Leuk idee voor op het werk: de baby prediction list!

smartphoto is er altijd voor je als je op zoek bent naar creatieve ideeën. Deze keer aan de beurt: de baby prediction list! Bevind je je in een jonge werkomgeving, dan is de kans groot dat er af en toe een babyaankondiging voorbij komt onder de collega’s. Naast het gebruikelijke minifeestje kan je nu ook een tof wedstrijdje organiseren onder de collega’s!

Plezier op het werk met de baby prediction list

Op deze lijst kan iedere collega een gokje wagen naar het geslacht, de naam, de geboortedatum en zelfs de lengte en het gewicht van de baby. En niet te vergeten: who’s next? 😉

Eventueel voeg je er zelf nog een extra factor aan toe: degene die het verst van de geboortedatum, de lengte en het gewicht zit, trakteert iedereen op chocolade! En de winnaar verdient een extra beloning natuurlijk.

Je kan deze lijst natuurlijk ook gebruiken in je vriendengroep, de hobbyclub of je familiekring. Download hier zoveel baby prediction lists als je wil en raden maar!

Hangt de baby prediction list te shinen aan de muur? Deel het met ons in de reacties hieronder of op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *