Alles voor communie en lentefeest

Communie en Lentefeest 2018

Ontdek alle producten voor een geslaagd communiefeest!

Communiekaartjes en lentefeestkaartjes

Geen communie of lentefeest zonder kaartjes! Laat iedereen weten dat je kind zijn of haar communie of lentefeest viert en maak een originele uitnodiging.
Zorg voor een blijvende herinnering aan deze speciale dag met een leuk kaartje. Maak zelf je communiekaart met de mooiste foto’s van je communicant en deel die uit aan familie en vriendjes.

Communiebedankjes

Bij een communiefeest of lentefeest horen leuke communie bedankjes! Kies je voor iets zoet, dan vul je de smartphoto snoepzakjes of snoepdoosjes met allerlei lekkers.Geef je liever een leuk geschenkje dan heb je keuze uit leuke gepersonaliseerde cadeautjes zoals jojo's, potloodjes, magneten en buttons.

Ontdek alle versiering voor je communie- of lentefeest!

Of je nu thuis het communiefeest viert of op een andere locatie, met de juiste communieversiering geef je elke locatie een tikkeltje meer. Ontdek de verschillende personaliseerbare communiedecoraties die je tafel, de hele ruimte en zelf je gasten doen stralen. Kies je product, selecteer een leuk design, kies je favoriete foto en je decoratie voor het communiefeest is klaar!

Aandenken communie

Een leuk feest vraagt om herinnerd te worden. En ook meter en peter verdienen een blijvend aandenken aan de communie van je kind. Maak een fotoboek met de mooiste foto’s van je communicant, verras familie en vrienden met een luxueuze fotocanvas, of schenk een gepersonaliseerde wijnfles aan je genodigden.

Organiseer je een communie- of lentefeest in 2018? Dan ben je bij smartphoto aan het juiste adres. Fotokaartjes, uitnodigingen, bedankjes, geschenken, tafeldecoratie....heel origineel en makkelijk te maken.