35 originele kerstcadeaus voor de hele familie

Het was voor iedereen een heel uitzonderlijk jaar, met veel uitdagingen en moeilijkheden. Verdienen we daarom deze kerst niet allemaal wat extra liefde? Maak van de postbode jouw kerstman en stuur jouw dierbaren een hartverwarmend cadeautje op! Want wat is een kerstboom zonder cadeaus?

Het is natuurlijk niet eenvoudig om telkens weer originele kerstcadeaus te vinden voor je oma, nonkel of nichtje. No stress, want hieronder vind je 35 persoonlijke cadeau-ideetjes voor hem, voor haar, voor kinderen, voor oma & opa, voor vrienden, voor de allerkleinste en zelfs voor je huisdier!


🎁 Cadeau-idee voor hem

Mannen… we weten nooit wat te kopen voor hen! Maar wees gerust, met deze 5 uiteenlopende kerstcadeau-ideeën kan je alle mannen in je omgeving plezieren. 😉 Door een foto of leuke tekst aan je cadeautje toe te voegen, zal je vriend, papa of broer helemaal enthousiast worden. Hij zal telkens opnieuw aan je denken wanneer hij ‘s morgens zijn koffie drinkt, wanneer hij zijn laptop bovenhaalt of wanneer hij proeft van die lekkere biermand die hij voor kerst heeft gekregen.

Psst: weet je trouwens wat het favoriete cadeau is van onze mannelijke klanten? De gepersonaliseerde speelkaarten! Het is maar een tip…

1. Speelkaarten

2. Bierglazen

3. iPad & laptop sleeve

4. Mok

5. Kaarthouder


🎁 Cadeau-idee voor haar

Met deze originele kerstcadeaus kan je vrouwen van alle leeftijden bekoren: alles hangt af van de manier waarop je ze personaliseert! Denk maar aan foto’s van de kinderen voor mama’s, van de kleinkinderen voor oma’s of van hun huisdier voor dierenliefhebbers. Met de tekst-optie kan je bovendien een grappige quote, een leuke knipoog of een lief woordje op dagdagelijkse objecten plaatsen. Leuk, toch?

Kies voor een fancy glittermok in goud of zilver met haar voornaam of een leuke quote op. En gezien de winterperiode voor de deur staat, zijn cosy cadeautjes ook steeds een hit: een vaasje , kaarshouders of een kussen met een leuke foto. Maar ook een praktisch voorwerp kan je persoonlijk maken, denk maar aan onze canvas shoppers, smartphone hoesjes of leuke kerstmagneten voor op de frigo!

1. Glittermok

2. Gepersonaliseerd kussen

3. Shopper

4. Kerstmagneten

5. Cadeaupakket met bubbels en gepersonaliseerde glazen


🎁 Cadeau-idee voor kinderen

Kinderen voelen zich graag uniek, dat weten we allemaal. Daarom zijn gepersonaliseerde boekjes zo leuk, waarin het kind zelf de hoofdrol speelt. Afhankelijk van de leeftijd en de smaak van je kleine sloeber kan je ook kiezen voor een kinderschort – ideaal voor kleine keukenhelden -, een memo spel of een mooie puzzel van een leuke  familiefoto. Is het kind al wat ouder? Dan kan je hem/haar zeker plezieren met een gepersonaliseerde sweater met zijn naam of een schattige quote op, om mee uit te pakken in de klas!

1. Voorleesboekje

2. Kinderschort

3. Memospel

4. Kinderpuzzel

5. Sweater

6. Sneeuwbol


🎁 Cadeau-idee voor oma & opa

Een origineel kerstcadeau geven aan oma & opa lijkt soms moeilijk. Maar denk hieraan: foto’s zijn altijd een goede keuze! Sommige grootouders die niet helemaal mee zijn met de digitale tijden houden nog het meest van fotoprints. Schenk hen een fotoboek met foto’s van hun kleinkinderen, ze zullen er zeker mee pronken bij iedereen die op bezoek komt. Of wat dacht je van een handige verjaardagskalender? Ze zullen ook maar al te graag hun gepersonaliseerde onderzetters boven halen met de mooiste familiefoto’s op, en ongetwijfeld allerlei plekjes vinden in huis voor de schattige bloempotten. En aangezien alle oma’s de beste koekjes ter wereld bakken, doe je haar met een gepersonaliseerde koekjestrommel sowieso een groot plezier!

1. Verjaardagskalender

2. Fotoblok hout

3. Bloempot

4. Gepersonaliseerde chocolade

5. Cadeaupakket met geurkaarsen en een gepersonaliseerde parfumverspreider


🎁 Cadeau-idee voor vrienden

Zoek je nog een origineel kerstcadeau voor je vrienden waar ze het hele jaar door plezier aan hebben? Wees innovatief en ga voor een exclusief cadeau: gepersonaliseerde wijnglazen zijn perfect voor een pasgetrouwd koppel bijvoorbeeld. De designkalender voor op een bureau is trouwens ook een mooie attentie die overal mooi staat. Als je eerder een klein geschenkje zoekt, kan je ook voor een bladwijzer gaan voor boekenwormen, of handige fotomagneten om de frigo te pimpen met leuke herinneringen.

De bewaardoos is ook heel veelzijdig. Hij kan dienen als luxueuze verpakking voor een simpel cadeautje, ofwel als cadeautje op zich. Je kan hem op een ludieke manier opvullen met kousen, confetti, fotoprints of leuke gadgets die typerend zijn voor jullie vriendschap. Of maak een mooie bon voor de ontvanger, zoals “tegoed om je kinderen 1 dag bij mij te droppen & tijd voor jezelf te nemen” of “tegoed voor een glas wijn samen na een lastige werkdag”. Succes gegarandeerd!

1. Wijnglazen

2. Fotokalender in designhouder

3. Retro fotomagneten

4. Bewaardoos

5. Cadeaupakket met bubbels en gepersonaliseerde glazen


🎁 Cadeau-idee voor baby’s

Ook de allerkleinsten ontvangen graag een cadeautje onder de kerstboom! Vertroetel hen met een gepersonaliseerde romper of leuk slabbetje. Of ga voor een schattige knuffel met een foto van de ouders die je altijd kan meegeven bij de onthaalmoeder voor een moeilijk momentje. Een ander ideetje is om de mooie herinneringen van zijn eerste levensjaren af te drukken op mooie fotoprints in een luxe designhouder! Keuze genoeg 😊.

1. Rompertje

2. Slabbetje

3. Knuffelbeer

4. Designhouder met fotoprints

5. Badcape


🎁 Cadeau-idee voor huisdieren

Heeft jouw schattige hond, poes, vogel, konijn of ander huisdier ook zo’n grote plaats in je hart? Vergeet ook hen niet voor kerst met deze originele ideeën:

1. Halsband

2. Leiband voor honden en katten

3. Dierenbed

4. Sjaaltje voor honden en katten

Welke leuke fotoproducten ga jij schenken dit jaar? Of welke zou je het liefst zelf ontvangen?

Deel ze met ons in de commentaren hieronder of via Facebook, Instagram, Pinterest of TikTok met hashtag #mysmartphoto.

Lees ook:

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *