8 klantenideetjes omgezet in concrete website aanpassingen

Jouw feedback telt!

Bij smartphoto proberen we steeds leuke, frisse vernieuwingen door te voeren. Niet alleen onze foto editor ondergaat regelmatig een stevige transformatie, ook onze website en het productaanbod worden geregeld nieuw leven ingeblazen. Natuurlijk proberen we hierbij zo veel mogelijk onder de collega’s ideetjes te verzamelen, maar de beste ideeën die komen van bij jullie, onze trouwe klanten! 😉 Wij vinden jouw feedback uiterst belangrijk in de ontwikkeling van ons bedrijf. Heb je dus nog enkele suggesties, opmerkingen of vragen, mag je gerust een berichtje achterlaten in de comment sectie onder deze blog of op onze Facebook of Instagram pagina. Onderstaand hebben we alvast enkele aanpassingen opgesomd die we aan jullie te danken hebben!

1. Upload je foto’s via Instagram en Google photo’s

Voor onze klanten willen wij alleen maar het beste. Daarom hebben wij er voor gezorgd dat foto’s uploaden in onze editor nu nog makkelijker gaat! Zo kan je vanaf nu al je foto’s uploaden via Instagram en Google Photos. Gedaan dus met het zoeken naar die ene foto tussen al die honderden bestanden. Bovendien staan tegenwoordig al je favoriete foto’s toch gewoon op Instagram! Als dat geen service is.. 😉

2. Personaliseer de opmaak van je fotoboek pagina

Heb je weinig tijd maar wil je toch een leuk fotoboek samenstellen? Bij smartphoto kan het! Wij hebben speciaal op aanvraag van jullie een extra functie toegevoegd die de opmaak van pagina’s vlotter doet verlopen. Wanneer je vroeger een pagina toevoegde, moest je blijven pagina’s toevoegen tot je de juiste opmaak tegenkwam die je wou gebruiken. Een andere optie was om zelf alles te verschuiven tot het er goed uitzag. Ondertussen hebben we de creator zo aangepast dat je in de linkerkolom onder de tab “Pagina’s” meteen een keuze kan maken uit de verschillende beschikbare opmaakstijlen. Geen nodeloos gesukkel meer om de juiste opmaak te vinden! Binnekort zal het zelfs mogelijk zijn om je eigen gemaakte opmaak te bewaren. Zo kan je steeds weer terugkeren naar je eigen creaties.

3. 3D Preview

Wil je jouw foto’s op een cilindrisch product laten printen? Nu heb je de kans om jouw producten te bekijken via een 3D preview. Hiermee kan je makkelijk nakijken of al jouw prachtige foto’s wel netjes op alle zijden van het product zijn geplaatst. Een beter eindresultaat dus! Let wel op: deze functie is nog in ontwikkeling en is nog niet voor alle producten beschikbaar. Nog eventjes afwachten dus, wel zijn we er volop mee bezig, speciaal voor jou!

4. Ondersteuning van PNG bestanden

Wanneer je een foto op een product wil laten printen wil je natuurlijk dat de fotokwaliteit zo optimaal mogelijk is. Daarom bieden wij ook een ondersteuning van PNG bestanden aan. Een PNG bestand bevat meer informatie dan een JPG bestand en laat ons ook toe een transparante achtergrond te gebruiken. Bovendien verliest het ook geen kwaliteit wanneer we het bestand meerdere keren achter elkaar opslaan, verzenden of verkleinen en vergroten. Bij een JPG bestand gebeurt dit wel.

5. Meerluik canvas

Zoals eerder gezegd komen de beste ideetjes van jullie, onze klanten, wel het volgende is er ook zo één. Wij kregen van meerdere klanten de vraag: Hé, zou het niet leuk zijn moest je één foto kunnen opsplitsen over verschillende canvassen? We gingen in op het voorstel en ontwikkelden het meerluik canvas. Het resultaat is zo prachtig, dat het alvast mijn favoriet stuk wanddecoratie is! Wat vind jij?

6. Foto op hout

Bij smartphoto waren we al een tijdje aan het brainstormen over een foto op hout. We merkten op dat ook jullie steeds meer vraag hadden hiernaar. Daarom staken we speciaal voor jullie een tandje bij en doken we meteen de productieruimte in. Het resultaat was een prachtige authentieke wanddecoratie met een natuurlijke uitstraling die je foto extra in de kijker zet. Onderstaand vind je een leuk voorbeeld terug van hoe het er zou kunnen uitzien. Zoals je ziet beschikt de foto op hout over een klein metalen plaatje waarmee je hem makkelijk aan de muur kunt hangen door middel van een haakje.

7. Meerdere designmogelijkheden wanddecoratie

Naast de verschillende formaten van wanddecoratie heb je ook nog eens de keuze in de oriëntatie er van. Wil je het vierkant, liggend, staand of panoramisch hebben? Het kan allemaal! Bijkomend kan je bij heel wat designs ook de achtergrondkleur instellen naar wens. Zo vind je zeker en vast wel iets dat volledig bij jouw smaak past.

8. U vraagt, wij draaien! (letterlijk) 😉

Op vraag van een aantal klanten hebben we ervoor gezorgd dat de foto op acryl niet alleen verticaal kan ontworpen worden, maar ook horizontaal. Dit breidt je keuzemogelijkheden uit doordat je nu een helemaal ander fotoformaat kan kiezen om te laten afdrukken. Voor ieder wat wils!

Vragen, suggesties of opmerkingen?

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten mee hun bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Daarom luisteren wij ook naar alles wat jullie te zeggen hebben! Heb jij dus nog enkele ideetjes voor aanpassingen op onze website of suggesties voor nieuwe producten? Je kan het ons altijd laten weten in de comment sectie onder dit blogbericht of op onze Facebook pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *