Terug naar school! Dit zijn de leukste schoolspullen op een rijtje

Neeeeeeee, de zomervakantie is bijna voorbij! Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Maar niet getreurd! Wie school zegt, zegt ook nieuwe schoolspullen!
terug naar school

Zou het niet leuk zijn om dit jaar schoolmateriaal te hebben dat niemand anders heeft? Dat keer op keer een glimlach op je gezicht tovert? Via smartphoto kan je jouw schoolspullen helemaal personaliseren. Een leuke vakantieherinnering, je huisdier of favoriete quote? Het kan allemaal! Je boekentas, brooddoos of notitieblok gaan er nog nooit zo goed uitgezien hebben 😉

Alle personaliseerbare schoolspullen vind je hier. Wij hebben deze selectie voor je gemaakt:

1. Brooddoos – € 13,95
2. Kinderrugzak – € 29,95
3. Kleurpotloden – € 12,95
4.  Etiketten voor kinderen – € 5,95
5. Pennenzak– € 12,95

Maak van 1 september een dag om naar uit te kijken door originele schoolspullen mee te geven. Een leuke rugzak en brooddoos met een eigen foto erop zorgen ervoor dat er dit schooljaar niets verloren gaat!

terug naar school schoolmateriaal lager onderwijs

1. Pennenzak – € 12,95
2. Fotoschrift – € 6,95
3. Etiketten – € 6,95
4. Meetlat – € 9,95
5. Brooddoos – € 13,95

In de lagere school weten kinderen zelf het best hoe hun schoolmateriaal er moet uitzien. Etiketten met selfies, een schoolagenda met vakantieherinneringen of een pennenzak met de klasfoto erop, aan jou de keuze!

school is cool - schoolmateriaal middelbaar

1. Stickers – € 8,95
2. Draagtas – € 14,95
3. Pennenzak – € 12,95
4. Memoblok – € 6,95
5. Pennenhouder – € 12,95

Ook in het middelbaar is het niet moeilijk om het nieuwe schooljaar in stijl te starten. Toon je persoonlijkheid met een gepersonaliseerde schoudertas of een handige iPad smartcover. Fleur je bureau op met je leukste foto’s op je pennenhouder of muismat.

Heb jij nog voorbeelden van leuke schoolspullen? Aarzel niet om het ons te laten weten in de commentaren of via FacebookTwitter of Google+ met de hashtag #smartphoto.
Alvast bedankt en vergeet niet nog even te genieten van de grote vakantie 😉

terug naar school met smartphoto

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *