8 gepersonaliseerde reisaccessoires voor jouw kids!

Gaan jouw kinderen deze zomer op kamp of op vakantie? Voeg een paar gepersonaliseerde reisaccessoires toe aan hun bagage: praktisch, mooi en kwalitatief, zo drukken ze hun eigen stempel op de wereld en voegen ze wat extra vreugde toe aan hun zomervakantie!

1. De gepersonaliseerde pet: om de toon te zetten

Deze kleurrijke pet slaat drie vliegen in één klap: je kind is makkelijk te herkennen in de menigte of op het strand, zijn gezicht wordt beschermd tegen de brandende zon, en de pet toont zijn persoonlijkheid met een gepersonaliseerde boodschap! 🧢

Gepersonaliseerde truckers pet voor op reis

Je vindt andere modellen van hoeden en petten op smartphoto.be. Deze twee modellen zijn geborduurd en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren!

2. Een rugzak met hun naam: nooit meer zonder hun rugzak!

Op kamp met de jeugdbeweging, tijdens een sportkamp, of om te reizen zoals een echte : laat ze hun eigen stempel op de wereld drukken met hun eigen gepersonaliseerde rugzak. Ze kunnen kiezen tussen de schattige teddy rugzak of de hippe rugzak in een zomers kleurtje! De hippe rugzak is niet alleen zeer praktisch met aan de zijkant een vak voor de drinkfles en een groot voorvak om een boek of spel in te stoppen; maar ook nog eens zeer ecologisch aangezien het gemaakt is van gerecycleerde PET flessen! 🌱 Ontdek alle kleuren van de rugzakken en de borduurgarens op onze website. Wij zorgen voor perfect uitgevoerd borduurwerk in onze ateliers zodat jouw personalisatie helemaal tot z’n recht komt!

Gepersonaliseerde rugzakken voor op vakantie of kamp

Pssst: dankzij de verstelbare banden is deze rugzak ook geschikt voor volwassenen. Geen reden om jezelf te ontzeggen!

Afhankelijk van het type vakantie wil je misschien een andere gepersonaliseerde tas toevoegen, zoals deze canvas tassen of de geborduurde toilettas die bij de rugzak past.

3. Goed geïdentificeerde bagage: voor een snelle terugkeer aan de bagageband!

Is de koffer klaar? Vergeet niet om je contactgegevens er stevig aan vast te maken! Of het nu voor op het vliegveld is, in het hotel of in de bus. Een goed geïdentificeerde bagage zal gemakkelijker zijn weg naar jou terugvinden. De bagagelabels worden per twee verkocht en geleverd met een stevige transparante band! Ontdek alle ontwerpen van deze onmisbare gepersonaliseerde reisaccessoires. ✈️

Gepersonaliseerde bagagelabel voor op vakantie of kamp

4. Naamlabels: voor een zorgeloos kamp

Of je kinderen nu plezier maken tijdens een sportkamp of op jeugdkamp, maak het hen gemakkelijk door al hun accessoires en kleding te labelen! Het Naamlabels vakantiepakket bevatten meerdere strijklabels voor kledij in twee formaten en meerdere stickers voor voorwerpen. Personaliseer alles in een handomdraai en laat je kind zorgeloos op avontuur gaan maar vooral ook zorgeloos met alles terug naar huis keren. 😉

Gepersonaliseerde naamlabels voor op vakantie of kamp

5. Gepersonaliseerd memospel: weg met heimwee

Stel je het gezicht van je kind voor wanneer hij dit memospel met foto’s in zijn bagage vindt! Een kleine persoonlijke vakantiesurprise met twee grote voordelen:

  • Klein en licht: het is super gemakkelijk mee te nemen.
  • Gepersonaliseerd met jullie familiefoto’s en alles waar je kind het meest van houdt.

Een gepersonaliseerd memospel is een leuke verrassing om in de bagage van de kinderen te stoppen! Veel leuke speelmomenten in het vooruitzicht!

Gepersonaliseerd memospel voor op reis

6. Troostknuffels en kussens

Over heimwee gesproken, smartphoto heeft meer dan één troef in handen: gepersonaliseerde knuffels en kussens zijn geliefde kampaccessoires voor kinderen. Voeg een foto van de ouders, het favoriete dier, enz. toe aan een kussen of knuffel. Je kunt er ook een liefdesboodschap, een geruststellend of bemoedigend citaat op laten zetten.

Gepersonaliseerde knuffel of kussen voor op reis

7. Een handdoek die niet gedeeld wordt!

Hecht je veel waarde aan de hygiëne van je kroost? Met deze geborduurde badhanddoeken kun je ervoor zorgen dat niemand per ongeluk de badhanddoek van je kinderen gebruikt. Op kamp, in het zwembad of op het strand, ze zullen trots zijn om hun gepersonaliseerde handdoek met hun naam te gebruiken! Verschillende formaten, kleuren en borduurgarens zijn beschikbaar op onze website. Voor de kleintjes is de badponcho een geweldig vakantieaccessoire om mee te nemen naar het strand of zwembad. Dit model is geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar.

8. Een zonnescherm voor gezinsroadtrips

Ga je met de auto op vakantie? Voorkom het gezeur “Mama, ik heb de zon in mijn ogen!” met dit gepersonaliseerde zonnescherm. Voeg een foto toe van je kind met zijn favoriete dier, of zijn beste vrienden, en hij zal zich thuis voelen in zijn autostoel! Het perfecte gepersonaliseerde accessoire voor een autovakantie.

Gepersonaliseerde zonnescherm voor op autoreis

Heb je gevonden wat je nodig hebt van gepersonaliseerde reisaccessoires? Bezoek de pagina “vakantie” om nog meer ideeën te ontdekken, of deel je creaties op sociale media zoals FacebookInstagram of Pinterest met de tag #mysmartphoto !

Ik ben Lynn, een echte catmom en zoals al mijn collega's een geweldige chocoladeliefhebber. Als amateur fotograaf geef ik graag tips & tricks over alles wat je met jouw foto's kan doen om van jouw leukste gebeurtenissen blijvende herinneringen te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *