Wedstrijd: Deel je blije fotokaartje en win een weekend Efteling voor het hele gezin!

Deel een foto van je fotokaartje(s) die je besteld hebt bij smartphoto via Facebook of Instagram en maak kans op een weekendje Efteling voor het hele gezin!

blogBeNl

Hoe kan je deelnemen?

Post een  foto van jouw communie-, lentefeest-, babyborrel- of ander kaartje op jouw Facebook of Instagram account met de hashtag #mysmartphoto.  Of laad je foto op via de Facebook-app.
Je kan je foto opladen vanaf woensdag 13 april tot en met dinsdag 31 mei.

Heb je jouw kaartje gedeeld? Goed!
Je maakt kans om één van de volgende prijzen te winnen:

 • 1 weekend Efteling voor het hele gezin (t.w.v. €350)
 • 4 waardebonnen van smartphoto (elk t.w.v. €50)

De winnaars maken we binnen de week na het aflopen van de competitie bekend op onze Facebookpagina.
Een jury kiest uit alle deelnemers de 5 inzendingen die het meest beantwoorden aan het criterium ‘blije kaartjes’ en hen het meest blij maakten!

Elke inzending maakt kans, ongeacht het aantal likes, comments, etc. je kaartje haalt. Let op, we vragen echter wel om de hashtag #smartphoto zeker te vermelden en je post openbaar te delen zodat we je deelname kunnen terugvinden. Denk eraan dat het even kan duren voor je post verschijnt in de galerij gezien alle inzendingen eerst worden gecontroleerd.

Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan contacteren we je via het kanaal dat je gebruikt hebt om deel te nemen zodat we je gewonnen prijs naar je kunnen toesturen. 

Je maakt kans om te winnen per kaartje dat je deelt maar hetzelfde kaartje komt wel maar één keer in aanmerking. Het heeft dus geen nut om één kaartje meerdere keren te delen. 

Deel je je kaartje zowel via Facebook als Instagram? Dan maak je dubbel zoveel kans om te winnen!

Veel succes en maak er alvast een spetterend feest van! 🙂

Wedstrijdreglement

//

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

9 comments

 • Hoi,
  Wij zouden graag mee doen aan de wedstrijd, maar mijn kinderen doen pas 14 mei hun lentefeest en ik zou het zonde vinden om de verrassing al eerder te onthullen 🙁

  Reply
  • Hallo Tamara,
   We begrijpen dat je de verrassing nog niet wil onthullen en dat er net als bij jou nog veel andere feesten zijn gepland in het Pinksterweekend.
   Daarom hebben we beslist om de wedstrijd met een weekje te verlengen zodat je na het feest toch nog je kans kan wagen. 🙂
   Met vriendeljike groeten,
   Kristof

   Reply
   • Hallo,

    Mijn dochtertje doet pas op 21 mei haar communie. Het feest gaat door op 22 mei dus ook bij mij hetzelfde probleem. Ik wil het kaartje niet eerder onthullen dan 22 mei.

    Groetjes

    Els

    Reply
 • Hallo,

  Hoe weet ik of ik correct heb deelgenomen ? Ik ben niet zo goed in die dingen. En via instagram lukt het helemaal niet want ik heb een drieluik kaartje en krijg het er niet helemaal op.

  Groetjes,
  Heidi.

  Reply
  • Hallo Heidi,

   Geen zorgen, we hebben je deelname goed ontvangen.
   Deze zal in de loop van de dag zichtbaar zijn tussen de andere deelnames.

   Met vriendelijke groeten,
   Kristof,
   smartphoto

   Reply
 • Ik deelde voor de wedstrijd verschillende foto’s van bestellingen, maar ik zie ze hier niet staan. Ik zie enkel het snoepzakje en menukaart. Mijn dankkaartje staat er niet bij?? Kan dit eens bekeken worden?

  Dank!

  Reply
 • Hallo Griet,

  Geen zorgen, je kaartje moest nog worden goedgekeurd om te verschijnen tussen de andere inzendingen. Dit gebeurt in de loop van de dag,
  dan heb je een extra kans om te winnen!

  Met vriendelijke groeten,
  Kristof,
  smartphoto

  Reply
  • Hallo Katrien,

   Geen zorgen, we hebben je inzendingen goed ontvangen en zijn ondertussen te zien tussen de andere inzendingen.
   Veel succes!

   Met vriendelijke groeten,
   Kristof,
   smartphoto

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *