Grappige kerstcadeautjes voor de hele familie!

Je denkt er niet altijd aan, maar het toevoegen van een beetje humor aan je kerstcadeaus is dé ideale manier om voor nog wat extra sfeer te zorgen bij de kerstboom. Bovendien zal de ontvanger van je cadeau het absoluut weten te appreciëren. Deze grappige kerstcadeautjes, aan te passen aan ieders smaak, zullen iedereen doen lachen op kerstavond!

Grappige kerstcadeaus voor vrienden en familie

Deze kerstcadeautjes zijn perfect geschikt voor een secret santa spelletje onder vrienden of familie.

Gepersonaliseerde flesopener

Een flesopener is een grappig, klein cadeautje dat je veel mogelijkheden biedt om het op een grappige manier te personaliseren. Je kan gaan voor een foto, een quote of een combinatie van beide. Enkele quotes die perfect passen op je gepersonaliseerde flesopener:

  • Save water, drink beer
  • Wine + dinner = winner
  • Working from nine to wine
  • Wine flies when you are having fun

Klok op acrylglas

Ook een klok op acrylglas biedt je veel mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld zeer grappig om een ingezoomde foto van de ontvanger op de klok te plaatsen. Of je bedekt de volledige fotoruimte met een foto van pizza of ander lekkers. Een leuk figuurtje als achtergrond kan ook heel grappige resultaten opleveren.

Foute kerstsweater

Een echte klassieker die het nog altijd zeer goed blijft doen. Design je sweater in kerstthema en kies voor zo fout mogelijke kerst-elementen. 😉

foute kerst sweater

Deurmat

Een deurmat op zich is al zeer grappig en vreemd om als kerstcadeau te geven, maar dat wordt het zeker wanneer je er een grappige foto op laat drukken. Of je kiest voor een foto van een grappige quote. Hier alvast wat inspiratie:

  • Take off your shoes and bring in the booze
  • You better have pizza
  • Oh no, not you again!
  • Knock knock, it’s prosecco o’clock!

 

Zoals je hier kon lezen brengen gepersonaliseerde producten heel wat meer mogelijkheden met zich mee dan je eerst gedacht had. Je kan aan de slag met afbeeldingen, grappige tekstjes en heel wat meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb jij nog leuke ideeën voor grappige kerstcadeautjes? Laat ze hieronder in de reacties weten of op Facebook, Instagram, Pinterest of Twitter.

 

kerstcadeaus maken

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *