De rollen omgedraaid: Onze reviews over de creaties van onze klanten! ⭐

Dagelijks verrasssen jullie ons met jullie leukste reviews, mooiste creaties en allerliefste boodschappen! Wij vonden dat het wel eens tijd werd om de rollen voor een keertje om te draaien. Want ook júllie verdienen geweldige reviews! Iedere dag opnieuw voelen wij ons heel erg vereerd dat wij jullie mooiste herinneringen op onze producten mogen vereeuwigen en dat wij jullie een glimlach cadeau mogen doen 🥰

Onze collega’s van het marketing team haalden daarom hun pen boven en schreven elk een review voor een van onze lieve klanten! Want ja hoor, we hebben jullie creaties allemaal, één voor één, zien passeren! 💙

Psssst… Ontdek voor Nationale Complimentendag een leuk compliment achter elk van de producten hieronder.


Onze reviews voor jullie: magnetische poster
Creatie van @waves_catchinglife

De grootste smile – 10/10

Wanneer je instant een grote smile op het gezicht kan toveren, dan weet je dat je iets moois hebt gecreëerd. Prachtige foto’s, leuke setting, bijzonder knap resultaat. Het koesteren van mooie herinneringen… zouden we allen wat meer moeten doen. Prachtige poster, Fabienne, @waves_catchinglife!

– Kristof, Senior Content Manager


Wat een cuteness – 10/10

Hanne, wat een mooie creaties maak jij telkens met @jeroomthebritishshorthair in de hoofdrol. Jouw kerstkaartje was überschattig en Jeroom is een echt topmodel.
Je doet dat super en we zijn blij met jou als fan van ons. Als catmom van de twee Britse kortharen, Lola & Bridget, weet je mij telkens te inspireren en dankzij jou print ik nu ook posters en kaartjes met onze twee fluffy oogappels op. 

– Sarah, Online Marketing Coordinator

Onze reviews voor jullie: kerstkaartjes
Creatie van @jeroomthebritishshorthair

Onze reviews voor jullie: fotoboeken
Creatie van @steph.papote

Applaus voor jouw doorzetting – 10/10

Ik vind het helemaal top dat jij er ieder jaar in slaagt om een fotoboek te maken met het overzicht van de mooiste momenten met jouw familie, @steph.papote. Doordat je elk jaar dezelfde layout en lettertype gebruikt, vormen jouw fotoboeken allemaal samen een prachtig geheel. Heel mooi gedaan en zeker vol fijne herinneringen om op terug te kijken!

– Katrien, Acquisition Manager


So fluffy! – 10/10

Rebecca, hoe kan iemand hieraan weerstaan? Ik vraag mij af hoe eenvoudig het was om @mia.the.berner stil te laten liggen én in de juiste richting te laten kijken. Wat een leuke foto! Mia lijkt tevreden met haar naamplaatje en zelfs na 3 jaar blijft dit een hele leuke foto. Er lijkt veel veranderd te zijn op al die tijd, maar misschien is het wel tijd om haar naamplaatje nog eens boven te halen. Nostalgie! Als je dat doet, laat het ons dan zeker weten!

– Matthis, stagiair

Onze reviews voor jullie: naamplaatje
Creatie van @mia.the.berner

Onze reviews voor jullie: sneeuwbol
Creatie van @huisjevolrijkdom

I feel the magic – 10/10

Helemaal warm word ik van schattige snoetjes zoals deze. Ik zie Senn’s fascinatie voor de dwarrelende vlokjes in zijn geconcentreerde blik en kan me zo voorstellen hoe hij zich urenlang amuseert met zijn eigen sneeuwbol. Want wat een mooie foto koos @huisjevolrijkdom hiervoor uit! I can feel the magic in deze foto, dankjewel om dit met ons te delen!

– Jolien, CRM Manager


The sweetest dreams – 10/10

Wauw! Het baasje van Storm en Shadow is zoó goed in het samenstellen van mooie kussens. Storm lijkt helemaal verliefd op zijn zachte hoofdkussentje met daarop een afbeelding van zijn beste vriend Shadow. En terecht! Dat was een goede zet, @bordercollieshadow!

– Ellen, Online Marketing Coordinator

Onze reviews voor jullie: kussen
Creatie van @bordercollieshadow

Onze reviews voor jullie: retro fotoprints
Creatie van @p.a.r.t.y.p.r.e.p.s

Prachtige kleurcombinatie -10/10

Always look on the pink side of life! Ongetwijfeld was dit ‘the eye catcher of the party’. Prachtige combinatie van kleuren, accessoires en retro fotoprints. Jij bent hiervoor geboren @p.a.r.t.y.p.r.e.p.s!

– Jolien, Grafisch vormgever


Ongelofelijke fotokwaliteit – 10/10

Een ongelooflijke klant die 2 prachtige fotoalbums heeft gemaakt met foto’s van zeer hoge kwaliteit. En dat terwijl ze moeder is van 2 kleine jongentjes, dat zegt wel wat! Zo veel moed, @familyboys!

– Caroline, Content Manager

Onze reviews voor jullie: fotoboeken
Creatie van @familiboys

Onze reviews voor jullie: kerstkaartje met sluitstickers
Creatie van @lewislonghair

Het purrrfecte model – 10/10

Smartphoto’s meest fluffy klant is het purrrfecte model voor deze prachtige kerstkaartjes en bijpassende sluitstickers. Ikzelf heb een gelijkaardig model thuis rond trippelen, dus je brengt me op ideetjes.

Doe vooral verder, @lewislonghair, ik blijf fan!

– Julie, CRM Manager


Originaliteit ten top – 10/10

Ik koos voor een video van @hanne_dem omdat ik er helemaal enthousiast van word. Ik wil er onmiddellijk van op vakantie vertrekken en de link tussen het fotoboek en de filmpjes van op de locatie vind ik super! Je reisde trouwens naar een vakantiebestemming waar ik vroeger vaak naartoe ging op vakantie met mijn ouders dus nostalgie ten top!

– Evelien, Marketing Manager

Onze reviews voor jullie: fotoboek

Dankjewel!

Bij iedere toffe creatie of lieve boodschap die jullie met ons delen, doen wij stiekem een vreugdedansje! Want als er 1 ding is dat iedere smartphoto collega gemeen heeft, dan is het wel dat wij er ontzettend veel voldoening uit halen om jullie blij te maken! 😍

Dankjewel om jullie creaties, verhalen en ervaringen met ons te delen! Jullie zijn toppertjes!

Groetjes van het smartphoto marketing team 💙

Smartphoto's marketing team

Deel jij jouw creatie ook met ons op Facebook, Instagram, Pinterest of Tiktok met een tag of via de hashtag #mysmartphoto? Wie weet krijg jij volgende keer dan ook een leuke review van ons! 🤗

Hoi! Ik ben Jolien, 27 jaar, synchroonzwemster en chocoladeliefhebber met een grote passie voor talen en culturen, en dan in het specifiek voor het Spaans. Als CRM Manager bij smartphoto help ik jou graag met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *