6x prachtige kerstcreaties door onze klanten

Kerst staat voor de deur en dat betekent dat onze klanten volop in de weer zijn om de leukste kerstcadeautjes en creaties te ontwikkelen bij smartphoto. Omdat iedereen wel eens wat inspiratie nodig heeft en onze klanten fantastische ontwerpen maken die we zeker niet ongezien mogen laten voorbijgaan, lijsten we hieronder zes van onze favoriete kerstcreaties op. Heb je zelf iets heel leuks gemaakt? Deel dit dan zeker met ons via de hashtag #mysmartphoto !

1. De DIY van @noemiemeijer

Noémie knutselde zelf haar eigen adventskalender in elkaar. Heel origineel! Aan de hand van fotoprints maakte ze een kaartje voor de 24 dagen van de advent en hing deze met touwtjes op aan een zwart rek. Deze speciale adventskalender vormt samen met een schattig kerstboompje en enkele lichtjes een gezellig kersthoekje in Noémie’s huis.

Zelfgemaakte adventskalender

2. Een creatieve kerstboom van @wisj_sofie

Sofie koos ervoor om zelf een alternatieve kerstboom in elkaar te knutselen aangezien een echte kerstboom en een ‘alles verorberende baby’ in huis geen goede match bleken 😂 Een leuk concept dat haar mooie kerstkaartjes goed in de kijker zet!

Alternatieve kerstboom

3. De mooie mok en sneeuwbol van @mariecadie

Katrien ontwierp een leuke mok en een sneeuwbol om de kerstsfeer helemaal in huis te halen. Ze gebruikte een feestelijk, rood ontwerp en personaliseerde deze met foto’s van haar eigen kerstfotoshoot. Die warme chocomelk zal vast en zeker veel beter smaken in deze mok!😋

Sneeuwbol
Kerstmok

4. De leuke kerstcadeautjes van @hanneloredeblauwe

Kerstkaartjes, een kalender met een prachtige familiefoto en een flessenopener! Hannelore personaliseerde haar kerstcadeautjes met schattige foto’s zoals eentje waarin het hele gezin matching pyjama’s aanheeft. Haar kerst kon alvast niet meer stuk!

Kerstkaartjes, Kalender en flessenopener

5. Een schattige kerstbal van @elisevancraen

Elise heeft niet alleen een heel schattige kat, ze liet ook een foto van haar kat op een kerstbal maken😻 De glanzende witte kerstbal met gouden randje past perfect bij haar rode en roze kerstversieringen. Elise’s kerstboom is nu helemaal af!

Kerstbal

6. De kalender van @wisj_sofie

Sofie maakte een toffe bureaukalender als kerstcadeau voor de grootouders. Ze gebruikte de design fotohouder om de kalenderblaadjes in te zetten en koos een schattige foto voor elke maand. Oma en opa gaan een fantastisch jaar tegemoet!

Bureaukalender

Zo zie je maar dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om mee aan de slag te gaan tijdens de kerstperiode. Geïnspireerd en zin om ook zelf je creativiteit de vrije loop te laten? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website en begin alvast je eigen kerstcreaties te bedenken!

Vergeet ze ook zeker niet te delen door gebruik te maken van onze hashtag #mysmartphoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *