Een fotoshoot bij smartphoto

Fotoshoot “Cadeautjes voor de juf of meester”

Elk jaar hebben we bij smartphoto vaste thema’s waarbij we enkele producten specifiek voor een van de thema’s in de kijker zetten. Denk maar aan onze belangrijke momenten pagina op onze website. Hier vindt je thema’s terug zoals geboorte, trouw, vakantie, Moederdag, Vaderdag, terug naar school en nog veel meer. Voor elk thema organiseren we jaarlijks opnieuw een fotoshoot. Dit keer was het thema “Cadeautjes voor de juf of meester“. Bekijk onderstaande video en ontdek hoe onze professionele fotograaf Elke, samen met onze collega Caroline, te werk gaat om alles tot een goed einde te brengen.

Video

Benieuwd naar de cadeautjes voor juf of meester?

Voor de juf of meester te bedanken voor het leuke schooljaar hebben wij heel wat leuke producten samengebracht. Zo kan jij hem of haar hét afscheidscadeautje geven dat zij verdienden. Ben jij ook zo benieuwd? Ontdek het dan dan nu op onze website!

Kjell is 21 jaar en volgt als laatstejaarsstudent een opleiding bedrijfsmanagement, marketing aan de UCLL. Werkende als stagiaire bij smartphoto helpt hij graag mee aan het schrijven van blogs en houdt hij de sociale media up-to-date. Hij is een echte all-rounder waarvan je fotografie tips, cadeau tips maar ook gewoon leuke weetjes kan verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.