10 originele cadeau-ideetjes voor haar

Heb je het moeilijk om het perfecte kerstcadeau te vinden?
Voor de meesten is dit gegeven helaas een echt understatement!

Je wil graag wat origineler uit de hoek komen dan een zoveelste cadeaubon, maar het ontbreekt je aan inspiratie… Geen nood! Gepersonaliseerde cadeaus doen het altijd goed. De hartverwarmende emoties tijdens het feest krijg je er gratis bij! 😉

Voor eindejaar 2017 selecteren we voor jou onze 10 originele kerstcadeau-ideetjes voor haar.
Alle vermelde cadeaus kan je in enkele klikken eenvoudig zelf samenstellen. 

1. Haar eigen theeglas

Is zij een echte liefhebster van thee? Dan hoef je het helemaal niet ver te zoeken. Personaliseer een theeglas met haar naam, korte tekst of een symbolische datum. Zo schenk je haar steeds weer een bijzonder warm en geliefd gevoel. Bij het ontbijt of ’s avonds in de sofa, haar theeglas hoort vanaf nu als één geheel bij haar!

2. Magische mok – Breng de mooiste herinneringen tot leven

magische mok

Kies eens voor iets anders en verras haar met een magische mok. De mok lijkt op het eerste gezicht een normale zwarte mok, maar na het inschenken van hete koffie, thee of chocolademelk komt de echte verrassing tevoorschijn: de mok verkleurt en een door jou gekozen fotoherinnering en bijbehorende tekst wordt zichtbaar. Een glimlach verzekerd, elke dag opnieuw!

>> Voeg jullie mooiste foto’s toe aan één van de 97 kant-en-klare designs

3. Gepersonaliseerd fotokussen – Het meest cosy cadeau

Een fantastisch geschenk om een unieke touch mee te geven aan haar interieur! Natuurlijk kan je ook naar de winkel rennen om een mooi kussen uit te zoeken, maar het wordt zoveel leuker als je haar verrast met enkele fantastische fotoherinneringen op het kussen geprint.

Geef haar een prachtig vierkant of rechthoekig kussen, of, voor de romantische zielen, ontroer je haar nog net iets meer met een kussen in hartvorm.

4.  Hartvormige hanger – Voor echte romantici

hartvormige hanger

De hartvormige hanger geeft een ronduit verbluffend resultaat. Personaliseer aan de hand van een foto of tekening. De hanger wordt gegraveerd op basis van jouw toegevoegde foto en wordt geleverd in een luxueuze juwelendoos.

De hanger is verkrijgbaar in goud of zilver.

5. Een stijlvolle fotokalender

Nog een tof origineel cadeautje voor haar. Wie denkt aan het nieuwe jaar, denkt uiteraard ook aan kalenders!

Zowel voor hardwerkende vrouwen als voor druk bezette mama’s is een fotokalender in designhouder niet alleen een mooi maar ook een zeer nuttig geschenk. Stel zelf de kalender samen aan de hand van mooie, zorgvuldig gekozen fotoherinneringen. De kalender bestaat uit 12 fotokaartjes voor elke maand gedrukt op hoogwaardig reliëfpapier samen met een gepolijste designhouder. Een kalender die je vrouw, vriendin of mama het hele jaar 2018 zal vergezellen. 🙂

>> Je fotokalender personaliseren kan hier.

6. Gepersonaliseerd sweater – Haar favoriete warme trui

De koude dagen hebben hun intrede gedaan. Maar niet voor haar! Zij zal vanaf nu stralen in haar warme, trendy sweater gepersonaliseerd met haar favoriete citaat. Met dit kerstcadeau idee maak je elke vrouw jaloers! De sweater is helemaal te personaliseren naar haar smaak met foto’s, symbolen en tekst. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in 3 kleuren (zwart, crèmewit & gemêleerd grijs) en 3 verschillende maten. Eén ding is zeker, niemand zal zo een leuke trui hebben als haar!

>> Stel hier je gepersonaliseerde sweater samen

7. Een unieke uitstraling met haar gepersonaliseerde smartphone case

De smartphone is niet meer weg te denken uit haar leven. Hoe veel maal per dag zou ze haar telefoon bekijken? 30, 50 of misschien wel 100 maal! Wat als ze hierbij steeds herinnerd zou worden aan jullie mooiste momenten samen?

De smartphone case is een nuttig en prachtig geschenk en is beschikbaar voor de meest courante iPhone, Samsung en Huawei modellen. Kies uit één van de tientalle designs en personaliseer de beschermende case volledig naar eigen smaak.

>> Ontdek hier alle smartphone case mogelijkheden

8. Fotomagneten – Ophangen maar!

Nog zo een vaste waarde in de top 10 cadeau ideeën voor haar: gepersonaliseerde fotomagneten. De hartvormige, vierkante of ronde magneten zijn niet alleen praktisch, maar vormen direct een blikvanger in haar keuken of woonkamer. Kies de mooiste foto’s van jullie samen of van iemand die haar zeer dierbaar is. Het aanschouwen van de fotomagneetjes zal haar elke keer weer enorm plezier doen. Het ideale cadeau-ideetje voor haar!

>> Bestel hier de ronde, hartvormige of vierkante fotomagneten

9. Retro fotoprints – Nostalgie met een vintagelook

Eén van de allerleukste cadeau-ideetjes voor vrouwen is absoluut een verzameling van haar herinneringen geprint als retro fotoprints. De vintagelook geeft de foto’s een nostalgische toets en geeft haar onmiddellijk het gevoel dat de foto’s nog jaren in de herinnering moeten blijven. Ziet er net zo vintage uit als een print van een instant camera!

>> Je retro prints bestellen doe je hier

10. Meerluik canvas – Kleine moeite, jarenlang plezier

Wat een cadeau om deze lijst te eindigen! Een geschenk dat haar helemaal zal ontroeren van geluk. Een geschenk waar ze jarenlang oeverloos zal van genieten en die elke bezoeker zal weten te raken. Een canvas fotogalerij combineert de pracht van een canvas met de uitstraling van een moderne fotogalerij in haar eigen huis. Personaliseer met enkele sprekende foto’s van jullie samen of van een dierbaar persoon en je hebt het geschenk waarmee je haar dagelijks in de wolken zal brengen! Een fantastisch geschenk, te maken in enkele minuten, om jarenlang eindeloos van te genieten.

Verkrijgbaar in verschillende composities als canvas fotogalerij (meerder foto’s) of canvas foto’s split (1 foto gespreid over meerdere canvassen).

Nog niet gevonden wat je zoekt? Zoek verder op de website van smartphoto en ontdek meer dan 200 gepersonaliseerde kerstgeschenken voor haar.

Waarmee ga jij je vriendin, vrouw zus of moeder verrassen voor Kerstmis?
Laat het ons weten in de commentaren of via #mysmartphoto op Facebook of Instagram.
Alvast een prachtige kerst toegewenst! 🙂

kerstkaartjes, kerstdecoratie en kerstcadeaus

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *