Smartphoto bruist! 7 nieuwtjes van de maand maart

Nieuwe producten, nieuwe designs, nieuwe jobs en zelfs een gloednieuwe award. De maand maart zorgde voor heel wat beweging binnen en rond smartphoto!

Een overzicht van 7 nieuwtjes van afgelopen maand, waar we enorm trots op zijn en die we jou niet willen onthouden! 🙂

1. smartphoto groeit!

Vacatures en jobs smartphoto

Het gaat goed met smartphoto en dat mag geweten zijn. We kunnen steeds meer klanten blij maken en ook de gemiddelde klanttevredenheid is hoger dan ooit. Dit geeft ons de mogelijkheden om al jullie waardevolle feedback te bundelen en om te zetten in concrete nieuwe projecten. Hiervoor zijn er heel wat nieuwe enthousiaste krachten nodig om zo de dromen van onze klanten te verwezenlijken.

Momenteel zijn we op zoek naar 10 nieuwe medewerkers met verschillende profielen.
Alle details vind je op onze nieuwe jobsite: www.werkenbijsmartphoto.be

De sollicitaties zijn volop aan de gang en zo mochten we Caroline, onze nieuwe graphic designer, en Sander, als e-commerce assistent, al verwelkomen! 🙂

nieuwe medewerker smartphoto

Caroline – Graphic designer

nieuwe medewerker smartphoto

Sander – E-commerce assistent

2. smartphoto vernieuwt!

smartphoto staat ondertussen gekend als een sterk innoverend en vooruitstrevend dynamisch bedrijf, en ook in de maand maart zaten we allesbehalve stil.

Zo kenden we onder andere de geboorte van de aanlokkelijke snoepzakwikkel, waarbij een gepersonaliseerd kaartje rond een zak snoepjes of wafeltjes wordt gewikkeld. Geen twijfel, dit bedankje valt in de smaak!

Snoepzakwikkel met flamingo design

Snoepzakwikkel met flamingo design

Net als de bedankjes, kregen we ook over onze kussens voorbije maanden heel wat ideetjes. Het kostte wat tijd maar vanaf nu kan je je kussen dubbelzijdig bedrukken! Je kan kiezen voor e een identieke voor- en ommezijde of je kan bijvoorbeeld aan één zijde een bepaalde kleur of matching patroon toevoegen voor een bijzonder leuk effect!

dubbelzijdig-bedrukt-kussen

Dubbelzijdig bedrukt kussen

kussengevecht

Fotoshoot plezier 😉

Dat was het dan dacht je? Nee hoor! Ook op het gebied van kaartjes deden we heel wat inspanningen om je aankondigingen en uitnodigingen nog leuker te maken. Zo mochten we in maart enkele nieuwe kaartjesvormen introduceren. Naast de bestaande gewone en accolade kaart, kan je nu kiezen voor kaartjes in wolk- of vleugelvorm. Maakt indruk toch?

kaartjes met originele vorm

Kaartjes met bijzondere vorm

Verder zijn we ook nog heel trots om voor te stellen: de nieuwe personaliseerbare hoesjes voor de nieuwste Samsung en iPhone modellen, de update van onze Red Devils speelkaarten met de meest kanszekere spelers voor het WK in Rusland en de introductie van nieuwe gekleurde schorten voor volwassen en kinderen!

schorten met foto en of tekst

Gekleurde kinderschort

3. smartphoto steekt communicantjes in het nieuw!

Maart staat bij veel mensen in het teken van de voorbereidingen van een lente- of communiefeest. Naast de eerder vermelde nieuwe kaartjes en de snoepzakwikkel valt er op dit gebied nog meer nieuws te rapen! Zo werden er liefst 13 nieuwe designs toegevoegd om je kaartjes en geschenken op een unieke manier te personaliseren.

nieuwe designs smartphoto voor communie en lentefeest

Nieuwe designs voor communie en lentefeest

Op onze Facebookpagina zetten we in maart alvast het nieuwe Flamingo confetti design in the picture, hetwelk meteen immens populair bleek te zijn!

facebook flamingo design smartphoto

4. smartphoto moderniseert!

Niet alleen bij feestelijke kaartjes en geschenkjes, maar ook bij andere fotoproducten blijven we steeds de mogelijkheden onderzoeken om ze in een nieuw jasje te stoppen. Zo werden afgelopen maand aan een aantal producten nieuwe, moderne designs toegevoegd om je foto’s nog beter tot hun recht te doen komen. Wat dacht je van de nieuwe designs op deze Collection fotoalbums?

collection-52-fotoalbum-nieuw-design

Collection 52 fotoalbum

collection-100-fotoalbum-nieuw-design

Collection 100 fotoalbum

5. smartphoto op de radio: “Communicantje? Communiekaartje!”

Je hebt het vast en zeker al opgemerkt. smartphoto is deze lente weer geregeld te horen op 3 nationale radiozenders. Zowel op MNM, Studio Brussel en Q-Music kan je onze radiospot opmerken. De spot heeft aandacht voor toekomstige communicanten en zet ook ons assortiment fotokaartjes in het licht.
De spot kan je ook hier beluisteren:

6. smartphoto beloond!

Afgelopen maand stonden we als merk ook in de kijker op de Safeshops Awards. Tienduizenden Belgische e-commerce shoppers gaven punten aan hun favoriete online winkels. Het werd voor ons een prachtige dag waarbij we door jullie werden beloond met de Logistics Award, de Award die uitgereikt wordt aan het bedrijf met de beste klantervaring op het gebied van verzending en verpakking van je bestelling. Een beloning voor ons hele team waar we bijzonder trots op zijn!

Safeshops logistics award smartphoto

Uitreiking Safeshops Awards

7. smartphoto’s tevreden klanten

Maar wat ons het meest trots maakt zijn wel al die leuke berichtjes die we krijgen van jullie, onze klanten. Mensen die stuk voor stuk hun mooiste herinneringen of persoonlijke cadeaus maken en bestellen bij smartphoto en hun mooiste foto’s omzetten in tast- en kostbare souvenirs.
Op de verschillende sociale media waren er weer heel wat toffe posts op te merken:

smartphoto-klanten

smartphoto klantensmartphoto-tevreden-klanten

smartphoto-klanten

smartphoto kijkt vooruit

Last but not least. In maart was al veel nieuws te rapen, maar ook de maand april kondigt zich weer bijzonder bruisend aan! En dat bruisen, dat mag je best letterlijk nemen! Zo kun je binnenkort je eigen wijn- en champagneglazen personaliseren! En ook voor communie/lentefeest en Moederdag zit er nog heel veel leuks aan te komen!

Houd hiervoor zeker onze website, blog & Facebookpagina in de gaten, of schrijf je in op onze nieuwsbrief om steeds als eerste op de hoogte te zijn! 🙂

nieuwe producten april

Sneek preview – Nieuwe producten april

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

1 comments

 • Hallo team Smartphoto!
  Het mag ook eens gezegd worden…..
  Ik heb net mijn bestelling van 4 fotoalbums ontvangen en ben er SUPER tevreden mee!
  Knap werk, echt waar!
  Bravo!!!
  Een zeeeeeeeeeeeer tevreden klant 😊

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *