Vaderdag cadeaus: 18 ideeën met foto’s om je papa te verrassen!

Vaderdag cadeaus

Dit jaar vieren we Vaderdag op zondag 8 juni. Voor deze gelegenheid hebben we een uitgebreide lijst samengesteld met originele Vaderdag cadeaus. Niet zomaar cadeaus, maar allemaal gebaseerd op jouw leukste foto’s. Die foto’s die het al jaren verdienen meer gezien te worden!!

Wij hebben de cadeau ideeën onderverdeeld in volgende categorieën: voor de papa’s die altijd bereikbaar zijn, doe-het-zelf papa’s, de papa’s die graag van het leven genieten en de hardwerkende papa’s. Aan jou om inspiratie op te doen en je papa een fantastisch gepersonaliseerd cadeau te geven. Veel succes 😉

Vaderdag cadeaus 1

1 – Een gepersonaliseerde muismat –  € 7.95
2 – Een gepersonaliseerde cover voor Iphone of Samsung – € 24.95
3 – Een smartphone hoes – € 17.95
4 – Een Ipad hoes met foto –  € 24.95

Is het voor jouw papa geen straf om met de computer te werken? Is hij altijd in de buurt van zijn smartphone? Is hij steeds op de hoogte van de nieuwste trends?
Verras hem dan met één van deze leuke accessoires! Zo blijven alle toestellen goed beschermd én heeft hij altijd leuke herinneringen in de buurt. Een Vaderdag cadeau om elke dag plezier aan te beleven!

 

Vaderdag cadeaus 2

5 – Een drieluik met foto’s
6 – Een fotokubus
7 – Een gepersonaliseerde t-shirt met hetzelfde motief
8 – Een fotokader met gereedschap
9 – Een originele fotocollage

Kan je jouw papa enkel verrassen met iets wat je zelf gemaakt hebt? Kijk dan zeker eens naar bovenstaande voorbeelden. Via de link kom je steeds stap per stap te weten hoe je zelf een leuke kader of kubus met foto’s maakt. Hoog tijd om je knutselkleren uit de kast te halen, de kinderen op te trommelen en aan de slag te gaan. Veel succes!
Als je het liever proper houdt kan je aan de slag als creatief fotograaf. Een paar leuke familiefoto’s is alles wat je nodig hebt om een fantastische fotocollage te maken. De inspiratie kan je hier terugvinden.
Nog makkelijker? Laat een tof T-shirt bedrukken met hetzelfde motief of foto voor papa en de kinderen. Zo heb je in geen tijd een leuk idee voor een wel erg originele fotoshoot! 

Vaderdag cadeaus 4

10 – Cadeaudoos voor wijn – € 5.95
11 – Gepersonaliseerde onderleggers – € 19.95
12 – Een bierpul – € 16.95
13 – Een schort met foto- € 17.95
14 – Etiketten voor fles – € 7.95

“De liefde van een man gaat door de maag”, toch?! Een echte wijnliefhebber verras je met enkele van zijn lievelingsflessen, maar dan in de gepersonaliseerde versie. Een leuke foto of tekst maken van een fles wijn zoveel meer dan een banaal cadeau.
In ons overzicht vind je ook originele Vaderdag cadeaus voor bierliefhebbers of hobbykoks. In welke categorie past jouw papa?

Vaderdag cadeaus 5

15 – Visitekaartjeshouder met gravure – € 44.95
16 – Een memoblok met foto’s – € 6.95
17 – Een gepersonaliseerde pennenhouder – € 12.95
18 – Een fotoflip – € 11.95

Waarom zou je werk en privé niet kunnen combineren? Met deze leuke cadeau- ideeën voor Vaderdag kan je ieder bureau opfleuren met leuke herinneringen en familiefoto’s. Een glimlach bij het binnenkomen op het werk is nog nooit zo makkelijk verdiend!

Heb jij al een idee wat je zal geven voor vaderdag? Hebben onze tips jouw keuze wat makkelijker gemaakt of heb je zelf nog een leuk idee? Laat het ons zeker weten via de commentaren, Facebook of Twitter met de hashtag #mysmartphoto!

 

Vaderdag cadeaus CTA

 

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *