met foto’s een succesnumnmer, in elke keuken weer!

Origineel kerstcadeau voor kinderen

11. Kinderschort
12. Kinderrugzak
13. Memoryspel
14. Spaarpot
15. Stickers

In deze tijd liggen de speelgoedwinkels vol met leuke (en minder leuke) geschenken voor kinderen. Vaak is het toch meer van hetzelfde. Geef de kinderen dit jaar een echt origineel kerstcadeau, gepersonaliseerd met hun eigen foto’s! Wat te denken van een rugzak met foto: zo weet iedereen op school direct van wie die tas is. Met een eigen kinderschort kunnen ze papa of mama helpen in de keuken. Een memoryspel of stickers met hun eigen foto’s staan garant voor succes. En met een spaarpot kunnen ze aan de slag te sparen voor die ene mooie fiets of rollerskates!

Origineel kerstcadeau voor grootouders

16. Een fotoboek
17. Verjaardagskalender
18. Groot kussen
19. Onderzetters
20. Schort

Elke grootouder is blij met een foto van kinderen of kleinkinderen. En als je met die foto’s een gepersonaliseerd cadeau maakt, heb je zeker weten een origineel kerstcadeau voor grootouders. Natuurlijk is een fotoboek met de mooiste foto’s van het afgelopen jaar een mooi geschenk. Ook een verjaardagskalender is extra leuk met eigen foto’s. En wat te denken van ‘dagelijkse’ producten zoals een kussen, onderzetters of een schort? Bijzonder als daar je eigen mooiste foto’s op staan!

Origineel kerstcadeau voor vrienden

21. Collection 100
22. Magneten
23. Bierpul
24. Bladwijzer
25. Keukenkalender

Het valt niet altijd mee voor je vrienden een origineel kerstcadeau te bedenken. Gelukkig zijn er bij Smartphoto legio mogelijkheden voor echt mooie kerstgeschenken. Verzamel de mooiste foto’s van het hele jaar in een collection 100 boek: zo blader je eenvoudig nog eens door het hele jaar heen! Cadeaus als een bierpul of bladwijzer met eigen foto komen altijd van pas en zullen zeker gewaardeerd worden. Vrienden die graag in de keuken staan zullen blij zijn met een gepersonaliseerde keukenkalender of magneten!


cadeaus-voor-baby

26. Romper
27. Slabbetje
28. Knuffel
29. Naamplaat
30. Muursticker (Update: Niet meer beschikbaar)

Ook al hebben baby’s geen weet van kerstmis en geschenken, ze horen er natuurlijk gewoon bij en krijgen ook een cadeautje onder de kerstboom! En…deze cadeautjes zijn zelfs leuk voor baby’tjes die nog niet geboren zijn. Denk aan een rompertje of slabbetje met een originele foto. En een babykamer wordt helemaal bijzonder met een gepersonaliseerde knuffel of naamplaat.

 

Op naar een feestelijke kerstmis met de mooiste cadeau’s

Dit jaar wordt kerstmis nog mooier dan andere jaren, dankzij de originele kerstcadeaus die dit jaar onder de boom liggen! Je geliefde, je ouders of je beste vriendin, wie verras jij dit jaar?
Bestel nu alle mooie cadeau’s en geniet van alle blije en verraste reacties deze kerstdage!

Origineel kerstcadeau voor hele famile

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *