Sleutelhanger voor Vaderdag – Een klein geschenk vol liefde

Wil je papa op een super leuke manier verrassen dit jaar? In enkele kliks heb je een prachtig gepersonaliseerde sleutelhanger klaar voor de liefste papa van de wereld!

Waarschijnlijk zit je ook wel eens ‘vast’ wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau dat perfect uitdrukt hoe belangrijk iemand voor je is. Gelukkig staat het internet vol ideetjes om het perfecte cadeau te kopen of samen te stellen. Voor ons is zo een perfect cadeau iets waar je zelf moeite hebt voor gedaan, iets van jezelf. Zo een klein maar zeer waardevol cadeau is vast en zeker de gepersonaliseerde sleutelhanger!

KeyringAlu_Shoot_Lifestyle13

Is je papa ook zo iemand die tot 2 keer per dag wanhopig op zoek is naar zijn autosleutels? Een sleutelhanger is zeker een goede oplossing! Deze wordt vaak gekocht als souvenir na het bezoek van een mooi stadje, maar het is zo veel mooier als je het nuttige kan koppelen aan het aangename. Door het te personaliseren met een dierbare foto. Geef met een gepersonaliseerde sleutelhanger het perfecte cadeau voor Vaderdag!

sleutelhanger met foto

Een gepersonaliseerde sleutelhanger is zo veel meer dan de gewone sleutelhanger die je je in elke souvenirshop kan aanschaffen. Hiermee heeft je papa altijd een foto bij zich van jou, de familie, de kinderen en zal hij zijn sleutels bovendien nooit meer kwijtraken! 😉

Om het allemaal nog wat leuker te maken, kan je bij smartphoto kiezen uit 3 types sleutelhangers voor vaderdag. Je hebt keuze uit de aluminium sleutelhanger ovaal of rechthoekig of de meer klassieke langwerpige sleutelhanger met stevige dubbele ring.

Eenmaal je keuze gemaakt kan je ook nog je favoriete design selecteren. Kies uit 18 designs waarmee jouw foto helemaal tot zijn recht komt!

Gepersonaliseerde kapstok – Complementair geschenk

Maak een Sleutelhanger Alu

Om je geschenk helemaal af te maken kan je de sleutelhanger samen cadeau doen met een gepersonaliseerde kapstok. Personaliseer deze met een andere familiefoto en het perfecte geschenk voor Vaderdag is helemaal klaar!

Nog op zoek naar andere ideetjes om je papa te verrassen op Vaderdag? Ontdek ons volledig aanbod gepersonaliseerde cadeau-ideetjes voor Vaderdag!

Eerste keer Vaderdag te vieren? Ontdek dan ons blogbericht met de leukste ideetjes om zijn eerste Vaderdag super speciaal te maken.

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

2 comments

 • Super leuk idee, een gepersonaliseerde sleutelhanger! Helaas is vaderdag nu al geweest, maar het is ook een leuk cadeau om zomaar te geven. Hoe lang duurt het ongeveer voordat ze geleverd worden?

  Reply
  • Bedankt voor je fijne reactie! Het duurt ongeveer 3 à 4 werkdagen vooraleer het wordt geleverd op je bestemmingsadres.

   Groetjes,
   Kristof van smartphoto

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *