10 ideetjes om jouw mooiste zomerfoto’s te bewaren

Bewaar jouw mooiste zomerfoto’s op een creatieve manier!

Jouw zomer zit ongetwijfeld al vol met uitstapjes. Fantastische zomerherinneringen die je het liefst nooit meer vergeet! Hoe bewaar je die mooie herinneringen dan het best? Doe er iets leuks mee zodat je deze momenten voor altijd kan bewaren en nog heel vaak opnieuw kan beleven!

ideetjes-zomerfotos

10. Zomerse frame

Ben jij een echte strandliefhebber? Kijk je het hele jaar lang uit naar het moment dat je opnieuw naar je favoriete plekje kan terugkeren? Ontwerp via smartphoto.be je eigen zomerse frame met zand! Zo heb je ook bij je thuis steeds een vakantiegevoel!

Tip: Laat enkele extra foto’s afdrukken. Zo kan je de frame steeds aanpassen naar jouw mood!

Extra tip: Voeg er enkele schelpjes aan toe om het nóg echter te maken!

Zomerse frame met zand
Dit is een limited edition product!

9. Verfraai je muur

Jouw leukste foto’s afdrukken is leuk, maar je huis er mee decoreren is nog leuker! Het is cliché, maar toch vind je in ieder huis wel enkele foto’s terug die herinneren aan een bijzonder leuke zomer.

Een trendy manier om je foto’s op te hangen, is aan een touwtje. De foto’s maak je vast met kleine knijpertjes. Het is heel eenvoudig en geeft direct een gezellige sfeer aan je kamer!

TIP: Ga voor een vintage effect met onze retro fotoprints!

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

Kan je maar niet kiezen in welke kleur je die bepaalde muur in je huis zal verven? Met deze gemakkelijk oplossing helpen wij jou om die moeilijke knoop door te hakken. Druk je beste foto’s van jouw leuke zomeractiviteiten af in een formaat naar keuze en maak je eigen compositie van foto’s op de muur!

TIP: Gebruik een hoek in de kamer en geef een speciale dimensie aan jouw foto’s!


8. Design fotohouder

Nog zo een leuke manier om te decoreren, maar dan nog een stuk stijlvoller! Met deze trendy designhouder krijgt je interieur een warme en persoonlijke uitstraling. De gepolijste houten houder wordt verkocht samen met 13 verschillende fotoprints zodat je altijd kan kiezen welke herinnering je in de spotlights plaatst.

Pssst… Ontdek hier ons nieuw pano formaat!

design fotohouder

7. Speelkaarten

Wist je dat je zelfs de mogelijkheid hebt om verschillende speelkaarten te personaliseren met jouw foto’s? Wat dacht je van een spelletje MyUNO of Kwartet met jouw bubbel. Of misschien zijn de memo– of dominokaarten wel iets voor jullie? Daarnaast kan je natuurlijk ook het gewone kaartspel personaliseren met jullie tofste foto’s en herinneringen. Of het nu voor een spelletje met je kinderen of je vrienden is, fun gegarandeerd!

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

6. Alles op zijn tijd

Times flies when you’re having fun… Eén kleine blik op de klok kan soms plots voor heel wat stress zorgen. Maar met een foto van een onvergetelijke zomeractiviteit is dat verleden tijd! In plaats van er zo min mogelijk naar te kijken, zul je je ogen regelmatig naar de klok voelen afdwalen om terug te gaan in de tijd en dat heerlijke moment nogmaals te beleven! 🙂

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

5. Foto op acryl

Wil je je mooiste herinneringen echt terug tot leven laten komen, dan is een foto op acryl een fantastische keuze! Hij staat trouwens super leuk in je interieur en wordt ongetwijfeld de blikvanger van de kamer. Welke zomermomenten zou jij nog vele keren willen opnieuw beleven?

foto op acryl

4. Shopper

Of je kan ook gewoon je mooiste zomermomenten elke dag met je meedragen dankzij onze gloednieuwe shopper! Hij is echt wel groter dan je zou verwachten, dus we voelen ons verplicht om te zeggen dat we niet verantwoordelijk zijn voor het aantal dingen dat je koopt!

Veel shopplezier!

Shopper met je mooiste foto's

3. Een gepersonaliseerd smartphone hoesje

Een wereld zonder computers, tablets en mobiele telefoons kunnen we ons gewoonweg niet meer voorstellen. Om de levensduur van je elektronische gadgets te verhogen, bescherm je ze best met een gepersonaliseerd hoesje. We checken onze smartphone tientallen keren per dag, dus we kunnen er maar beter een leuke herinnering op vastleggen, toch?  Huawei, Iphone, Samsung case… you name it, we have it! Je vindt alle gepersonaliseerde hoesjes en cases hier.

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

2. Fotoboeken

We konden natuurlijk de meest populaire manier om vakantiefoto’s te bewaren niet vergeten: een pracht van een fotoboek vol fantastische zomerherinneringen! Iedereen heeft wel zo’n boek of boekje in de collectie. Zo niet, dan wordt het de hoogste tijd om er een te gaan maken.

Het voordeel van een fotoboek is dat je heel veel foto’s bij elkaar kunt bewaren en je het heel gemakkelijk kunt meenemen als je op bezoek gaat bij je bubbel. Niets is leuker dan tijdens het doorbladeren van het fotoboek allerlei zomerverhalen boven te halen.

Maak je fotoboek zoals je het zelf in gedachten hebt, groot of klein, harde of zachte kaft, designkaft of gepersonaliseerde kaft, in een vrolijk, zomers of eerder klassiek design,… Neem een kijkje naar onze fotoboeken en bewaar jouw leukste zomermomenten op een unieke manier!

10 ideetjes om je vakantiefoto's te bewaren

Zou jij ook graag je herinneringen in een mooi fotoboek willen, maar heb je niet echt tijd om er uren werk in te steken? De Collection 52 of de Collection 100 is de perfect match voor jouw mooiste foto’s! Respectievelijk 52 of 100 foto’s met iedere foto uitgestrekt over één groot blad. Eenvoudig te maken in een paar minuutjes tijd: gewoon foto’s opladen en hup, je fotoboek én cover worden automatisch op een leuke manier samengesteld. Een fantastisch aandenken aan jullie mooiste herinneringen!

Fotoboeken om foto's te bewaren

1. Wanddecoratie

Last but not least. De mooiste herinnering van allemaal laat je pronken op een uniek stuk wanddecoratie. Een fotocanvas is enorm decoratief en trekt meteen de aandacht. Maar ook een foto op hout geeft met zijn houtvezelstructuur een bijzonder rustieke look en een warme, natuurlijke uitstraling. Een fantastische manier om indruk te maken!

Een stuk persoonlijker (en mooier) dan een oud schilderij, toch?

Wanddecoratie

En voor de echte wanddecoratieliefhebbers hebben we iets speciaal in petto: een meerluik canvas. Zoals de naam eigenlijk al uitlegt wordt daarbij jouw favoriete foto over meerdere canvassen verspreid! Heel gemakkelijk en súper elegant!

Meerluikcanvas

Heb je zelf leuke ideetjes om je foto’s op een creatieve wijze te bewaren? We horen het graag van je via onze Facebook, Instagram of Pinterest met #mysmartphoto!

Ontdek hier alle ideetjes om je leukste zomerfoto’s te bewaren!

Ontdek hier alle ideetjes om je leukste zomerfoto's te bewaren!

Hoi! Ik ben Jolien, 27 jaar, synchroonzwemster en chocoladeliefhebber met een grote passie voor talen en culturen, en dan in het specifiek voor het Spaans. Als CRM Manager bij smartphoto help ik jou graag met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *