7 leuke communieproducten voor jou in de kijker

Heb jij  ook een klein beetje last van keuzestress tijdens de organisatie van het communie- of lentefeest van zoon of dochterlief? Er zijn heel wat leuke en originele communieproducten waaruit je kan kiezen die perfect bij jouw feest zouden passen. Om jou een beetje op weg te helpen bij jouw keuze zijn hier alvast 7 leuke communieproducten die een echte aanrader zijn voor jouw feest! 

1. Snoepzakjes

Met snoepjes kan je écht nooit iets mis doen, toch? Ideaal om als aandenken of bedankje aan alle gasten uit te delen op het einde van je feest. De kinderen zullen er absoluut verzot op zijn, en de volwassenen uiteraard ook ! 😉

Dit is een van onze nieuwste toppers: hippe pergamijn snoepzakjes met kaartje.

leuke communieproducten

Maar ook een golden oldie is onze gepersonaliseerde snoepzakwikkel:

leuke communieproducten

 2. Communiekaartjes met speciale vorm

Ben je nog op zoek naar een leuk kaartje waarop jouw communicantje volledig kan stralen? We hebben heel wat originele en nieuwe designs, met en zonder foto, die je kan gebruiken op jouw kaartjes.

Naast het leuke design is er natuurlijk ook nog de vorm van het kaartje zelf waarmee je origineel uit de hoek kan komen. Kijk maar eens naar onderstaande kaartjes met speciale vormen. Jouw communiekaartje zal er met dit extra leuke detail sowieso al top uitzien!

leuke communieproducten

Of wat dacht je van onze fotokaartjes met glanzend reliëf? Hiermee laat je het feestvarken letterlijk schitteren!

leuke communieproducten

3. Foto op acryl

Je hebt waarschijnlijk tijdens de fotoshoot heel wat prachtige communiefoto’s kunnen maken. Altijd leuk om deze tijdens het feest te kunnen tentoonstellen aan de gasten. Door je foto op acryl te laten printen kan je jouw communicant nog meer in de spotlights zetten op het grote feest. Bovendien heb je dan ook nog eens een heel mooi aandenken voor achteraf!

leuke communieproducten

4. Bellenblaas

leuke communieproducten

Ben jij ook zo’n fan van bellen blazen? Dan is onze gepersonaliseerde bellenblaas misschien wel helemaal jouw ding. De zeepbellen zorgen meteen voor een feestelijke toets en zijn ideaal om de kids buiten te animeren. Een heel origineel én uniek bedankje voor jouw gasten.

5. Gepersonaliseerde mok

Een volledig gepersonaliseerde mok met daarop je toffe communie- of lentefeestfoto’s is altijd een goed idee als aandenken voor meter- en peter en andere dichte familie en vrienden. Je kan er zoals op onderstaande foto zelfs nog een leuk (lees: lekker) extraatje bijgeven!

leuke communiebedankjes

6. Koekjestrommel

De gepersonaliseerde koekjestrommel is een leuk aandenken dat je nog voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Je kan het bijvoorbeeld ook gebruiken als opbergdoos met daarin enkele leuke geprinte foto’s van het feest. Over een must-have gesproken!

leuke communieproducten

7. Feestvlaggetjes

Niet alleen de aandenkens en bedankjes zijn natuurlijk belangrijk, maar ook aan de feestdecoratie moet gedacht worden. Het zal je gasten meteen opvallen wanneer ze het feest binnenkomen, deze gepersonaliseerde feestvlaggetjes! Ze zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van deze hoogstpersoonlijke ontvangst 😉

leuke communieproducten

Geïnspireerd?
Heb je inspiratie gekregen om jouw communiefeest helemaal top te maken en ben je benieuwd naar meer? Bekijk hier al onze communieproducten.

Laat ons zeker weten welke producten jouw persoonlijke favorieten zijn in de reacties of via onze social media Facebook, Instagram en Pinterest met #mysmartphoto.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.