Onzekere tijden: Wat met de uitnodigingen voor je feest?

Oef! Als alles wat meezit, kunnen we later dit jaar dan toch dat geplande communie- / lente- of tuinfeest organiseren, ook al is het in een ietwat beperktere vorm. Hoe pak jij de uitnodigingen voor jouw feest aan? Had je je uitnodigingen al klaar en twijfel je nu om nieuwe uitnodigingen te maken? Of wacht je nog even af tot er meer zekerheid is en stuur je alvast een save the date berichtje?

We helpen je bij smartphoto graag wat onzekerheid weg te nemen!


Twijfel om je (nieuwe) uitnodigingen te maken?

Natuurlijk snappen we dat je nog ergens twijfelt om je uitnodigingen (opnieuw) te bestellen. Het zou zomaar kunnen dat de maatregelen voor de zoveelste keer worden aangepast en 100% zekerheid dat je feest zal kunnen doorgaan zoals je wil, is er natuurlijk niet.

Gelukkig bieden we je bij smartphoto de garantie dat je de uitnodigingen voor je feest maar één keer moet betalen. Valt de datum van je feest toch in het water? Dan kan je steeds gratis nieuwe kaartjes bestellen.


Datum niet meer correct? Gratis herdruk!

Wordt je feestje door Corona uitgesteld? Dan kan je bij smartphoto helemaal gratis nieuwe kaartjes maken. Enkel even je ordernummer doorsturen naar onze klantendienst via mail (contact.nl@smartphoto.be), Facebook of Instagram en maak je kaartjes eenvoudig en gratis opnieuw mét juiste datum. 🙂

Als je nieuwe uitnodigingen maakt, kan je het bijvoorbeeld zo aanpakken:


Of wees creatief met je oude uitnodigingen en steek er een zelfgemaakt kaartje bij met boodschap dat de datum gewijzigd is. Met heel veel liefs van het feestbeest. 💕

Een ander idee kan zijn om even met alle gasten een facebookgroep of facebook evenement aan te maken waarbij je iedereen op de hoogte kan houden van mogelijke wijzigingen van de plannen.


Hoe je het ook aanpakt, het belangrijkste is dat jullie er je / jullie goed bij voelen en dat je uiteindelijk het moment kan vieren samen met de personen die er voor jou toe doen. In kleine kring of een grote groep, dit najaar of pas volgend jaar, dat feestje komt er uiteindelijk wel.

En ondanks alle moeilijkheden en onzekerheden van de afgelopen maanden wordt het sowieso een feest met een verhaal dat je nooit zal vergeten! ♥♥

Hoe pakken jullie het feest aan dit jaar? Laat het ons zeker even weten in de reacties of via Facebook of Instagram of gebruik de hashtag #mysmartphoto!

Kristof, 32 jaar. Doet vanalles met tekstjes en beeldjes. Houdt van fietsen, lopen, tennis en genieten van de natuur. Blogposts achter de schermen van smartphoto maar ook over welke fantastische dingen je kan doen met je eigen foto's en teksten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *