Gepersonaliseerde mok voor Moederdag – Zo veel meer dan een mok

Gepersonaliseerde mok voor Moederdag

Een gepersonaliseerde mok is een perfect cadeau voor moederdag.
Je wilt mams op een originele manier verwennen tijdens moederdag? Maak een mok met de allerleukste en grappigste familiefoto’s. We leggen je stap voor stap uit hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

Een gepersonaliseerde mok voor mama

Jouw mams is helemaal verslaafd aan een bak met koffie of aan een beker met warme chocolademelk? Dan heb je zeker weten het meest perfecte moederdagcadeau gevonden. Dit zal ze vast en zeker elke dag gaan gebruiken. Geen fotomok, maar een moedermok! Een originele mok voor mama. Je kunt zelf bepalen welke kleur mok je neemt, voor welk ontwerp je kiest en uiteraard bepaal je zelf welke foto er op de beker komt. Neem je die ene leuke familiefoto? Of dat plaatje van de kleinkinderen dat ze zo mooi vond? Meerdere foto’s zijn ook zeker mogelijk.

Om de mok voor moederdag nog origineler te maken, kies je voor een magische mok! Deze beker is helemaal zwart en als je er een warme drank ingiet, (bijvoorbeeld thee of koffie) dan verschijnt er ineens een foto! Wat een verrassing!

Drinkt jouw moeder haar koffie of thee het liefst in gezelschap, kies dan voor een leuke espresso set. Deze kun je ook prima personaliseren. Dat is helemaal leuk. Je moeder straalt voortaan wanneer ze haar bezoek deze leuke kopjes aanbiedt.

Mok voor mama: decoratietip

We hadden beloofd nog meer ideeën te geven voor moederdag. Heeft jouw moeder groene vingers? Maak van de mok een mooie bloemenvaas en vul deze met de mooiste bloemen. Of zet er een leuke groene cactus in. Op deze manier heb je twee cadeaus in een keer. Het is natuurlijk leuk om mama tijdens moederdag te verwennen met een mooie plant of met bloemen. Plaats je deze in de mok, dan geniet ze eerst van de bloemen en daarna heeft ze nog een mooie beker om uit te drinken. Deze mokken om te decoreren zijn in allerlei stijlen verkrijgbaar.

Een verrassingsmok

Je moeder heeft genoeg planten in huis en daarom ben je op zoek naar een ander origineel idee? Gaan jullie ook bij haar eten? Misschien is het leuk om dan geen taart of andere lekkere hapjes te kopen, maar je geeft haar gewoon een soort cake mok. Op die manier heb je eigenlijk een dubbele verrassing. Je geeft je moeder een originele mok, maar deze is tegelijkertijd gevuld met een heerlijke taart of cake. Je kunt ook de ingrediënten voor een lekkere taart in de mok doen, maar de eerste optie lijkt mij het beste! Wie weet, misschien biedt ze jou ook direct een lekker hapje aan…

Als het bakken van een taart je echter direct angst inboezemt en je niet weet hoe je dat nu weer voor elkaar moet krijgen, dan hebben we nog een andere leuke optie voor je. Je kunt de beker natuurlijk ook vullen met snoep, chocola, tickets, lieve kaartjes, enz. Het is maar net waar jouw moeder het meeste van houdt. Dat weet jij vast als geen ander.

Wil je moeder nog veel en veel meer verwennen tijdens moederdag? Bekijk dan eens al onze ideeën voor Moederdag en maak er wat moois van.

Wil je graag nog wat meer inspiratie? Download ons gratis inspiratiemagazine voor moederdag!

 

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *