10 ideetjes om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

Bewaar jouw mooiste zomerfoto’s op een creatieve manier!

Reisjes, barbecues, festivals… de zomer zit vol met uitstapjes met de mensen die je lief zijn. Fantastische zomerherinneringen die je het liefst nooit meer vergeet! Hoe bewaar je deze mooie momenten dan het best? Doe er iets leuks mee en bewaar je foto’s zodat je deze momenten voor altijd kan bewaren en nog heel vaak opnieuw zal beleven!

ideetjes-zomerfotos

10. Foto’s aan een lijntje

Jouw leukste foto’s afdrukken is leuk, maar je huis er mee decoreren is nog leuker!

In vrijwel ieder huis vind je wel ergens wat foto’s op een bepaalde manier gedecoreerd die herinneren aan een bijzonder leuke zomer.

Een trendy manier om je foto’s op te hangen, is aan een touwtje. De foto’s maak je vast met kleine knijpertjes. Het is heel eenvoudig en geeft direct een gezllige sfeer aan je kamer!

TIP: Ga voor een vintage effect met onze retro fotoprints!

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

9. Design fotohouder

Nog zo een leuke manier om te decoreren, maar dan nog een stuk stijlvoller! Met deze trendy designhouder krijgt je interieur een warme en persoonlijke uitstraling. De gepolijste houten houder wordt verkocht samen met 13 verschillende fotoprints zodat je altijd kan kiezen welke herinnering je in de spotlights plaatst.

design fotohouder

8. Speelkaarten

Wist je dat je zelfs de mogelijkheid hebt om verschillende speelkaarten te personaliseren met jouw foto’s? Wat dacht je van een spelletje Uno of Kwartet met alle leden van de familie? Of misschien zijn de memo- of dominokaarten wel iets voor jullie? Daarnaast kan je natuurlijk ook het gewone kaartspel personaliseren met jullie tofste foto’s en herinneringen. Fun gegarandeerd!

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

7. Alles op zijn tijd

Times flies when you’re having fun… Een blik op de klok kan soms zorgen voor stress. Maar met een foto van een onvergetelijke zomeractiviteit is dat verleden tijd! In plaats van zo min mogelijk op de klok te kijken, zul je je ogen regelmatig richten op de klok om terug te gaan in de tijd en dat heerlijke moment nogmaals te beleven! 🙂

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

6. Verfraai je muur of deur

Twijfel je nog over een bepaalde muur in je huis in welke kleur je hem het liefst wilt hebben? Stop dan snel met je hoofd te breken  en kies voor een andere oplossing. Gebruik hiervoor gewoon de beste foto’s van jullie zomeractiviteiten! Druk je leukste foto’s af in een formaat naar keuze en maak je eigen compositie van foto’s op de muur.

TIP: Gebruik een hoek in de kamer en geef een speciale dimensie aan jouw foto’s!

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

5. Foto op acryl

Wil je je mooiste herinneringen echt terug tot leven laten komen, dan is een foto op acryl een fantastische keuze! Hij staat trouwens super leuk in je interieur en wordt ongetwijfeld de blikvanger van de kamer. Welke zomermomenten zou jij nog vele keren willen opnieuw beleven?

foto op acryl

4. Collection 52 of Collection 100

Wil je graag je herinneringen in een mooi fotoboek, maar je vindt niet echt de tijd om er uren werk in te stoppen? De Collection 52 of de Collection 100 is de perfect match voor jouw mooiste foto’s! Respectievelijk 52 of 100 foto’s met elke foto op één groot blad gespreid. Eenvoudig te maken in een paar minuutjes tijd, gewoon foto’s opladen en hup, je fotoboek wordt automatisch samengesteld. Een fantastisch aandenken aan jullie mooiste herinneringen!

collection boekjes

3. Een gepersonaliseerd smartphone hoesje

Een wereld zonder computers, tablets en mobiele telefoons kunnen we ons eenvoudig niet meer voorstellen. Om de levensduur van je elektronische gadgets te verhogen, kun je ze beschermen met een gepersonaliseerd hoesje. We checken onze smartphones tientallen keren per dag, dus we kunnen er maar beter een leuke herinnering op vastleggen, toch?  Huawei, Iphone, Samsung case… you name it, je vindt alle gepersonaliseerde hoesjes en cases hier.

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

2. Fotoboeken

We konden natuurlijk de meest populaire manier om vakantiefoto’s te bewaren niet vergeten: een pracht van een fotoboek vol fantastische zomerherinneringen! Iedereen heeft wel zo’n boek of boekje in de collectie. Zo niet, dan wordt het de hoogste tijd om er een te gaan maken.

Het voordeel van een fotoboek is dat je heel veel foto’s bij elkaar kunt bewaren en je kunt zo’n boekje heel eenvoudig meenemen als je op bezoek gaat bij vrienden of familie. Niets is leuker dan tijdens het doorbladeren van het fotoboek allerlei zomeractiviteiten en vakanties te herbeleven.

Maak je fotoboek zoals je het zelf in gedachten hebt, groot of klein, harde of zachte kaft, designkaft of gepersonaliseerde kaft, in een vrolijk, zomers of eerder klassiek design,… Neem een kijkje naar onze fotoboeken en bewaar jouw leukste zomermomenten op een unieke manier!

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

1. Wanddecoratie

Last but not least. De mooiste herinnering van allemaal laat je pronken op een uniek stuk wanddecoratie. Een fotocanvas is enorm decoratief en trekt direct de aandacht. Maar ook een foto op hout geeft met zijn houtvezelstructuur een bijzonder rustieke look en een warme, natuurlijke uitstraling. Een fantastische manier om indruk te maken!

Een stuk persoonlijker (en mooier) dan een oud schilderij, toch?

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

Heb je zelf leuke ideetjes om je foto’s op een creatieve wijze te bewaren? We horen het graag van je via onze Facebook, Instagram of Pinterest met #mysmartphoto!

Ontdek hier alle ideetjes om je leukste zomerfoto’s te bewaren!

Kristof, 31 jaar. Loper, fietser en natuurgenieter. Blogposts over originele en creatieve ideeën met jouw foto's.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *