10 gifjes die aantonen dat je leven compleet verandert als je kinderen hebt

kinderen

Mama’s zijn superhelden, en dat weten we zelf maar al te goed. Maar kleintjes opvoeden blijkt elke dag opnieuw een avontuur te zijn. Het leven met kinderen ziet er heel anders uit, kijk maar naar deze 10 gifjes en foto’s! 

“Ik wil op het knopje drukken!”

Druk nooit, maar dan ook nooit zelf op een knopje. Het knopje bij een verkeerslicht, de lift, de bus of de trein behoort vanaf de kleuterleeftijd toe aan je kinderen. En o wee als je dat even vergeten bent.

Animated GIF

Via Giphy

“Wat zit er in je mond?”

Je probeert het snoepen bij je kroost zoveel mogelijk te beperken. Maar af en toe mag je jezelf wel iets gunnen. En reken maar dat ze dat gezien hebben. Snoepen gebeurt vanaf nu dus stiekem.  😉 

Animated GIF

Via Giphy

Naar school of de jungle?

Je zorgt er altijd voor dat je kinderen piekfijn naar school vertrekken. Hoe ze naar huis komen, dat is een ander verhaal. Vanaf nu sla jij altijd een rantsoen aan vochtige doekjes in!

Animated GIF

Via Giphy

Magisch toiletpapier

Je spendeert de laatste tijd wel erg veel tijd aan het opnieuw oprollen van wc-papier. Zitten de kinderen daar voor iets tussen? Een rol toiletpapier heeft een magische aantrekkingskracht op kinderen. De rol moét gewoon altijd afgerold zijn. Misschien wel jouw nieuwe hobby? 

Animated GIF

Via Giphy

“Ik verveel mij”

Hoe hou je ze toch de hele tijd bezig tijdens de vakanties? Vanaf nu bedenk jij de meest creatieve spelletjes!

Animated GIF

Via Giphy

Rommelig is het nieuwe netjes

Het is geleden van voor je eerstgeborene dat je huis er piekfijn bij lag. Je huis ligt er standaard rommelig bij, ook al ben je nog maar net klaar met opruimen. Opgepast van de verloren legoblokjes! 

Animated GIF

Via Giphy

“Iets lekkers”

Volgens de kinderen maak je nooit ‘iets lekkers’ klaar. Maar een ijsje als avondmaal kan écht niet. Vanaf nu ben je na je werkuren bezig creatieve manieren te bedenken om de kinderen te laten eten. Vliegende lepeltjes, boterhammen in dinovormpjes of misschien wel deze truc. 😉 

Animated GIF

Via Giphy

“Ik doe dat straks wel”

Je wilt het niet toegeven, maar je lijkt steeds meer op je eigen moeder sinds je zelf mama bent. Je wilt dat je kinderen zelfstandig worden, maar als je iets vraagt ben je gemiddeld 5 jaar ouder wanneer het klusje eindelijk geklaard is.

Animated GIF

Via Giphy

Eenzame melkflesjes

Kinderen raken alles kwijt. Ook hun flesjes melk waar ze het hele huis mee rondparaderen. En af en toe vind je zo’n verloren zoon terug… Hopelijk heb je een sterke maag gekregen nu je kinderen hebt! 

Animated GIF

Via Giphy

Op avontuur in de supermarkt

Vroeger ging je naar de supermarkt om nieuwe producten te leren kennen en inspiratie op te doen voor je gerechten. Nu ben je opgelucht als je de supermarkt overleefd hebt zonder driftbuien en 100 kilogram snoep in je boodschappentas. 

Animated GIF

Via Giphy

Maar we zouden ons geen leven meer kunnen voorstellen zonder onze kleine bengels. Want ze zijn toch de liefste bengels van de hele wereld 😉 

Last but not least! Omdat we weten dat het leven als mama best wel uitdagend is geven we je ook nog graag een handig cadeautje! 🙂

Bestel op www.smartphoto.be je gratis set gepersonaliseerde stickertjes* met actiecode DENKJIJDATIKHIERTIJDVOORHEB of klik meteen op de link hieronder:

Aanbod geldig met actiecode DENKJIJDATIKHIERTIJDVOORHEB t.e.m. 16/09/2019 op één bestelling via www.smartphoto.be. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Niet geldig op verzendkosten.


Zijn er nog dingen die veranderen van zodra je kinderen hebt? Laat het ons weten op Facebook, Pinterest, Instagram of Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *