Ontdek de nieuwste designs voor jouw communie producten

Het is zover, tijd om het communie-of lentefeest te organiseren! Daarvoor versturen we uitnodigingen, maken we versiering voor op het feest en denken we aan verschillende bedankjes en aandenkens voor de gasten. Met een blik op deze nieuwe designs raak je zeker en vast meteen in de feeststemming. Geen gemakkelijke keuze zijn om tussen al deze mooie opties jouw favoriet te selecteren. 😀 

Ben je op zoek naar een leuk design met daarin een fotocollage, veel verschillende kleuren en figuren aan de zijkant of zoek je  juist iets heel eenvoudigs voor het communiefeest? Met deze brede keuze aan verschillende designs voor jouw communie producten vind je ongetwijfeld iets in een stijl die jou aanspreekt!

Hier een overzicht:

Penseelstreek design


Design: penseelstreek

Dit design is zowel voor meisjes als voor jongens een hit! Je kan zelf de foto, kleur en naam heel gemakkelijk aanpassen om het de juiste persoonlijke look te geven. Of je nu kiest voor blauw, grijs of roze, dit leuke design met kleurdetail laat je kind nog extra stralen op de foto!

Designs met kaders  (met of zonder foto)

Design: Kader

Design: kader met tekst

Toch meer fan van bovenstaande designs? Met een leuk gekleurd kadertje wordt de naam van je communicantje uitgelicht. Bovendien kan je bij dit design ook kiezen voor een eenvoudigere optie zonder foto’s. Perfect voor wie van pure eenvoud houdt of wie op de uitnodiging nog niet te veel wil prijsgeven over de communie-outfit! Ook dit design is geschikt voor zowel jongens als meisjes!

 

 
Design: Elegant kader

 

Designs met een fotocollage

Heb je meerdere leuke foto’s waaruit je echt niet kan kiezen? Kies dan voor één van deze designs waarin je gewoon een fotocollage maakt met enkele verschillende communie- of lentefeest foto’s.


Design: Collage kleur

Design: Collage Wolk

 

Je hoeft duidelijk niet voor slechts één of twee foto’s te gaan. Deze kleurrijke en levendige designs passen misschien wel perfect bij het kleurrijke en levendige karakter van jouw zoon of dochter!

Figuren:  Origami/ veertje/ Strikje/  harten en sterren/  Flamingo

Design: Origami

Wil je graag origineel uit de hoek komen?  Bekijk zeker eens al deze opties met verschillende figuren en kleuren. Zeer leuke en originele ideeën, en er is voor elk wat wils. Het origami design, een veertje, een strikje, sterretjes en hartjes of het felroze flamingo design. Allemaal kleine details die je naast een mooie communiefoto kunt plaatsen als extra aandachtstrekker. Op alle verschillende producten komen deze figuurtjes terug. Je gasten zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn!


Design: veertje

Design: Strikje

Design: Waterverf harten en sterren

 Ook bij al deze designs met verschillende figuren zijn er verschillende opties die zowel voor jongens als voor meisjes passend zijn. Dit design met blauwe waterverf look en sterretjes aan de zijkant is bijvoorbeeld ook beschikbaar in het roze met hartjes. Perfect dus voor zowel jongens als meisjes!


Design: Flamingo confetti

Bovenstaand Flamingo design is ook een topper waarmee je zeker zal scoren! Een aanrader indien je kleintje fan is van deze mooie roze dieren of van de kleur roze in het algemeen. 😉

Lijnen-designs


Onderstaande designs met lijnen zijn geschikt voor wie eerder van eenvoud houdt. De lijn die rond of naast de foto loopt bij deze twee voorbeelden geven een leuk detail en zetten het design op een eenvoudige manier kracht bij.


Design: 3D lijn

Design: strakke lijn

Zoals je ziet zijn er ongelofelijk veel opties waaruit je kan kiezen om jouw communie producten net dat tikkeltje extra te geven. Elk design heeft zo zijn eigen charmes, kies zeker voor datgene dat het beste past bij jouw kind! Het feest kan zo stilaan gaan losbarsten!

Welk design is jouw persoonlijke favoriet? Laat het ons weten in de comments! 😀

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *